Barys – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 5:4 (2:0 po s.n.) | Ufa – Viťaz 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižněkamsk – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Kunlun – Spartak Moskva 4:6 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 25.11.2021, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mockrát Vám děkuji za pozornost, já se s Vámi pro dnešek loučím a budu se těšit u dalšího kola KHL. S přáním hezkého večera, Vojtěch Adamek (20:25:45)
     
    Statistiky dnešního utkání:
    Střely: 30:38
    Úspěšnost buly: 37 % : 63 %
    Bloky: 13:8
    Hity: 6:8
    Přesilovky/využití: 6/1 : 8/1
     
    V dnešním utkání jsme viděli velmi napínavou partii, nejdříve se hostující hokejisté dokázali dostat do třígólového vedení, které ovšem nedokázali udržet do konce. Domácí ovšem nedokázali dokonat svůj obrat, a proto muselo následovat prodloužení, ve kterém rozhodl svým 150. gólem v KHL Nikita Gusev. Petrohrad si tedy připisuje dva body do ligové tabulky.
     
    Konec zápasu.
    64:09 Nikita GUSEV - 3:4
     
    64:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    NIKITA GUSEV famózním sólem překonal bránicí obránce a následně dostal kotouč za záda gólmana Biljalova. Touto brankou zaoukrouhlil svůj počet vstřelených gólů na 150. Asistence: Michail Vorobjov a Ivan Morozov
     
    63:25
    Až nyní se hokejistům Kazaně povedlo obsadit pásmo svého soupeře, uvidíme, zda se dokáží dostat do nějaké větší příležitosti k zakončení.
     
    62:56
    Burdasov prověřil pozornost domácího gólmana, ten si hravě poradil s touto nepříliš povedenou ránou.
     
    62:24
    Domácí hokejisté nedokázali obsadit pásmo svého soupeře, kvůli nepřesné přihrávky Bulatova se museli stáhnout.
     
    61:55
    Hostující hokejisté si žádnou větší příležitost k zakončení nevytvořili, nyní se již klasicky hraje tři na tři, u kotouče ovšem i nadále hokejisté Petrohradu.
     
    61:26
    Domácí v plném počtu.
     
    61:10
    Domácím hokejistům se povedlo vyhodit kotouč skrze všechna pásma, díky čemuž získávají cenné vteřinky do ukončení trestu Daniila Žuravljova.
     
    60:41
    Hokejisté hostujícího celku v početní výhodě obléhají branku svého soupeře, rádi by si okamžitě vytvořili příležitost k zakončení.
     
    60:07
    Hostující hokejisté vyhráli úvodní vhazování do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Statistiky třetí třetiny:
    Střely: 7:11
    Úspěšnost buly: 53 % : 47 %
    Bloky: 3:1
    Hity: 2:2
    Přesilovky/využití: 1/0 : 2/0
     
    V základní hrací době jsme se vítěze nedočkali, a proto musí rozhodnout následující prodloužení! Domácím hokejistům se ve třetí periodě povedlo stáhnout třígólové vedení Petrohradu a získat velmi cenný bod. Nyní je vše otevřené, druhý bod může dostat kdokoliv, byť favoritem bude hostující Petrohrad, jelikož téměř minutu a půl bude hrát v početní výhodě.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Hosté mají k dispozici velkou příležitost v podobě početní výhody, tuto možnost si přenesou i do případného prodloužení.

    Vojtěch Adamek

    Branky a nahrávky: 36. Dyňak (D. Voronkov, D. Žuravljov), 38. Kampfer (Zaripov, Kagarlickij), 45. Weal (Judin, Lučevnikov) – 13. Kuzmenko (Burdasov, Kemppainen), 27. Burdasov (Kuzmenko, N. Gusev), 35. M. Robinson (N. Gusev, Danila Moisejev), 65. N. Gusev (M. Vorobjov, Ivan Morozov)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov, Valiullin) – Kampfer, Chenkel, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, Rukavišnikov, Lučevnikov – Zaripov, Arťom Galimov, Kagarlickij – K. Petrov, Weal, Tarasov – Paňukov, D. Voronkov, Dyňak – Bulatov, M. Gluchov (A), Lukojanov (A) – A. Kvartalnov.
    Trenér: Valeri Belov

    SKA Petrohrad: D. Nikolajev (Lars Johansson, Samonov) – N. Sedov, Fantenberg (A), Kamalov, M. Robinson, Falkovskij, Grjaznov, Lisov – Burdasov, Kemppainen (C), Kuzmenko – Mičkov, M. Vorobjov, N. Gusev (A) – V. Zykov, L. Komarov, Alexandr Volkov – Bardakov, Ivan Morozov, K. Marčenko – Danila Moisejev.
    Trenér: Valeri Bragin

    Rozhodčí: Birin, Olegin – Lazarev, Panamarenko

    Diváci: 4311
    ocianews.com