Tampa – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (kon.) | Boston – Calgary 0:4 (kon.)
NY Islanders – Toronto 0:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 0:1 (kon.) | Seattle – Washington 5:2 (kon.)
Los Angeles – Arizona 1:2 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Arizona Coyotes
Pondělí 22.11.2021, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:26 Kyle CAPOBIANCO - 1:2
     
    63:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla hodně kuriózní situace! KYLE CAPOBIANCO střílel z pravého kruhu. Trefil tyčku, od níž se kotouč odrazil do brankové síťky a rychle zamířil ven. Rozhodčí tak gól nepostřehli, byť se hráči Arizony radovali a hra ještě pokračovala. Anže Kopitar tak mohl na druhé straně najíždět sám na Vejmelku, který ho vychytal. Pak už se ale ozvala siréna, která sudím signalizovala, že Kojoti opravdu skórovali. Je tedy konec! Asistence: Clayton Keller a Travis Boyd.
    44:44 Travis BOYD - 1:1
     
    44:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí byli potrestáni za neschopnost pojistit svůj hubený náskok dalšími góly! Clayton Keller přenesl krásnou žabičkou hru na levou stranu útočného pásma, kde byl Shayne Gostisbehere. Ten pak nahrál před branku TRAVISOVI BOYDOVI, který kotouč usměrnil mezi betony Jonathana Quicka. Gólman Kings se snažil v brankovišti roztáhnout, aby pokryl co největší prostor, ovšem mezi jeho nohama tak vznikla mezírka – 1:1. Asistence: Shayne Gostisbehere a Clayton Keller.
    25:38 Brendan LEMIEUX - 1:0
     
    25:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Teď už se domácí ujímají vedení! Hráči Kings získali puk v útočném pásmu u pravého mantinelu. Blake Lizotte si ním vyjel na osu a nabil na pravý kruh BRENDANOVI LEMIEUXOVI, který z první pálil nad levé rameno přesouvajícího se Vejmelky. Asistence: Blake Lizotte.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. B. Lemieux (B. Lizotte) – 45. T. Boyd (Gostisbehere, Keller), 64. Capobianco (Keller, T. Boyd)


    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Roy, Edler, Clague, O. Määttä, M. Anderson, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Arvidsson – Athanasiou, Danault, Iafallo (A) – D. Brown (A), Kupari, T. Moore – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.
    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Ljubuškin, Chychrun (A), Dineen, Capobianco – Keller, T. Boyd, Crouse – Kessel, Hayton, Galchenyuk – L. Eriksson, Beagle (A), Roussel – L. O'Brien, Dzingel, Fasching.

    Rozhodčí: Skilliter, Pollock – O’Quinn, Gibbons

    Diváci: 13 474
    bahis siteleri