Česko – Slovensko 9:2 (kon.)
konec
Česko
9:2 (1:0, 3:2, 5:0)
Slovensko
Úterý 28.12.2021, 17:45 • PSG aréna, Zlín • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    55:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z českého celku se nakonec prosazuje i jeho kapitán a to opravdu ukázkovým gólem! Právě LUKÁŠ KRÁL obdržel přihrávku před brankoviště, kde ho nikdo nehlídal. Poté předvedl skvělou kličku, kterou se mu podařilo donutit brankáře si lehnout na zem. Asistence: Adam Benák.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu Slovensko (Michal Liščinský – 2 min., vražení na mantinel).
     
    48:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto začíná být naprostý debakl pro celý Slovenský mančaft. Jejich soupeř přidává během minuty a půl už třetí branku, o kterou se tentokrát postaral MAXMILIAN CURRAN, který prostřeluje už zcela zoufalého brankáře. Asistence: Vojtěch Steklý.
     
    48:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je velice rychlý další gól, který opět padl po zbytečné ztrátě kotouče ze strany Slovenska. Tentokrát se pod branku podepsal OSKAR LIESLER, který se díky dobrému napadání dostal do samostatného úniku. Asistence: Martin Švec.
     
    47:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je velká chyba celé obrany hostů! Při rozehrávce totiž přišli o kotouč, který následně putoval na hůl JOSEFA TEPLÉHO, který v přečíslení dva na nikoho, zakončoval do zcela prázdné brány. Asistence: Adam Titlbach.
     
    41:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tady hattrick dámy a pánové! Potřetí v řadě se prosazuje ADAM VESELSKÝ, který svou třetí brankou v utkání dostává svůj celek do tříbrankového vedení. Asistence: Adam Titlbach a Josef Teplý.
     
    33:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A máme tady opět rozdíl pouze dvou branek, a to díky PETEROVI KOVÁČOVI, který využil zaváhání soupeřovy obrany, kterému se ani přes zisk kotouče nepodařilo vyhodit. Asistence: Michal Liščinský a Tomáš Šlank.
     
    31:30
    Tak nyní měl Richard Rafaj opravdu obrovské štěstí. Poté, co jeho spoluhráči nechali vypálit Ondřeje Kosa, rozezněl kotouč horní tyč, od které se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    29:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom se podařilo českému výběru potrestat faul soupeře. Těsně poté co skončila přesilová hra se prosazuje ADAM VESELSKÝ, který si tak připisuje již druhou branku v tomto zápase. Asistence: Lukáš Král a Adam Benák.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu Slovensko (Samuel Kupec – 2 min., podrážení).
     
    25:18
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je neuvěřitelná odpověď na obdrženou branku ze strany hostů. Po zisku kotouče na modré čáře se dostal do úniku dva na nikoho PETER KOVÁČ. Ten se rozhodl, že se pokusí o zakončení sám, což se taky ukázalo jako ta správná možnost.
     
    24:28
    Vyloučení v týmu Slovensko (Samuel Plančár – 2 min., hákování).
     
    23:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Toto byla přímo učebnicová kombinace, na jejímž konci stál ADAM VESELSKÝ. Poté co on a jeho spoluhráči naprosto rozebrali celou celou obranu soupeře obdržel křižnou přihrávku, díky které už mohl puk akorát zamést do prázdné brány. Asistence: Adam Benák a Lukáš Král.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu Slovensko (Samuel Húževka – 2 min., hákování).
     
    20:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je skvělý vstup do druhé třetiny ze strany České republiky! Po méně než minutě se po zisku kotouče prosazuje JIŘÍ KLÍMA, který svou střelou od pravého kruhu propálil už jako druhý hráč soupeřova brankáře.
     
    14:20
    Vyloučení v týmu Česko (Šimon Pohludka – 2 min., hákování).
     
    07:52
    Vyloučení v týmu Slovensko (Andrej Tomašec – 2 min., podrážení).
     
    04:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je bleskové využití přesilovky dámy a pánové. Pouhých dvanáct vteřin po začátku první početní výhody se po vyhranném buly dostal k zakončení ADAM BENÁK. Brankář na hráče, který stál po jeho levici, nestačil pouští tak z své zád první branku.
     
    04:46
    Vyloučení v týmu Slovensko (Peter Kováč – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 5. Benák, 21. Klíma, 24. Veselský (Benák, Král), 30. Veselský (Král, Benák), 42. Veselský (Titlbach, Teplý), 48. Teplý (Titlbach), 48. Liesler (Švec), 49. Curran (Steklý), 56. Lukáš Král (Benák) – 26. Kováč, 34. Kováč (Liščinský, Šlank)


    Česko: Kowalczyk (Ebenstreit) – Fibigr, Zielinski (A), Svozil, Jiříček (A), Švec, Šmerda, Hlinský – Král L. (C), Benák, Kos – Veselský, Titlbach, Klíma – Jung, Drančák, Lisler – Steklý, Curran, Pohludka -Teplý
    Trenér: Milan Razým

    Slovensko: Rafaj (Martinko) – Petráš (C), Belusko, Kupec, Kalus, Šlank, Harvánek, Mitro, Húževka – Lass, Maruna, Tomašec – Horváth, Pitka (A), Semančík – Kováč, Plančár, Bachratý – Liščinský (A), Faith, Komendát
    Trenér: Jerguš Bača

    Rozhodčí: Obadal – Mikšík, Kučera
    bahis siteleri