KHL
Chabarovsk – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Petrohrad 3:4 (kon.)
Ufa – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 6:3 (kon.)
Kazaň – Čerepovec 3:4 (po pr.) | Soči – Spartak Moskva 2:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:4 (0:1, 3:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Sobota 25.12.2021, 11:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:26 Michail VOROBJOV - 3:4
     
    48:26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se potřetí v utkání ujímají vedení! Celou útočnou akci založil Anton Burdasov, jenž se vydal do otevřenější obrany. Poté se kotouč dostal na levou stranu k holi Nikity Guseva, jenž parádní přihrávkou přes celou šíři pásma uvolnil MICHAILA VOROBJOVA. Posledně jmenovaný hráč trefil přesně. 3:4. Asistence: Nikita Gusev.
    32:33 Nikita SETDIKOV - 3:3
     
    32:33
    Sibir právě vstřelil branku!
    Vyrovnání přece jen přichází! NIKITA SETDIKOV se krásně prosmýkl defenzívou Petrohradu, najel si do ideální pozice mezi kruhy a poté zametl kotouč k zadní tyči. 3:3. Asistence: Michal Čajkovský a Konstantin Alexejev.
    29:18 Jyrki JOKIPAKKA - 2:3
     
    29:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    JYRKI JOKIPAKKA se ale přece jen v následujícím střídání dočkal, tudíž znovu je to o gól. Po vyhraném buly se ke kotouči dostal Denis Bodrov, který vybídl svého finského kolegu na levé straně modré čáry. Jokipakka se do puku pořádně opřel, a trefil naprosto parádně. 2:3. Asistence: Denis Bodrov a Valentin Pjanov.
    26:52 Anton BURDASOV - 1:3
     
    26:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté znovu mají k dispozici dvoubrankové vedení! Novosibirsk sice tlačil, ale poté přišla ztráta kotouče, po které se do samostatného úniku dostal kapitán Petrohradu ANTON BURDASOV. Útočník s číslem 71 na dresu následně zakončil s velkým přehledem. 1:3. Asistence: Oscar Fantenberg a Nikita Gusev.
    25:06 Nick SHORE - 1:2
     
    25:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Kuriózní gól však střílí i domácí hokejisté. Nikita Kamalov chtěl od zadního mantinelu odrazit puk na svého spoluhráče, avšak hrací předmět se pro Petrohrad odrazil tak překvapivě, že se dostal ke zcela volnému NICKU SHOREOVI, jenž už měl snadnou práci. 1:2. Bez asistence.
    20:40 Nikita GUSEV - 0:2
     
    20:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Parádní přesilovková kombinace končí druhým petrohradským gólem! Andrej Kuzmenko si připravil pozici za bránou, ze které parádně a zcela neočekávaně našel hůl NIKITY GUSEVA. Ruský reprezentant měl poté se zakončením snadnou práci. 0:2. Asistence: Andrej Kuzmenko.
    04:14 Leo KOMAROV - 0:1
     
    04:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek se už v 5. minutě dostává do vedení, a to dokonce po velké chybě brankáře Säteriho. Finský gólman vyjel ze své brány s tím, že svým spoluhráčům pomůže s rozehrávkou. Na kruhu však trefil před sebou nabrusleného krajana LEA KOMAROVA, který rychlou střelou trefil odkrytou klec. 0:1. Asistence: Oscar Fantenberg.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 26. N. Shore, 30. Jokipakka (D. Bodrov, Pjanov), 33. Setdikov (Čajkovský, K. Alexejev) – 5. L. Komarov (Fantenberg), 21. N. Gusev (Kuzmenko), 27. Burdasov (Fantenberg, N. Gusev), 49. M. Vorobjov (N. Gusev)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jokipakka, D. Bodrov (A), K. Alexejev, Čajkovský, Kudako, Ilja Morozov, N. Jefremov, D. Ovčinnikov – N. Shore, Litovčenko, O. Li – Pjanov, N. Korotkov, Šarov (A) – Goluběv, Česalin (C), Setdikov – A. Jakovlev, V. Komarov, Nikita Šaškov.
    Trenér: Andrej Martemyanov

    SKA Petrohrad: Lars Johansson (D. Nikolajev) – Fantenberg, N. Sedov, M. Lehtonen, Kamalov, Pylenkov, Soljannikov, Lisov – Kemppainen, Kuzmenko, Burdasov (C) – N. Gusev (A), Danila Moisejev, M. Vorobjov – V. Zykov, Bardakov, L. Komarov (A) – Alexandr Volkov, Cicjura, Ketov – K. Marčenko.
    Trenér: Valerij Bragin

    Rozhodčí: Fatejev, Beljajev – Antonov, Kanifadin

    Diváci: 4 600
    bahis siteleri