New Jersey – Philadelphia 3:0 (kon.) | NY Rangers – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Boston 2:1 (2:0 po s.n.)
Vegas – Dallas 5:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 09.12.2021, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (18:08:25)
     
    Je konec. Mladá Boleslav po dvou třetinách prohrávala, ale ve třetí byla aktivnějším týmem a vysloužila si otočku skóre. Bílí Tygři dnes v celkovém součtu určitě nebyli horší, ale na první body v nadstavbové části si budou muset i po derby ještě počkat.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Oddechový čas využívají i Mladoboleslavští.
     
    59:33
    Zakázané uvolnění Bruslařů přesouvá hru do jejich obranné třetiny. Bílí Tygři stále mají čas.
     
    59:10
    Mladá Boleslav drží puk v útočném pásmu a nedovoluje soupeři zkusit hru bez gólmana.
     
    58:35
    Liberec si hned vybírá oddechový čas.
     
    58:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tým z města automobilů se 85 sekund před koncem řádné hrací doby vrací do vedení! Liberečtí zaváhali v defenzivní činnosti a hosté jeli ve dvou na jednoho. Akci táhl VOJTĚCH STEKLÝ, který ji vzal na sebe a svižnou střelou se trefil přesně pod lapačku Ferdinanda Macourka. Asistence: Adam Vlasák.
     
    58:00
    Daniel Forst si po delší době osahal puk, když na něj ze střední třetiny nahodil Tadeáš Vološín. Bude se vhazovat po Forstově levačce.
     
    56:47
    Bruslaři mají v těchto momentech lehkou územní převahu a hraje se více před libereckou brankou.
     
    55:59
    Závěr oslabení dokonce tráví domácí tým v útočném pásmu, Várady se chystá zpátky na led!
     
    55:20
    Bílí Tygři vzápětí už posílají kotouč daleko od branky Ferdinanda Macourka.
     
    54:41
    Liberci se několikrát nepovedlo vyhodit a byla z toho solidní šance pro Vojtěcha Hradce, jehož střelu zblokoval Adam Král tak šikovně, že se puk konečně dostal alespoň do středního pásma.
     
    54:03
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Várady – 2 min., krosček).
     
    52:58
    Macourek drží puk, domácí jsou kompletní.
     
    52:36
    Adam Vlasák vypálil od modré čáry. Ferdinand Macourek předvedl velmi dobrý zákrok, když si vyhlédl zpoza clony a schoval puk v rukavici.
     
    51:46
    A znovu. Mladá Boleslav zatím otálí se střelbou a sama se připravuje o možný nápor.
     
    51:21
    Hosté se sami vyhnali z pásma.
     
    51:03
    Puk se dostal do rohu, rozhodčí okamžitě přerušil hru a nenechal hráče snažit se ho zpod bruslí vyšťourat.
     
    50:56
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakubec – 2 min., napadení).
     
    50:44
    Šindelář v mladoboleslavském přečíslení hledal spoluhráče. Přihrávku zblokoval Matouš Jakubec tak, že kotouč zamířil přímo na Macourka! Ten byl ale pozorný.
     
    49:23
    Tadeáš Vološín obětavě padl do střely od modré čáry, za což sklidil podporu od spoluhráčů.
     
    47:54
    Matouš Jakubec se chopil odraženého puku a hned střílel z vrcholu pravého kruhu. Mladoboleslavskou branku přestřelil a hosté hned vyrazili do protiútoku, který ukončilo odpískané postavení mimo hru.
     
    47:24
    Jáchym Průšek si povyjel okolo padajícího hráče Liberce a z levého křídla nahodil kotouč na branku. Ferdinand Macourek měl dobrý výhled a v klidu zasáhl.
     
    46:00
    Jakub Ehrenberger nabízel puk od modré čáry na teč spoluhráčům v lepší pozici, k žádné změně směru kotouče však nedošlo.
     
    44:27
    Matouš Jakubec se z pozice beka vydal až za branku, odkud naservíroval šanci Radku Janatovi. Ten zblízka vyprášil chrániče gólmana Forsta!
     
    43:56
    Janu Zenkerovi ujel puk těsně za modrou čáru, Tomáš Prokůpek tedy v akci nemohl pokračovat. Po libereckém ofsajdu se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    43:14
    Puk se schoval pod bruslemi u mantinelu za bránou Mladé Boleslavi, až rozhodčí nakonec zadul do píšťalky a přerušil hru.
     
    41:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jsou za aktivní vstup do třetiny odměněni vyrovnáním! Hosté vyrazili do otevřené obrany, DOMINIK HASMAN i pod tlakem protihráče dobře převzal přihrávku, natlačil se před Macourka a hezky zavěsil do horního růžku. Asistence: Jan Hurt, Petr Šachl.
     
    41:20
    Přihrávka Stanislava Grona byla sražena přímo na Ferdinanda Macourka, hra se přerušuje.
     
    40:39
    Vojtěch Hois hodně nepříjemně narazil do liberecké branky, naštěstí se ale hned zvedl a je v pořádku. Bude se vhazovat po levé ruce Macourka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:35.
     
    Zatímco první třetina byla oboustranně možná spíše rozehřívací, ve druhé už se minimálně Liberec odbrzdil a sledovali jsme hodně atraktivní hokej. Spokojenější do kabiny odcházejí domácí hráči, kteří nad rivalem zaslouženě vedou 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Ještě jedna velká šance Liberce! Radek Janata zpracoval křižnou přihrávku, ale střela mu trošku trvala a dal tím Danielu Forstovi možnost se přemístit. Mladoboleslavský gólman výrazně podržel svůj tým.
     
    39:03
    Puk se od Adriena Bartoviče dostal k Samuelu Jansovi, který už stál sám před Forstem. Možná mu však už byl až moc blízko a nenašel cestičku, kudy kotouč propasírovat za jeho záda.
     
    38:36
    Středočeši se zatím v tomto oslabení velmi dobře brání, Samuel Fiala navíc při snaze zastavit vyhození zahrál vysokou holí.
     
    37:42
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (P.Král – 2 min., krosček).
     
    37:16
    Tadeáš Vološín urputně znepříjemňoval protihráči rozehrávku zpoza vlastní brány, až se mu ho podařilo rozhodit. Daniel Forst přerušuje hru.
     
    36:50
    Mladá Boleslav znovu nedovoleně vyhodila kotouč přes všechny čáry.
     
    35:56
    Icing na straně Bruslařů.
     
    35:48
    Radek Janata plácl ve slotu do volného kotouče. Ten zůstal někde mezi Forstovými betony, ale nikdo si nebyl jistý, zda nevypadne. Janata se mu z gólmanovy výstroje vehementně snažil pomoci, Daniel Forst však nakonec přece jenom ze situace vychází jako vítěz!
     
    34:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají početní výhodu, i když to nebyla úplně klasická přesilovková akce. Gólman Forst rozehrál na PATRIKA KRÁLE, který nakopl motory, s pukem se podél pravého mantinelu prodral až před branku a propasíroval ho za Macourka! Po libereckém Královi se prosazuje i ten mladoboleslavský – a opravdu stylově. Asistence: Daniel Forst.
     
    33:44
    Vojtěch Hradec si vybruslil z pravého kruhu do pozice, kde už měl otevřený prostor ke střele. Branku nicméně minul.
     
    32:51
    Liberec hned posílá kotouč do bezpečí.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hois – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři uspěli na buly v útočném pásmu a puk se dostal na modrou čáru, odkud hned vystřelil ADAM KRÁL. Puk se otřel o jednoho z mladoboleslavských hráčů a zastavil se až v síti za překvapeným Forstem! Bez asistence.
     
    32:25
    Mladá Boleslav vyhazuje na icing.
     
    31:58
    Tomáš Prokůpek si před branku sjížděl pro prudkou přihrávku od zadního mantinelu, v dobré pozici nicméně puk nezvládl dostatečně kvalitně trefit.
     
    29:59
    Na druhé straně znovu výrazně zahrozil dnes už známý liberecký tandem Samuel Fiala – Radek Janata. Zakončení tentokrát bylo na druhém jmenovaném, Daniel Forst se včas přesunul.
     
    29:30
    Petr Šachl měl na hokejce vyrovnání, když se i s trochou štěstí objevil za libereckou obranou. Macourek podržel svůj tým!
     
    29:16
    Jáchym Průšek si byl dobře vědom provozu před libereckou brankou a rozhodl se nahazovat od modré. Ferdinand Macourek si puk včas našel a přesvědčivě zakročil.
     
    28:45
    Bílým Tygrům narostla pomyslná křídla a rázem jich je plný led. Daniel Forst musel v krátkém časovém sledu krotit další dva střelecké pokusy.
     
    28:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrat je na světě, domácí celek využívá přesilovku. Matouš Jakubec krásnou střílenou přihrávkou našel u tyčky nehlídaného SAMUELA FIALU, který jednoduše doklepl kotouč za čáru. Pohledná akce Liberce! Asistence: Matouš Jakubec, Radek Janata.
     
    27:51
    Samuel Fiala zavezl puk do pásma, napoprvé se mu vypálit nepodařilo, ale na druhý pokus už nebezpečně prověřil Forsta.
     
    27:26
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Vochvest – 2 min., napadení).
     
    25:49
    Teď to ale Samuel Fiala znovu vzal na sebe a byla z toho hodně zajímavá akce! Liberecký útočník se proháčkoval až před brankoviště a ještě se pokusil o forhendový blafák. Dostal se ovšem do hodně ostrého úhlu a Daniel Forst si poradil.
     
    25:35
    Druhá část je zatím plná nepřesností na obou stranách. To je hlavní důvod, proč si ani jeden tým nemůže nic zajímavého vypracovat.
     
    24:43
    Už to vypadalo, že se hráči z města automobilů dostanou do přečíslení, rozhodčí ale nakonec píská postavení mimo hru. Následuje buly.
     
    24:07
    Mladá Boleslav musela už v pěti krotit výpad Samuela Fialy, který pronikl za modrou čáru a snažil se ukličkovat obránce. Kotouč mu nakonec ujel až k Forstovi.
     
    23:26
    Radek Janata obdržel dobrou přihrávku do levého kruhu, odkud vystřelil bez přípravy. Kotouč zamířil mimo hostující branku.
     
    22:56
    A hosté dokonce zahrozili, krátce po buly to zkusil Vojtěch Steklý, Macourek měl plné betony práce.
     
    22:48
    Teď se dokonce Bílí Tygři provinili zakázaným uvolněním. Bruslaři v oslabení získávají cenné vhazování před Ferdinandem Macourkem.
     
    22:33
    Liberci se ani nadále nedaří usadit v pásmu, vhazovat se teď bude v neutrální zóně.
     
    22:02
    Hosté se rychle osvobozují.
     
    21:57
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Skok – 2 min., držení).
     
    21:24
    Do druhé třetiny vstoupila aktivněji Mladá Boleslav, která soupeře zatím prakticky nepouští z pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:43.
     
    Úvodní třetina byla hodně rychlá. Platí po ní nerozhodné skóre, ke kterému se Bílí Tygři dopracovali vyrovnáním v posledních sekundách. Sledujeme rychlý hokej s minimem přerušení, ale zároveň i poměrně nízkým množstvím šancí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ukázkový gól do kabiny vyrovnává skóre! Střelu Matouše Jakubce od modré čáry v pravém kruhu tečoval SAMUEL FIALA, na což brankář Forst nestihl zareagovat. Asistence: Matouš Jakubec, Radek Janata.
     
    19:44
    Radek Janata to udělal hezky, když pohybem zmátl obránce a vystřelil z pravé strany. Nakonec ale trefil právě protihráče před sebou.
     
    18:49
    O puk se bojovalo v rohu obranného pásma hostů, odkud jej vydolovali Mladoboleslavští.
     
    18:12
    Adamu Královi rána od modré čáry vůbec nesedla a Severočeši jsou nuceni vyklidit útočné pásmo. Zatím se jim před Forstem nedaří usazovat na delší dobu.
     
    17:39
    Nikita Mojsejev táhl situaci dvou proti dvěma. Vzal to na sebe a z levého křídla prověřil lapačku Ferdinanda Macourka. Liberecký brankář byl připraven.
     
    16:56
    Bílí Tygři vyhodili tak akorát, aby se nepískalo zakázané uvolnění. Volný puk sbírají Bruslaři.
     
    16:27
    Adrien Bartovič alespoň dostal puk z domácího obranného pásma, Středočeši se tam ale vracejí.
     
    15:21
    Samuel Filala prudkou křížnou přihrávkou oslovil Radka Janatu, který si musel kotouč ještě zpracovat. Když už ho měl připravený ke střele, měl Forst bližší tyčku pohlídanou.
     
    14:50
    Vzápětí se o slovo opět hlásí Mladá Boleslav, která se usazuje v útočné třetině.
     
    14:16
    Jan Zenker byl v levém kruhu proti přesile, přesto si udělal prostor ke střele. Hezká Zenkerova akce končí zákrokem Daniela Forsta.
     
    13:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vedou! Vojtěch Steklý obdržel přihrávku do předbrankového prostoru. Ferdinand Macourek si s jeho střelou ještě poradil, ale proti pohotové dorážce PATRIKA KRÁLE už neměl šanci. Asistence: Vojtěch Steklý.
     
    12:43
    Hraje se už dlouho bez přerušení a boleslavský kapitán Vojtěch Hradec měl velkou příležitost na otevření skóre. V levém kruhu byl úplně sám, jenže zakončení mu úplně ideálně nesedlo a Macourek puk vykopl.
     
    11:40
    Bruslaři trošku přitopili před Ferdinandem Macourkem. Ten chytil nahození Sypeckého od modré čáry a pohlídal si i snahy o dorážku.
     
    10:41
    Adam Král měl za kruhy spoustu času, střelu mu nicméně zblokoval jeden z Mladoboleslavských. Na hostující branku vzápětí přilétla další střela, po které zvonilo břevno!
     
    09:54
    Ofsajd Liberce.
     
    09:06
    Tadeáš Vološín byl aktivní na brankovišti a moc mu nechybělo k tomu, aby těsně před gólmanem plácl do volného puku.
     
    08:39
    Mladá Boleslav se chvíli držela v útočném pásmu. Matěj Hájek pak ale úspěšně vyvezl kotouč a zaútočit mohou i domácí.
     
    07:35
    Kvůli technickým problémům se s plnohodnotným přenosem přihlásíme až teď. O nic velkého jste ale nepřišli, Liberec přečkal dvojnásobné oslabení, od té doby je hra vyrovnaná a oboustranně spíše opatrná.
     
    02:43
    První velkou šanci ve dvojnásobné přesilovce si hosté vytvořili až nyní, Vlasák z kruhu napálil břevno!
     
    01:49
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hois – 2 min., podrážení).
     
    01:20
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jansa – 2 min., podrážení).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Pech) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, P. Průšek, Macháček, Vápeník, A. Král – Zenker, Bartovič, Fiala (A), Hois (C), Vološín, Jansa, Janata, Prokůpek, Hájek.

    BK Mladá Boleslav: Forst (Hora) – Skok, Sypecký, Vochvest (A), Hlinský, Vlasák (A), J. Průšek – Šachl, Hasman, Hradec (C), Dobner, Hurt, Steklý, Mojsejev, P. Král, Gron, Šindelář, Lisler.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Fiala (Jakubec, Janata), 29. Fiala (Jakubec, Janata), 33. A.Král – 14. P.Král (Steklý), 35. P.Král (Forst), 42. Hasman (Hurt, Šachl), 59. Steklý (Vlasák)


    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Pech) – Ehrenberger, Várady, Jakubec, P. Průšek, Macháček, Vápeník, A. Král – Zenker, Bartovič, Fiala (A), Hois (C), Vološín, Jansa, Janata, Prokůpek, Hájek.
    BK Mladá Boleslav: Forst (Hora) – Skok, Sypecký, Vochvest (A), Hlinský, Vlasák (A), J. Průšek – Šachl, Hasman, Hradec (C), Dobner, Hurt, Steklý, Mojsejev, P. Král, Gron, Šindelář, Lisler.
    bahis siteleri