Mountfield HK – Salzburg 4:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.)
K. Vary – Olomouc 2:1 (kon.) | Kladno – Havířov 2:4 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 10:2 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 1:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:2 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 4:3 (kon.)
Sparta – Třinec 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
5:4 (2:3, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 19.11.2021, 18:00 • Tipsport Arena, Za Elektrárnou 419/1, 170 00 Praha 7-Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Partner:
     
    64:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Před třineckou brankou se teď nejlépe zorientoval JAKUB ZEMBOL a Sparta si tak připisuje druhý bod za vítězství v prodloužení! Asistence: Oto Theimer.
     
    56:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Dlouho se Třinci nedařilo dostat se do pořádné brankové příležitosti, rychlý protiútok teď ale skvěle zakončil MATĚJ KOZLÍK. Asistence: Jan Moškoř, Patrik Švančara.
     
    42:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hauser ani Kubánek Švančaru ještě překonat nedokázali, JAKUB TŮMA se však po přihrávce Máchy nemýlil, když trefil odkrytou branku nepřipraveného třineckého gólmana. Domácí si tak berou vedení zpět na svou stranu! Asistence: Adam Mácha.
     
    38:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    JOSEF SLAVÍČEK se propracoval až ke střele z prostoru mezi kruhy, bezmocný brankář Švančara se jen ohlížel. Je vyrovnáno! Asistence: Jan Krupička.
     
    18:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se nakonec v rámci své přesilovky dočkal, před brankovištěm se k puku dostal osamocený MICHAL RAMIK a kotouč uklidil za bezmocného Krbečka! Asistence: Daniel Chovaniak, Richard Pětník.
     
    16:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ukázková akce, kdy po konci oslabení Třince utekl trestaný JONÁŠ JOBÁNEK a přesnou kličkou překonává Krbečka! Asistence: Oskar Haas, Daniel Chovaniak.
     
    07:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se nejprve řítili dva na samotného Krbečka, ten však dokázal odolat. V nastalém zmatku se nejlépe zorientoval OSKAR HAAS, který po přihrávce Filipa Hrůzka ranou do odkryté klece snižuje! Asistence: Filip Hrůzek.
     
    03:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    V další z mnoha sparťanských končí efektivním zakončením JOSEFA SLAVÍČKA, domácí tak mají na kontě brzké vedení 2:0! Asistence: Nino Tomov.
     
    01:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do dobré příležitosti se z pozice v levém kruhu dostal ADAM MÁCHA, který překonává bezmocného Švančaru! Asistence: Maxim Kubánek.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 2. Mácha (Kubánek), 4. Slavíček (Tomov), 39. Slavíček (Krupička), 43. Tůma (Mácha), 65. Zembol (Theimer) – 8. Haas (Hrůzek), 17. Jobánek (Haas, Chovaniak), 19. Ramik (Chovaniak, Pětník), 57. Kozlík (Moškoř, Švančara)


    HC Sparta Praha: Krbeček (21. Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Kalný, Slavíček (A), Bareš, Vágner, Theimer, Zembol
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Nešpůrek) – Andrle, Chovaniak (A), Kareš, Ročák, Hrůzek – Moškoř, Šutý, Wardas (C), Haas, Pětník, Cedzo, Geidl, Matěj (A), Ramik, Kozlík, Jobánek, Procházka

    Rozhodčí: Bejček – Lhotský, Beneš
    bahis siteleri