Skellefteå – Sparta cz 1:3 (kon.) | Växjö – Tappara 2:2 (kon.) | EC-KAC – Leksands IF 4:0 (kon.)
Mannheim – Frölunda 1:10 (kon.) | Bolzano – Rauma 1:3 (kon.) | Fribourg – Mnichov 2:4 (kon.)
Zürich – Rögle BK 3:4 (kon.)
konec
ZSC Lions
3:4 (1:1, 1:2, 1:1) Stav série: 0:1
Rögle BK
Úterý 16.11.2021, 20:05 • Hallenstadion, Curych • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Samuel JONSSON - 3:4
     
    59:29
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Extrémně důležitá branka z hlediska postupu. Hosté vyhráli souboj o puk ve středním pásmu. Nejlepší hráč dnešního zápasu jej převzal, prohnal se po pravé straně do pásma a na levý kruh předložil puk pro SAMUELA JONSSONA, který zamířil na vzdálenější tyčku kolem ramene brankáře. Adam Tambellini tak má dnes bilanci dvou branek a dvou asistencí. Asistence: Adam Tambellini, Dennis Everberg.
     
    59:16
    Před brankou Clanga bylo opět pořádně rušno, ale z nepřehledné situace vyšel i nyní brankář hostí jako vítěz.
     
    57:25
    A daleko k velkému ohrožení branky nebyl ani Denis Malgin, jenž přijal ideální přihrávku mezi kruhy. Ještě si o maličko blíže popojel k brance a vystřelil. Jeho pokus ztlumila lapačka Clanga, který vzápětí puk pokryl.
     
    57:01
    John Quenneville se dostal do zakončení mezi kruhy, kam k němu propadl puk. Nedokázal ale trefit prostor tří tyčí.
    49:27 Patrick GEERING - 3:3
     
    49:27
    Lions právě vstřelili branku!
    Hallenstadion opět bouří radostí, jelikož je vyrovnáno. PATRICK GEERING dostal mezi kruhy geniální přihrávku od Denise Malgina a nad padajícím obráncem zakončil protiútok dva na dva střelou nad rameno Clanga na vzdálenější tyčku. Asistence: Denis Malgin.
     
    45:36
    John Quenneville si počkal mezi kruhy na tečovaný puk, který poslal na branku, ovšem Clang si věděl rady a puk vyrazil. Hosté se poté osvobozují.
     
    44:51
    Leon Bristedt jde dnes podruhé na trestnou, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    44:21
    Pohledné kombinaci domácího týmu chybělo jediné – o půl metru přesnější přihrávka na pravý kruh pro volného Justina Azeveda. Bude se však vylučovat na straně hostí.
     
    Sudí usoudili, že dle opakovaných záznamů opravdu John Quenneville nefauloval a bude se pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    39:58
    Po střele Martiho se k dorážce v předbrankovém prostoru dostal Denis Hollenstein, ovšem srovnat nedokázal, Clang se roztáhl v brankovišti a puk vyrazil.
     
    39:26
    Po dalším propadu domácích ujel do úniku po pravé straně Linus Sjödin, který předvídal chybu Malgina na modré. Zakončit před vracejícím se Malginem stihl, ovšem Flüeler tentokrát podržel svůj tým.
    38:35 Adam TAMBELLINI - 2:3
     
    38:35
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilová hra znamená opětovné vedení hostí. ADAM TAMBELLINI dostal výtečnou přihrávku od Ekeståhl Jonssona na pravý kruh, kde se opřel do puku a Lukas Flüeler se prostě nemohl přesunout rychleji, aby kotouči zabránil v cestě do sítě. Asistence: Lucas Ekeståhl Jonsson, Leon Bristedt.
     
    37:49
    Určitě se nejednalo o úmysl, ale když William Wallinder dostal puk mezi kruhy a jal se zakončovat, vyjela hokejka Dominika Diema až moc vysoko a zasáhla jej do obličeje – dvě minuty za vysokou hůl.
    35:12 Dennis EVERBERG - 2:2
     
    35:12
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno, tentokrát na straně hostí. Krátce po vyhraném buly se ke střílené přihrávce dostal Tambellini, který předložil puk před branku k pravé tyči Flüelera pro DENNISE EVERBERGA, kterému stačilo jen nastavit hokejku. Asistence: Adam Tambellini.
     
    35:03
    John Quenneville dostává dvě minuty za sekání a může být rád, že z celé situace nebylo trestné střílení.
     
    34:59
    Do samostatného úniku se po chybě domácích na modré hnal Tyler Kelleher. Na jeho blafák do bekhendu si gólman Flüeler počíhal a možná i kvůli tomu, že byl faulován. O trestné střílení ale nepůjde.
     
    33:51
    Před brankou Calle Clanga opět bylo pořádně rušno a znovu za to mohl všudybyl Sven Andrighetto. Ten nejprve z kruhů vystřelil a viděl, že gólmanovi vypadla jeho rána z lapačky. Ihned se jal dorážet puk, ovšem nedostal se k němu.
     
    31:18
    Po střele Geeringa clonil před brankou velmi dobře Justin Sigrist, takže Clang musel vytáhnout dobrý zákrok. Když už ležel natažený v brance a měl jednu část hodně odkrytou, jal se dorážet Denis Malgin, kterého na poslední chvíli zablokoval jeden z obránců soupeře.
     
    30:21
    Sven Andrighetto umí takové situace využívat. Hráč se zkušenostmi z NHL vypálil z vrcholu pravého kruhu, ale brankář Rögle byl pozorný.
     
    29:41
    První přesilovka pro domácí tým. Za nedovolené bránění v útočném pásmu dostává dvě minuty Leon Bristedt.
     
    29:27
    Odražený puk propadl k pravé tyčce branky Flüelera, který prostor na poslední chvíli pokryl betonem.
    28:02 Denis HOLLENSTEIN - 2:1
     
    28:02
    Lions právě vstřelili branku!
    Dělovka Schappiho započala celou gólovou situaci. Zkušený švýcarský plejer, který během své kariéry nehrál za jiný tým než ZSC Lions, totiž řádně protáhl Clanga, který puk vyrazil jen před sebe. K dorážce se bleskově dostal zcela volný DENIS HOLLENSTEIN, který bekhendem zasunul puk mezi betony brankáře Rögle. Asistence: Reto Schappi.
     
    18:14
    Další přesilovka pro hosty. Maxim Noreau je potrestán dvěma minutami za hru vysokou holí.
    17:53 Justin SIGRIST - 1:1
     
    17:53
    Lions právě vstřelili branku!
    Krüger nahrál na pravou stranu útočného pásma pro Hollensteina, který si sjel na kruh a vystřelil. Jeho pokus dokázal Clang vyrazit, ale jen před sebe, kde se puku ujal JUSTIN SIGRIST a zblízka jej mezi betony gólmana prostrčil do sítě. Asistence: Denis Hollenstein, Marcus Krüger.
    17:33 Adam TAMBELLINI - 0:1
     
    17:33
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec přesilovku využívají. ADAM TAMBELLINI dostal přesnou přihrávku od Ekeståhl Jonssona na vrchol pravého kruhu a propálil Flüelera, který přes clonícího Everberga na přhrávku vůbec neviděl. Asistence: Lucas Ekeståhl Jonsson.
     
    16:21
    Bývalý hráč Lva Praha v KHL Justin Azevedo dostává dvě minuty za to, že sekl soupeře po ztrátě kotouče.
     
    05:11
    Lukas Flüeler zapsal výborný zákrok, když schoval do lapačky střelu soupeře z nepříjemného prostoru z kruhů. Tohle byla velká šance Rögle na otevření gólového účtu zápasu!
     
    03:09
    Dobrá šance i na druhé straně. Tony Sund se hned po buly dostal ke střele, ovšem i domácí brankář byl pozorný.
     
    02:46
    No ale pozor. Zničehonic se ke střele dostal Yannick Weber, ke kterému propadl odražený puk. Calle Clang na něj navíc tolik neviděl, měl před sebou několik hráčů. Ale stačil zasáhnout betonem.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Sigrist (Hollenstein, Krüger), 29. Hollenstein (Schappi), 50. Geering (Malgin) – 18. Tambellini (Ekeståhl Jonsson), 36. Everberg (Tambellini), 39. Tambellini (Jonsson, Bristedt), 60. Jonsson (Tambellini, Everberg)


    ZSC Lions: Flüeler (Waeber) – Martin, Noreau, Geering, Baltisberger, Guebey, Weber, Trutmann, Sopa – Andrighetto, Roe, Backman – Quenneville, Malgin, Azevedo – Hollenstein, Krüger, Sigrist – Pedretti, Schappi, Diem
    Rögle BK: Clang (Rifalk) – McKiernan, Lesund, Sund, Ekeståhl Jonsson, Jonsson, Wallinder, Johannesson, Johnsson – Edström, Ferguson, Bengtsson – Bristedt, Tambellini, Everberg – Stål Lyrenäs, Larsson, Sjödin – Granath, Sjögren, Kelleher

    Rozhodčí: Aleksi Rantala, Marian Rohatsch – David Obwegeser, Eric Cattaneo

    Diváci: 3016
    Úterý 23.11.2021
    Rögle BK - Zürich 3:1

    Branky a nahrávky: 37. Larsson (McKiernan, Lyrenäs), 53. Everberg (Tambellini, Bengtsson), 60. Edström (Brithen, Jonsson) – 34. Weber (Diem, Krüger)

    Zürich 0 2 Rögle BK
    #1 Úterý 16.11.2021 • 20:05
    Zürich - Rögle BK 3:4
    #2 Úterý 23.11.2021 • 18:05
    Rögle BK - Zürich 3:1
    bahis siteleri