Chicago – Washington 5:4 (po pr.) | Arizona – NY Rangers 2:3 (kon.) | Anaheim – Seattle 4:1 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
5:4 (0:0, 3:2, 1:2 - 1:0)
Washington Capitals
Čtvrtek 16.12.2021, 02:15 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:21 Caleb JONES - 5:4
     
    61:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod berou Jestřábi! Tvrdou ránu Dacha z pravého kruhu Samsonov vyrazil, jenže ztratil pojem o puku. Brankáři nepomohl ani krajan Orlov, jenž nezvládl puk odklidit z brankoviště a zaváhání využil CALEB JONES, ofenzivu podpořivší bek bekhendem usměrnil kotouč do odkryté části brány. Asistence: Kirby Dach a Patrick Kane.
    59:57 Conor SHEARY - 4:4
     
    59:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Ne, utkání ještě nekončí! Ovečkin z levé strany přihrál před bránu CONOROVI SHEARYMU, který i s notnou dávkou štěstí prostřelil Fleuryho, kanadskému brankáři propadl hrací předmět malou mezírkou mezi betony. Asistence: Alexandr Ovečkin a John Carlson.
    55:00 Alex DEBRINCAT - 4:3
     
    55:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovkový úspěch vrací Chicagu těsný náskok! ALEX DEBRINCAT vyčkal v levém kruhu a dočkal se pasu od Hagela, rychlou střelou z první pak prostřelil Samsonova mezi rukou a betonem. Asistence: Brandon Hagel a Dylan Strome.
    51:57 Lars ELLER - 3:3
     
    51:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Lavioletteho zvládli primární cíl pro třetí třetinu, vyrovnali! LARS ELLER si vyměnil puk s Oshiem a v pádu vystřelil bekhendem. Fleurymu puk smolně propadl lapačkou a doputoval za brankovou čáru. Asistence: T. J. Oshie a Conor Sheary.
    39:18 Daniel SPRONG - 3:2
     
    39:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Gól do šatny hostům rozhodně přijde vhod! DANIEL SPRONG zpoza brány vyjel a z otočky vypálil svižný pokus ze zápěstí, zaskočený Fleury touš spatřil až za svými zády. Drama je opět na světě! Asistence: Lars Eller.
    34:29 MacKenzie ENTWISTLE - 3:1
     
    34:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ta to je neuvěřitelné, další gól Blackhawks, třetí v průběhu jediné minuty! Hagelovu střelu vyrazil Samsonov jenom před sebe a MACKENZIE ENTWISTLE, na rozdíl od Schultze, puk sledoval a bekhendovou stranou hole jej nasměroval po ledě neomylně k pravé tyči. Asistence: Brandon Hagel a Jonathan Toews.
    34:13 Philipp KURASHEV - 2:1
     
    34:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    United Center bouří, Jestřábi vstřelili druhý gól v rozmezí osmnácti vteřin! Do brankoviště Washingtonu nahodil puk Dach a Jensen jej nezvládl odklidit do bezpečí. Trestal PHILIPP KURASHEV, bekhendem plácl do puku a ten propadl gólmanovi mezi betony. Asistence: Kirby Dach a Caleb Jones.
    33:55 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    33:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná početní převaha využita, máme vyrovnáno! Kane nezištnou nahrávkou oslovil u pravé tyče připraveného ALEXE DEBRINCATA, Američan forhendovou střelou z první napálil černou gumu za bezmocného Samsonova. Asistence: Patrick Kane a Dominik Kubalík.
    23:36 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    23:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Nekompromisní ALEXANDR OVEČKIN! Do své tradiční přesilovkové pozice, tedy do levého kruhu, dostal nahrávku od Oshieho a tvrdou forhendovou střelou k bližší tyči rozvlnil síť za zády marně se přesunujícího Fleuryho. Asistence: T. J. Oshie a Nicklas Bäckström.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 34. DeBrincat (P. Kane, D. Kubalík), 35. Kurashev (Dach, C. Jones), 35. Entwistle (Hagel, J. Toews), 55. DeBrincat (Hagel, D. Strome), 62. C. Jones (Dach, P. Kane) – 24. Ovečkin (Oshie, Bäckström), 40. Sprong (Eller), 52. Eller (Oshie, Sheary), 60. Sheary (Ovečkin, Carlson)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy, C. Jones, McCabe, R. Stillman – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat (A) – Brett Connolly, J. Toews (C), Hagel – Kurashev, Dach, D. Kubalík – R. Carpenter, Jo. Slavin, Entwistle.
    Trenér: Derek King

    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – Protas, Eller, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Sheary – Sprong, Sgarbossa, McMichael – Malenstyn, N. Dowd, Hagelin.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Dwyer, O'Rourke – Toomey, Cherrey

    Diváci: 18 260
    bahis siteleri