Frölunda – Leksands IF 3:3 (kon.) | Rögle BK – Sparta 1:3 (kon.) | Rouen – Tappara 0:4 (kon.)
Mnichov – Rauma 2:1 (po pr.)
konec
Les Dragons de Rouen
0:4 (0:0, 0:2, 0:2) Stav série: 0:1
Tappara Tampere
Úterý 14.12.2021, 19:30 • Île Lacroix (Rouen) • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vyloučení v týmu Les Dragons de Rouen (Dorion – 2+2 min, nesportovní chování).
    58:29 BERTRAND - 0:4
     
    58:29
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tampere přidává další branku do prázdné svatyně! CHARLES BERTRAND dostal přihrávku z pravého kruhu od Kuusely a pohodlně z mezikruží zamířil do prázdné klece Rouenu! 4:0 pro Tampere. Asistence: Kristian Kuusela.
     
    57:50
    Draci se ještě tlačí do útočného pásma a znovu odvolávají brankáře! Jenže se nepřesnou kombinací sami vyhnali ze třetiny!
    56:37 SEPPÄLÄ - 0:3
     
    56:37
    Tappara právě vstřelila branku!
    Máme definitivně rozhodnuto! Tappara zvyšuje na 3:0. Střelou do prázdné brány z mezikruží, přidává razítko na výhru Tampere MIKAEL SEPPÄLÄ, jemuž nahrál Kuusela. Asistence: Kristian Kuusela.
     
    56:20
    Heljanko si připisuje snadný zákrok proti nahození Lampériera z prostoru těsně za útočnou modrou. Následně si Rouen bere oddechový čas a trenér Lhenry nabádá své svěřence k tomu, aby všechno poslali na bránu. Pintarič zůstává na střídačce, Draci to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    53:30
    Na levé straně se ke střeleckému pokusu dostal Luoto, jenž pálil tvrdě z nápřahu, brankář Pintarič jeho ránu kryje v náruči. Následuje poslední komerční brejk.
     
    51:33
    Ke střele z pravého kruhu se po křižné přihrávce Rantakariho dostal Tanus, ale svůj pokus na přední tyč namířil jen do betonu Pintariče.
     
    50:20
    Další přesilovka pro finský celek, Caron za svou branou zbytečně podrazil zakončujícího soupeře a Tappara tak má k dispozici další početní výhodu.
     
    47:58
    Lampérier se dostal do parádní situace na levém kruhu po přihrávce Cantagalla a ostrou ranou mířil jen těsně nad břevno svatyně Tappary!
     
    42:58
    Caron pálil z levého kruhu do poloprázdné klece, když Heljanko předtím vyrazil ránu z osy hřiště, trestuhodně však minul!
     
    41:28
    Guimond nahazoval kotouč z levé strany od modré čáry, Heljanko jeho pokus zvládl vyrazit. Bude si však muset dávat pozor i nadále, Kinnunen dostává dvě minuty za držení, přesilovka Rouen.
     
    39:05
    Vhazování před Heljankem vyhráli Draci, když ihned po vhazování vypálil z levého kruhu Bedin, jehož pokus brankář finského celku vykopl betonem!
     
    36:57
    Hokejisté Draků se nedokázali osvobodit vyhozením. Následně se opět vylučuje. Na trestnou lavici putuje útočník Rouenu Caron, jenž vyfasuje dvě minuty za držení soupeře za svou klecí.
     
    32:26
    Do úniku šel nyní jeden z hráčů Rouenu, snad Lampérier, jenž byl v úniku podražen, na což sudí nereagovali. Po zakončení na klec Draků se pak strhla mela a nyní už se vylučovat bude. Johnston fasuje dvě minuty za hrubost, přesilovka Tampere.
     
    30:32
    Strašně snadno se finský celek dostává do přečíslení, nyní situaci tři na dva zakončoval Puhakka, jenž z levé strany trefil přední tyč!
     
    27:05
    Kombinace Tappary teď vypadala hrozně snadně. Do šance se dostal Levtchi, jenž v obrovské možnosti z mezikruží nepropálil Pintariče!
    23:29 SALONEN - 0:2
     
    23:29
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tampere vede již 2:0! Po pěkné kombinaci finského mužstva se prosazuje SAMUEL SALONEN, jenž dostal přihrávku ze zadního mantinelu od Puhakky a z bezprostřední blízkosti propálil Pintariče opět mezi betony! Tappara zdvojnásobuje své vedení! Asistence: Petteri Puhakka.
     
    22:13
    Bertrand krásně nahrál z levé strany na pravou, kde pálil Virta, jehož pokus z vrcholu kruhu však Pintarič vytěsnil vyrážečkou!
    20:55 PLATZER - 0:1
     
    20:55
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tappara jde na začátku druhé třetiny do vedení, když využívá přesilovou hru! KYLE PLATZER dostal přihrávku od Rantakariho z osy hřiště na levý kruh a přízemní ranou propálil Pintariče mezi betony! Tampere vede 1:0! Asistence: Otso Rantakari.
     
    19:49
    Pěkná kombinace finského celku byla k vidění a to dokonce dvakrát, přesto však Virta nedokázal z bezprostřední blízkosti propálit skvělého Pintariče, jenž teď předvedl zákrok poslední záchrany lapačkou a drží svůj tým nad vodou!
     
    19:15
    Gilbert v rohu kluziště podrazil jednoho ze soupeřů a dostává dvě trestné minuty za podrážení. Rouen se tak bude muset v závěrečné minutě bránit dalšímu tlaku Tappary.
     
    18:47
    Rauhala šel po pravé straně do velké šance, na pravém kruhu vypálil, Pintaričovi jeho rána na zadní tyč vypadla a jeho beci pod něj museli puk rychle zatlačit!
     
    18:14
    Po zákroku Pintariče proti dorážce Virty se vylučuje na obou stranách. Yeo fasuje dvě minuty za hrubost, Bertrand za sekání. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    15:33
    Finský celek šel nyní do situace dva na jednoho, po přihrávce na levou stranu pálil Rauhala z kruhu nad poloprázdnou klec Rouenu!
     
    09:48
    Rouen pěkně zamkl Tapparu v obranném pásmu a byl to Kapitán Flood, kdo pálil z levé strany od modré čáry. Heljanko jeho pokus zkrotil v náruči.
     
    06:54
    Tak tohle byla velká šance, ve které se ocitl Virta, jenž po krásné kombinaci zakončoval na levé straně brankoviště, klec Rouenu však zblízka trestuhodně minul, když trefil boční síť! Draci jsou kompletní.
     
    04:50
    Johnston sekl na útočné modré pronikajícího soupeře a nyní tak bude následovat přesilovka Tampere, uvidíme, zda ji finský celek zvládne využít.
     
    01:51
    Salminen je vyloučen, když se provinil nedovoleným bráněním v útočném pásmu a Rouen si zahraje první přesilovku.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 21. Platzer (Rantakari), 24. Salonen (Puhakka), 57. Seppälä (Kuusela.), 59. Bertrand (Kuusela)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Flood (C), Yeo, Dorion, Guimond, Cantagallo, Chakiachvili, Salve – Bedin, Tessier, Lampérier (A) – Vigners, Caron, Johnston – Gilbert, Guttig (A), Nesa – Reynaud.
    Trenér: Fabrice Lhenry.

    Tappara Tampere: Heljanko (Piiroinen) – Rantakari, Tuulola, Kinnunen, Jürgens, Salminen, Seppälä – Merelä, Morley, Levtchi – Tanus, Platzer, Luoto – Kuusela (A), Virta (A), Bertrand – Salonen, Rauhala (C), Puhakka.
    Trenér: Jussi Tapola.

    Rozhodčí: Kopitz, Schukies (oba GER) – Constantineau, Goncalves (oba FRA)

    Diváci: 3016
    07.12.2021
    Tappara - Rouen 3:3

    Branky a nahrávky: 7. Platzer (Rantakari), 18. Merela (Levtchi, Rauhala), 35. Tanus (Rantakari, Platzer) – 29. Lamperier (Johnston, Chakiachvilli), 32. Caron (Vigners), 55. Johnston (Flood)

    Rouen 0 1 Tappara
    #1 Úterý 07.12.2021 • 18:00
    Tappara - Rouen 3:3
    #2 Úterý 14.12.2021 • 19:30
    Rouen - Tappara 0:4
    bahis siteleri