Bergerac – Méty 0:0 (5:4 po pen.) | Marseille – Cannet Rocheville 4:1 (kon.) | Bordeaux – Les Jumeaux M'Zouasia 10:0 (kon.)
SO Cholet – Nice 0:1 (kon.) | SC Feignies – PSG 0:3 (kon.)
konec
SO Cholet
0:1 (0:0)
OGC Nice
Neděle 19.12.2021, 18:20 • Stade Omnisports Jean-Bouin, Cholet • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Daniliuc (NIC) fauloval svého soupeře nedovoleně a Dechepy jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Tak i tenhle obránce hostů zkrátka nezůstal neposkvrněný.
     
    90
    Střídání v týmu SO Cholet: ze hřiště odchází Yassin Fortuné, přichází Alexandre Gameiro.
     
    89
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Calvin Stengs, přichází Hicham Boudaoui.
     
    89
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Amine Gouiri, přichází Lucas Da Cunha.
    88. k vyrovnání nedošlo ani po střele Ruffauta
     
    88
    Další dobrá možnost Choletu! Z dálky vypálil domácí kapitán Ruffaut, domácí fanoušci tlačili jeho střelu do spodního rohu brány, nakonec však skončila těsně vedle. Bulka by se zřejmě po míči těžko natahoval.
     
    83
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Morgan Schneiderlin, přichází Pablo Rosario.
     
    81
    Střídání v týmu SO Cholet: ze hřiště odchází Vincent Créhin, přichází Faïz Mattoir.
    78. průnik Jarjua
     
    78
    A domácí mohli znovu vyrovnat! Jarju, nový muž na trávníku, krátce po svém střídání podnikl výpad po levé straně, zbavil se obránce Daniliuca a ocitl se sám před Bulkou! Jenže v zakončení selhal, svůj pokus usměrnil po zemi pouze vedle bližší tyčce. Nice nemá vyhráno, zdaleka ne!
     
    77
    Střídání v týmu SO Cholet: ze hřiště odchází Yoann Le Méhauté, přichází Yankuba Jarju.
    74. parádní šance Le Méhautého
     
    74
    Obrovská tutovka Choletu! Do vápna dostal přihrávku z levé strany Le Méhauté, který z první vypálil, jenže tak slabě, že si s jeho střelou Bulka poradil. Vyložená pozice pro domácího záložníka.
     
    72
    Fortuné (CLT) je dalším hráčem potrestaným žlutou kartou. O ty vážně není v tomto měření sil nouze. U lajny nyní stáhl k zemi svého soupeře, který podnikal nebezpečný výpad.
    71. šance Guessanda
     
    71
    Sotva byl na hřišti pár vteřin od svého střídání, už se dostal do velké šance! Guessand si naběhl na tuhle kolmici, snažil se cílit na bližší tyčku, ale trefil jen boční síť brány Choletu. Nice mohlo definitivně zlomit odpor svého soka.
     
    71
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Justin Kluivert, přichází Kasper Dolberg.
     
    71
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Andy Delort, přichází Evann Guessand.
     
    64
    Lotomba (NIC) zastavil dobrou akci soupeře jen za cenu faulu. Zatáhl za záchrannou brzdu a vyfasoval žlutou kartu.
    63. Andy DELORT - 0:1
     
    63
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak až nyní se favorit tohoto utkání dostal k první brance tohoto utkání. Kluivert od levé strany nacentroval do šestnáctky, tam míč stačil bránící Lo pouze přizvednout dozadu, kde se nacházel ANDY DELORT, který si díky svému důraznému počínání mohl připsat přesný zásah svou hlavičkou. Bez asistence.
     
    62
    Trochu se sice Sidibé (CLT) divil, že obdržel žlutou kartu, ale vážně, v rukavičkách si nepočínal.
    61. nepovedená střela Fortunéhho
     
    61
    Celek z Choletu vystrčil růžky! Po standardce se odrazil míč k volnému Fortunému, který okamžitě vypálil. Jenže míč mu prostě nesedl na kopačku tak, jak by si představoval. Škoda pro domácí. Na tribunách to jen zahučelo.
    55. přímák Gouiriho
     
    55
    Perfektní zákrok gólmana Kocika! Nakonec Gouiri obstřelil parádně zeď a tlačil míč pod břevno, avšak na svého soupeře nevyzrál. Krásný přímák, ještě lepší reakce domácího gólmana.
     
    54
    Sylla (CLT) je dalším potrestaným hráčem Choletu. Byl to právě on, kdo fauloval Kluiverta těsně před vlastním pokutovým územím.
    49. pořádně nepovedené zakončení Thurama-Uliena
     
    49
    To je tak, když se rána pomalu nevejde ani do záběrů televizních kamer... jedno z nejmizernějších zakončení v jeho kariéře. Lotomba, který se na hřiště již vrátil po vyřešení svých problémů, podnikl výpad po pravé straně, přes Stengse se dostal míč až k Thuramovi-Ulienovi, který vypálil. Hodně nepřesně. Kdyby za brankou byla tribuna, možná by balón přeletěl i ji.
     
    41
    Kluivert (NIC) si na pravé straně počínal nedovoleně, zastavil slibně se rozvíjející akci, a na světě je tedy další žlutá karta tohoto utkání. Už čtvrtá v pořadí.
    38. opětovně se k zakončení nedostal Delort
     
    38
    Další dobrá možnost Delorta! Teď už byl před gólmanem Kocikem docela sám. Jenže nakonec se zase k zakončení nepropracoval. Nakonec ho čistě obral o míč vracející se N'Jike.
     
    32
    Ani domácí nakonec neunikli žluté kartě. Tvrdých zákroků je během prvního poločasu poměrně dost. Ruffaut (CLT) byl tím, kdo se nyní provinil ostřejším počínáním.
     
    29
    Stengs (NIC) je dalším potrestaným hráčem Nice. Hachema přišlápl zezadu a sudí Dechepy byl zase v tomto ohledu nekompromisní.
     
    26
    Hráči Choletu se začínají hodně zlobit. A je pravda, že teď už žlutá karta na řadu musela přijít. Delort (NIC), byť nechtěně trefil soupeře loktem do obličeje.
    15. nepřesný pokus Sidibého
     
    15
    Sidibého rána! Nakonec letěla těsně vedle vzdálenější tyčky. Každopádně na tribunách to jenom zahučelo. Bulkovi v bráně rozhodně zatrnulo.
    11. chycená střela Stengse
     
    11
    ... centr letěl do šestnáctky, nikoho z hráčů Nice si ovšem nanašel. Nakonec ještě o pár chvil později přece vypálil Stengs ze střední vzdálenosti, jeho pokus ovšem bravurně zlikvidoval brankář Kocik, jenž míč schoval efektivně do náruče.
    9. tyčku trefil Fortuné
     
    9
    Tyčka zvonila za brankou Nice! Brankář Benítez musel vyrážet pokus Fortuného do své brankové konstrukce. Velkou chybu udělal obránce Bard, od něhož se míč dostal k protihráči Créhhinovi, a ten následně uvolnil svého zakončujícího spoluhráče.

    Patrik Sandev

    Branky: 63. Delort

    Karty:   32. Ruffaut (CLT), 54. Sylla (CLT), 62. Sidibé (CLT), 72. Fortuné (CLT) – 26. Delort (NIC), 29. Stengs (NIC), 41. Kluivert (NIC), 64. Lotomba (NIC), 90+2. Daniliuc (NIC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:4.
    SO Cholet: Kocik – Sylla, Lo, Renaud, Hachem – Le Méhauté (77. Jarju), N'Jike, Ruffaut, Sidibé – Créhin (81. Mattoir), Fortune (90. Gameiro)
    Náhradníci: Etile – Jarju, Robin, Peugnet, Mboumbouni, Mattoir, Gameiro, Guirassy, Zahary

    Trenér: Déziré

    OGC Nice: Bulka – Lotomba, Daniliuc, Dante, Bard – Stengs (89. Boudaoui), Schneiderlin (83. Rosario), Thuram-Ulien, Kluivert (71. Dolberg) – Delort (71. Guessand), Gouiri (89. Da Cunha)
    Náhradníci: Benítez – Atal, Todibo, Boudaoui, Lemina, Rosario, Da Cunha, Guessand, Dolberg

    Trenér: Galtier

    Rozhodčí: Dechepy – Le Tellier, Rozand
    bahis siteleri