HC UP Olomouc – North wings Ústí 3:11 (kon.) | BO Ostrava – VUT Cavaliers Brno 7:1 (kon.) | Black Dogs Budweis – Riders Univerzita Pardubice 13:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
13:2 (3:2, 5:0, 5:0)
Riders Univerzita Pardubice
Pondělí 22.11.2021, 18:15 • Hokejová hala POUZAR, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního utkání je to vše. Pardubice dorazily v okleštěné sestavě, což se promítlo také na samotném výsledku. A ten hovoří za vše. Z dnešního utkání je to vše. Děkujeme za pozornost! (20:20:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Black Dogs mají kotouč na holích a bez větších problémů utkání dohraji ve vlastním obranném pásmu.
     
    59:00
    Jan Vacek zůstal po střetu ležet chvíli na ledové ploše. Nakonec ale po svých odjíždí na střídačku a my budeme doufat, že je v pořádku.
     
    58:50
    Jak dopadne dnešní utkání, to je již jasné. Black Dogs jsou i nyní v útoku a snaží se ještě o další přesnou střelu.
     
    57:58
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují, velkolepá ofenzivní podívaná. Erik Bahula poslal kotouč za branku, kde se ho ujal MIROSLAV TEJKO. Objel s pukem na holi branku a zakončil u tyče. Asistence: Erik Bahula, Jonáš Kronus.
     
    57:35
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté překlopili hru na opačnou stranu a rychle se prosazují. Lukáš Prášek poslal kotouč na druhou stranu pásma, kde přesně zakončil DAVID SVOBODA. Asistence: Lukáš Prášek, Albert Hrůša.
     
    57:12
    Pardubičtí hokejisté jsou stále v pásmu. Uvidíme, co se jim podaří vymyslet. Dvořák prozatím zasahovat nemusí.
     
    56:43
    Ale nyní se do dobré šance dostali také hosté. Ujeli do přečíslení dva na jednoho. Finální přihrávka ale celou situaci zhatila, neboť nebyla příliš přesná.
     
    55:39
    Českobudějovičtí hráči stále v útoku. Nyní ale potřebovali vystřídat, a tak jen kotouč nahazují do pásma.
     
    55:17
    Petr Bouška nahazoval z velké vzdálenosti. Jeho pokus nebyl vůbec špatný, nakonec však končí jen mimo branku. Sodomka jej totiž vytěsnil mimo.
     
    54:45
    Aleš Krtek nahazoval kotouč od modré čáry. Sodomka měl sice zakrytý výhled, nakonec si ale poradil dobře.
     
    53:35
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jedenáctá branka už se třepotá v síťce hostujícího brankáře. Martin Koupal poslal bekhendově kotouč pře branku, kde jej doklepl JAKUB ŠUHAJ. Tím zapisuje již svůj šestý bod! Ke třema přihrávkám přidal také třetí branku. Asistence: Martin Koupal.
     
    52:58
    Pardubickým už zřejmě docházejí síly, hrají v okleštěné sestavě. Nyní se snaží o usazení v pásmu, aztím se jim to však nedaří, problém je s přechodem přes modrou čáru.
     
    51:57
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Dvořák – 2 min., napadení).
     
    51:43
    Black Dogs jsou stále nastěhováni v útočném pásmu a pokoušejí se vymyslet různé kombinace, které by vedly k další brance.
     
    50:53
    Dominik Kaisler ujel na branku soupeře a byl zcela osamocen! Zkoušel zakončovat po ledě, nicméně Sodomka včas zaklekl a zabránil v kotouči cestě do branky.
     
    50:19
    Pardubičtí se nyní po delší době přesunuli do útočného pásma a zaměstnali Dvořáka. Ten si ale poradil a uchránil tým od inkasování.
     
    48:28
    Nyní se do střelecké pozice sám Tomáš Vochozka. Nabruslil do prostoru mezi oba kruhy a odtud trefuje jen horní tyčku! Puk se od ní odráží zpět do hry.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 7. Koupal (Grauer), 14. D. Svoboda (Bahula, Šuhaj), 19. Prášek (D. Svoboda, Šuhaj), 23. Dvořák (Hrůša), 28. Kronus (Bahula, Hrůša), 29. Bahula (Tejko, Kronus), 38. Šuhaj (Bahula), 40. Šuhaj (Prášek, Hrůša), 41. Koupal (Vochozka, Hrůša), 47. Prokop (Šuhaj), 54. Šuhaj (Koupal), 58. Svoboda (Prášek, Hrůša), 58. Tejko (Bahula, Kronus) – 6. Hebek, 13. Topolská


    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Grauer, Bouška, Hrůša, Krtek, Svoboda, Kubeš – Dvořák, Bahula, Prášek, Prokop, Šafář, Kronus, Tejko, Koupal, Vochozka, Pinkas, Kaisler, Šuhaj
    Riders Univerzita Pardubice: Vaněk (Sodomka) – Obr, Pražák, Vacek – Hejný, Hebek, Topolská, Maťátko, Kmoníček, Bureš, Voldán, Jindra, Králíček, Maršík, Pelcl

    Rozhodčí: Jílek – Jindra, Tuháček
    bahis siteleri