Čerepovec – Barys 3:4 (po pr.) | Dynamo Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Jokerit – Spartak Moskva 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 2:3 (po pr.) | Viťaz – Kunlun 2:3 (po pr.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 20.11.2021, 15:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:48 Curtis VALK - 3:4
     
    64:48
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté měli na využití přesilovky jen dvacet vteřin, ale to jim bohatě stačilo! Po vyhraném vhazování totiž dostal nabito na horní hranici levého kruhu CURTIS VALK, který odtud prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Starčenko, Nikita Michajlis.
     
    64:40
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Makar Chabarov – 2 min., držení).
     
    64:38
    Hosty dělilo od druhého bodu pár centimetrů! Dmitriji Šugajevovi totiž opět proklouzl kotouč výstrojí a zůstal ležet v brankoviště, kde ale opět byli první domácí!
     
    60:34
    Hned po začátku prodloužení měl slušnou příležitost Joonas Nättinen, který dostal přihrávku před odkrytou bránou, ale kotouč do ní nestačil vstřelit!
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Linden Vey – 2 min., hákování).
     
    56:21
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Cody Kunyk – 2 min., hákování).
     
    55:52
    David Dumbadze vedl přečíslení svého týmu ve vlastním oslabení, brankáře už měl položeného, ale stejně nedokázal dostat kotouč za brankovou čáru!
     
    54:36
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Maxim Kolmykov – 2 min., hákování).
    48:56 Olle ALSING - 3:3
     
    48:56
    Barys právě vstřelil branku!
    Tak přece jen máme srovnáno, na další góly je navíc pořád dost času! Obrana Čerepovce po delší době zaspala, ve velkém počtu stáhla za bránu, kde se bojovalo o kotouč. Kvůli tomu měl po přihrávce spoustu prostoru OLLE ALSING, který z levého kruhu mířil přesně pod lapačku Dmitrije Šugajeva. Asistence: Alichan Asetov, Samat Danijar.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Daniil Vovčenko – 2 min., sekání).
    24:36 Maxim KOLMYKOV - 3:2
     
    24:36
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal sice přesilovku nevyužil, ale o chvíli později se stejně dostává do vedení! MAXIM KOLMYKOV hned po nástupu na led ze střídačky dostal přihrávku do jízdy, následně se přes levou stranu protlačil až přes brankáře, skrz kterého dostal kus gumy do sítě. Asistence: Maxim Kazakov, Ilja Chochlov.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Matt Frattin – 2 min., sekání).
    21:44 Roman STARČENKO - 2:2
     
    21:44
    Barys právě vstřelil branku!
    Opět začínáme od nuly! O vyrovnávací branku se velmi šikovně postaral ROMAN STARČENKO, který přebral kotouč ve středním pásmu, následně se uvolnil až do mezikruží, odkud mířil přesně mezi ruku a beton Dmitrije Šugajeva. Asistence: Cody Kunyk, Roman Savčenko.
    19:51 Ivan JEMEC - 2:1
     
    19:51
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí velkého náporu nakonec využili a do šaten tedy budou odcházet do vedení! Maxim Kazakov měl kotouč za brankou, odkud ho poslal k levé tyči, kde slídil IVAN JEMEC. Ten na první pokus sice brankáře nepřekonal, ale na druhý už dostal puk do sítě skrz jeho betony. Asistence: Maxim Kazakov, Maxim Kolmykov.
     
    16:07
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Nikita Michajlis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:19
    Valerij Orechov se velmi nebezpečně napřáhl na modré čáře, přičemž mířil přesně k pravé tyči, ale Dmitrij Šugajev měl tentokrát dobrý přehled a byl na svém místě včas!
     
    13:32
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Kirill Pilipenko.
     
    12:10
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Valerij Orechov – 2 min., krosček).
    11:24 Adam LIŠKA - 1:1
     
    11:24
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Také Severstal využívá jednu ze svých první příležitostí! Pěknou kombinaci v útočném pásmu zakončoval střelou z první Ilja Chochlov, který kotouč po zemi poslal přesně k pravé tyči, na což Joni Ortio po teči ADAMA LIŠKY nedosáhl. Asistence: Ilja Chochlov, Igor Geraskin.
     
    03:34
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Makar Chabarov – 2 min., podrážení).
    02:17 Kirill SAVICKIJ - 0:1
     
    02:17
    Barys právě vstřelil branku!
    Nur-Sultan přetavil úvodní aktivitu v úvodní branku! Domácí obránci nebyli příliš dobře rozestavení, čehož od modré čáry využil Valerij Orechov, který dost nebezpečně nahazoval. Do puku navíc ještě sáhl KIRILL SAVICKIJ, který kus gumy poslal kompletně mimo dosah gólmana. Asistence: Valerij Orechov, Roman Savčenko.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Liška (Chochlov, Geraskin), 20. Jemec (M. Kazakov, Kolmykov), 25. Kolmykov (M. Kazakov, Chochlov) – 3. Savickij (Orechov, R. Savčenko), 22. R. Starčenko (Kunyk, R. Savčenko), 49. Alsing (Asetov, Samat Danijar), 65. Valk (R. Starčenko, Michajlis)


    Severstal Čerepovec: Šugajev (Šostak) – Press, Chochlov, N. Makejev, M. Tichonov, M. Chabarov, Timašov, Rogov – Joonas Nättinen, Liška, Geraskin (C) – Kodola, Vovčenko (A), Pilipenko – Dmitrij Moisejev, D. Dumbadze, Guslistov – Jemec, A. Alexejev (A), M. Kazakov – Kolmykov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (A. Šutov) – Šalapov, Morrow, Alsing, Samat Danijar, R. Savčenko (C), Orechov – J. Berglund, Vey, Frattin – Michajlis (A), Valk, J. Lilja – Kunyk, R. Starčenko (A), Savickij – Petuchov, Gurkov, Šaichmeddenov – Asetov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ravodin – Novikov, Stroganov

    Diváci: 2483
    bahis siteleri