Novosibirsk – Jaroslavl 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Barys 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:3 (po pr.)
Kazaň – Čeljabinsk 5:1 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Soči 2:3 (po pr.)
po prodl.
Avangard Omsk
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 21.12.2021, 17:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:33 Arsenij GRICJUK - 3:2
     
    64:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Dosud neviditelný Corban Knight za modrou čárou předal puk ARSENIJI GRICJUKOVI, ten se protáhl přes dva hráče, ale Damir Žafjarov na něj ještě dotíral. Právě on plácl do puku, který přes hůl Gricjuka nešťastně nasměroval do vlastní branky. Omsk tak otočil nepříznivý průběh a v prodloužení zvítězil 3:2. Asistence: Corban Knight.
     
    54:18
    Nad vrcholy obou kruhů zůstal volný Šaripzjanov, proti jeho pumelici vytáhl Kočetkov ukázkový semafor.
     
    41:44
    Souboj s ní naopak ustál Nikolaj Prochorkin, kterému se po kolmici Tolčinského rýsovala zajímavá šance! Volný výhled na branku využil ke střele k bližší tyči a nechybělo moc, aby poslal svůj Omsk do vedení.
     
    33:30
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Marek Hrivík – 2 min., držení).
    28:15 Nail JAKUPOV - 2:2
     
    28:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Třetí formace Omsku začíná řádit! Prochorkin vrátil spoluhráči gólovou přihrávku při snížení a mezi kruhy volný NAIL JAKUPOV stihl před dotírajícím bekem zakončit zády k bráně bekhendem. Tuhle střelu naslepo Kočetkov evidentně nečekal – 2:2. Asistence: Nikolaj Prochorkin.
    25:34 Nikolaj PROCHORKIN - 1:2
     
    25:34
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už sníženo je! Hosté propadli ve středním pásmu, načež vzniklo přečíslení. Před ležícím obráncem dostal přihrávku NIKOLAJ PROCHORKIN a v pokleku zacílil dolů k pravé tyči, kam Pjotr Kočetkov natáhl svou nohu pozdě. Zápas tak bude znovu zajímavější. Asistence: Nail Jakupov a Peter Cehlárik.
     
    24:30
    Zničehonic měl snížení na hokejce Vladimir Brjukvin! Ten si počkal na příhodný odraz puku od krátkého mantinelu, ale volný prostor v pravé šibenici zblízka netrefil. Tohle zamrzí.
    22:04 Ivan ČECHOVIČ - 0:2
     
    22:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Neslušné chování se Sošnikovovi nevyplatilo. V době, kdy si odpykával svůj trest, rozehráli hosté bleskově rychlou akci. Po přenesení těžiště hry zleva doprava a zpátky následovala střela, zákrok a pohotová dorážka, po které zvedl ruce nad hlavu IVAN ČECHOVIČ – 0:2. Asistence: Andy Miele a Kenny Agostino.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Nikita Sošnikov – 2 min., nesportovní chování).
     
    17:06
    Rušno bylo i na druhé straně, kde Ivan Čechovič krosovou přihrávkou vyzval k zakončení Ťanulina. Přesunující se Šimon Hrubec měl mezi nohama logicky mezeru, ale perfektně ji zakryl svou mohutnou čepelí. Tohle nebyl jednoduchý zákrok.
     
    16:41
    Centimetry dělily Avangard Omsk od vyrovnání, střelu Oliwera Kaskiho přizvedlo do ochranné sítě břevno!
     
    09:40
    O vyrovnání usilující Nikolaj Prochorkin napálil ze slotu jen brankáře Kočetkova.
    08:54 Andy MIELE - 0:1
     
    08:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po americké spolupráci jde Novgorod do vedení! Agostino si na modré čáře rukavicí hodil puk do útočného pásma a navázal na sebe oba beky, mezitím mu na levou stranu přijel ANDY MIELE, dostal přihrávku a ve vysoké rychlosti se dostal až před Hrubce. Toho překonal bekhendem i s přispěním pravé tyče. Asistence: Kenny Agostino, Damir Žafjarov.
     
    04:31
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., hákování).
     
    04:25
    První velká šance pro Omsk! Před gólmanem osamělý Ivan Tělegin předložil puk na zadní tyč Semjonovovi, ten se tutovky evidentně zalekl a poloprázdnou branku trestuhodně minul. Neskutečné!

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 26. Prochorkin (N. Jakupov, Cehlárik), 29. N. Jakupov (Prochorkin), 65. Gricjuk (C. Knight) – 9. Miele (Agostino, Žafjarov), 23. Čechovič (Miele, Agostino)


    Avangard Omsk: Š. Hrubec (Vasilij Děmčenko) – Běreglazov, V. Svedberg, Kaski, Jemelin (C), Pokka, Šaripzjanov, Čisťakov – Tolčinskij, K. Semjonov, I. Tělegin – Gricjuk, C. Knight (A), Sošnikov – N. Jakupov, Prochorkin, Cehlárik – Dědunov, Kablukov (A), Brjukvin.
    Trenér: Bob Hartley

    Torpedo Nižnij Novgorod: P. Kočetkov (Murygin) – M. Orlov, Lennström, Pajgin (C), N. Děmidov, Marin, J. Martynov, M. Fedotov – Žafjarov (A), Miele (A), Agostino – Ťanulin, Hrivík, Čechovič – Urakov, A. Michejev, Verjajev – Ilja Fedotov, Belevič, Gončaruk.
    Trenér: David Nemirovsky

    Rozhodčí: Fraňo, Gofman – Sivov, Černyšjov
    bahis siteleri