Bergerac – Méty 0:0 (5:4 po pen.) | Marseille – Cannet Rocheville 4:1 (kon.) | Bordeaux – Les Jumeaux M'Zouasia 10:0 (kon.)
SO Cholet – Nice 0:1 (kon.) | SC Feignies – PSG 0:3 (kon.)
konec
SO Cholet
0:1 (0:0)
OGC Nice
Neděle 19.12.2021, 18:20 • Stade Omnisports Jean-Bouin, Cholet • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Daniliuc (NIC) fauloval svého soupeře nedovoleně a Dechepy jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Tak i tenhle obránce hostů zkrátka nezůstal neposkvrněný.
     
    72
    Fortuné (CLT) je dalším hráčem potrestaným žlutou kartou. O ty vážně není v tomto měření sil nouze. U lajny nyní stáhl k zemi svého soupeře, který podnikal nebezpečný výpad.
     
    64
    Lotomba (NIC) zastavil dobrou akci soupeře jen za cenu faulu. Zatáhl za záchrannou brzdu a vyfasoval žlutou kartu.
     
    62
    Trochu se sice Sidibé (CLT) divil, že obdržel žlutou kartu, ale vážně, v rukavičkách si nepočínal.
     
    54
    Sylla (CLT) je dalším potrestaným hráčem Choletu. Byl to právě on, kdo fauloval Kluiverta těsně před vlastním pokutovým územím.
     
    41
    Kluivert (NIC) si na pravé straně počínal nedovoleně, zastavil slibně se rozvíjející akci, a na světě je tedy další žlutá karta tohoto utkání. Už čtvrtá v pořadí.
     
    32
    Ani domácí nakonec neunikli žluté kartě. Tvrdých zákroků je během prvního poločasu poměrně dost. Ruffaut (CLT) byl tím, kdo se nyní provinil ostřejším počínáním.
     
    29
    Stengs (NIC) je dalším potrestaným hráčem Nice. Hachema přišlápl zezadu a sudí Dechepy byl zase v tomto ohledu nekompromisní.
     
    26
    Hráči Choletu se začínají hodně zlobit. A je pravda, že teď už žlutá karta na řadu musela přijít. Delort (NIC), byť nechtěně trefil soupeře loktem do obličeje.

    Patrik Sandev

    Branky: 63. Delort

    Karty:   32. Ruffaut (CLT), 54. Sylla (CLT), 62. Sidibé (CLT), 72. Fortuné (CLT) – 26. Delort (NIC), 29. Stengs (NIC), 41. Kluivert (NIC), 64. Lotomba (NIC), 90+2. Daniliuc (NIC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:4.
    SO Cholet: Kocik – Sylla, Lo, Renaud, Hachem – Le Méhauté (77. Jarju), N'Jike, Ruffaut, Sidibé – Créhin (81. Mattoir), Fortune (90. Gameiro)
    Náhradníci: Etile – Jarju, Robin, Peugnet, Mboumbouni, Mattoir, Gameiro, Guirassy, Zahary

    Trenér: Déziré

    OGC Nice: Bulka – Lotomba, Daniliuc, Dante, Bard – Stengs (89. Boudaoui), Schneiderlin (83. Rosario), Thuram-Ulien, Kluivert (71. Dolberg) – Delort (71. Guessand), Gouiri (89. Da Cunha)
    Náhradníci: Benítez – Atal, Todibo, Boudaoui, Lemina, Rosario, Da Cunha, Guessand, Dolberg

    Trenér: Galtier

    Rozhodčí: Dechepy – Le Tellier, Rozand
    bahis siteleri