Fuenlabrada – Cádiz 0:1 (kon.) | Girona – Osasuna 1:0 (kon.) | Gijón – Villarreal 2:1 (kon.)
Zaragoza – Sevilla 0:2 (kon.) | Almería – Elche 1:2 (kon.) | Mancha Real – Ath. Bilbao 0:2 (kon.)
Rayo Majadahonda – Atlético 0:5 (kon.)
konec
CF Rayo Majadahonda
0:5 (0:3)
Atlético Madrid
Čtvrtek 06.01.2022, 21:30Španělský pohár • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:15. (23:23:25)
     
    Je konec! Atlético Madrid ovládlo dnešní duel a vítězí 5:0. Do vedení poslal hosty po chybě domácích v rozehrávce Cunha. Na jeho zásah navázal Renan Lodi. Pět minut před přestávkou pak přidal třetí zásah Luis Suárez. Po změně hosté lehce polevili, ale další branku přidal v 68. minutě střídající Antoine Griezmann. Deset minut před koncem pak napsal gólovou tečku Joao Félix.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Carrasco na opačné straně chtěl zrychlit hru centrem na Félixe, ale portugalský mladík se do zakončení nedostal kvůli bloku obránce.
     
    88
    Osei dostal přihrávku na levou stranu, přehodil si míč na levačku a odcentroval. Jeho prudká pobídka skončila v rukavicích Jana Oblaka.
     
    87
    Domácí jsou v závěru utkání aktivní a snaží se dosáhnout alespoň čestného úspěchu. Obrana Atlética zatím hraje pozorně.
     
    86
    Carrasco na pravé straně chtěl obejít soupeře, ale při pokusu o zasekávačku kopl nohou do trávníku a poroučel se k zemi.
     
    85
    Stoper domácího celku Casado potáhl míč na polovinu soupeře, rozehrál na levou stranu, nicméně tam nenašel nikoho v bílém.
     
    84
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu.
     
    82
    Diego Simeone i při stavu 5:0 pro Atlético Madrid udílí svým svěřencům další a další pokyny. Hosté si fotbal v dnešním duelu užívají.
    80. Joao FÉLIX - 0:5
     
    80
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Hostující celek přidává deset minut před koncem pátou branku! JOAO FÉLIX se dostal k nákopu na polovinu soupeře, rozkmital své rychlé nohy a dělovkou vymetl horní roh!
     
    79
    Raúl Sánchez se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky. Obrana Atlética mohla být klidná.
     
    78
    Duel už se pouze dohrává. Ani jeden z týmů se nikam nežene. Zejména hráči Atlética už hrají na půl plynu. Domácím se naopak nedaří v kombinaci.
     
    77
    Casado se na pravé straně kličkou zbavil obránce a ve skluzu odcentroval před branku. Jeho pobídku zastavil pozorný Felipe.
     
    76
    Koke poslal přihrávku na pravou stranu, kam si naběhl Carrasco, nicméně jeho přízemní centr skončil na hrudi obránce.
     
    75
    Félix patičkou v pokutovém území pořádně překvapil obránce domácího celku, jenže zaskočení byli i fotbalisté Atlética, takže k zakončení nedošlo.
     
    74
    De Paul si v blízkosti velkého vápna navedl míč na pravačku a troufl si na zakončení. Jeho projektil skončil vysoko nad břevnem.
     
    73
    Další obrovská šance Atlética! Do pokutového území se dostal Correa, který zakončoval pravačkou, nicméně jeho pokus proskákal kolem zadní tyčky!
     
    72
    Felipe potáhl míč na polovinu soupeře, protáhl se na polovinu Raya, ale jeho rozehrávka skončila nepřesnou přihrávkou až do zámezí.
     
    71
    González dostal přihrávku na pravou stranu, potáhl míč na polovinu Atlética Madrid, jenže jeho centr skončil v rukavicích připraveného gólmana.
     
    70
    García na levé straně dohnal odražený míč, otočil se kolem obránce, ale jeho průnik skončil u prvního soupeře.
    68. Antoine GRIEZMANN - 0:4
     
    68
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético Madrid přidává i čtvrtý zásah! Na kolmici mezi obránce si naběhl ANTOINE GRIEZMANN, který si míč dobře zpracoval a levačkou uklidil míč pod břevno!
     
    67
    Kondogbia na polovině hřiště uspěl v souboji a sklepl míč na pravou stranu. Jeho rozehrávka směřující na Félixe proskákala do autu.
     
    66
    Renan Lodi dnes hraje fantastické utkání. Krajní obránce Atlética Madrid hlavou přizvedl míč do zámezí. Vhazovat opět budou domácí.
     
    65
    Félix se v blízkosti velkého vápna dopustil nedovoleného zákroku, kde trefil soupeře loktem. Rozehrávat opět budou domácí.
     
    64
    Hernández se na pravé straně zbavil Carrasca, ale jeho pobídka na hranici velkého vápna skončila u stopera Atlética Madrid.
     
    63
    Stopeři Atlética znovu kombinují na vlastní polovině a nikam se neženou. Domácí rozehrávku velkého favorita prakticky neatakují.
     
    62
    Střídání v týmu CF Rayo Majadahonda: ze hřiště odchází Susaeta, přichází Sánchez.
    Střídání v týmu CF Rayo Majadahonda: ze hřiště odchází Sánchez, přichází Hernández.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Sánchez (CF Rayo Majadahonda).
     
    60
    Atlético Madrid se po hodině hry dostalo na hranici velkého vápna, nicméně Félix pravou nohou trefil prvního obránce v bílém.
     
    59
    Carrasco na pravé straně trefil rozběhnutého soupeře a trefil soupeře ostrým skluzem. Domácí budou zahrávat přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    58
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Lemar, přichází Félix.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Suárez, přichází Griezmann.
     
    57
    Carrasco na pravé straně obešel prvního obránce, přehodil si míč na levačku a odcentroval. Jeho pobídka skončila v rukavicích brankáře.
     
    56
    Renan Lodi se stáhl na vlastní polovinu s rozběhnutým soupeřem a pomohl si malou domů. Jan Oblak poté obrátil hru na pravou stranu.
     
    55
    Osei si pohlídal náběh hostujícího Carrasca a místo nákopu si míč krásně zpracoval a dokázal konstruktivně rozehrát.
     
    54
    Domácí brankář vyrazil na hranici velkého vápna a pravou nohou nakopl míč na pravou stranu hřiště.
     
    53
    Casado potáhl míč na polovinu soupeře, pravačkou nakopl míč na hranici velkého vápna, nicméně tam kralovali zadáci Atlética.
     
    52
    Kondogbia se na polovině hřiště zbavil soupeře a rozehrál na pravou stranu. Jeho pobídka skončila až v zámezí.
     
    51
    Napadající Correa dostal domácí pod tlak. Domácí brankář na poslední chvíli špičkou kopačky ve skluzu změnil směr míče na rohový kop.
     
    50
    Atlético kombinuje s míčem na vlastní polovině a nikam nespěchá. Ani fotbalisté domácího celku rozehrávku velkého favorita neatakují.
     
    48
    Atlético je aktivní i v úvodu druhého poločasu. Hosté se usadili na polovině soupeře, ale jejich akce je zatím hodně kostrbatá.
     
    47
    Střídání v týmu CF Rayo Majadahonda: ze hřiště odchází García, přichází Manny.
    Střídání v týmu CF Rayo Majadahonda: ze hřiště odchází Vega, přichází Ituraspe.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází De Paul, přichází Koke.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Favorizované Atlético bylo během první půle jasně lepším týmem a prakticky si takřka jistě zajistilo postup. Do vedení poslal hosty po chybě domácích v rozehrávce Cunha. Na jeho zásah navázal Renan Lodi. Pět minut před přestávkou pak přidal třetí zásah Luis Suárez.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    De Paul si v hlavičkovém souboji pomohl loktem a daroval domácím rozehrávku. První poločas už se jen dohrává.
     
    44
    Domácí fotbalisté jsou v závěru prvního poločasu hodně frustrovaní a už pouze kombinují na vlastní polovině.
     
    43
    Renan Lodi na levé straně zbytečně dojel domácího Garcíu a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Rozehrávat bude domácí Rayo.
    41. Luis SUÁREZ - 0:3
     
    41
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético prakticky před přestávkou rozhoduje o svém dnešním vítězství! Z pravé strany se kolem obránce prodral Llorente, který poslal přihrávku pod sebe a LUIS SUÁREZ přízemní střelou dostal míč do branky!
     
    40
    Susaeta na pravé straně trefil šlapákem Renana Lodiho, což neuniklo očím hlavního rozhodčího, který mu ihned odpískal nedovolený zákrok.
     
    39
    Sánchez sice dostal přihrávku na polovinu Atlética, jenže tam neměl nikoho v bílém. Proti přesile obránců domácí útočník míč nemohl udržet.
     
    38
    De Paul uspěl v dalším souboji na polovině soupeře a vybojoval pro Atlético Madrid vhazování. Madridský celek první půli zvládá s přehledem.
     
    37
    Kondogbia je hodně aktivní a říká si o přihrávky. Hostující středopolař chtěl dloubnout pobídku na Suáreze, ale ten byl těsně střežen.
     
    36
    Kondogbia se stáhl pro míč na vlastní polovinu, dobře si jej pokryl tělem a roztáhl hru na Lodiho. Atlético se v posledních minutách nikam netlačí.
     
    35
    Probudili se také domácí fanoušci, kteří nyní táhnou své oblíbence vpřed hlasitým skandováním. Defenziva Atlética je zatím pozorná.
     
    34
    De Paul si naběhl na přihrávku do pokutového území, kde se otočil kolem míče a přihrál na malé vápno. Jeho centr skončil v moci zadáků.
     
    33
    Renan Lodi prošel s míčem na noze na polovinu soupeře, ale netroufl si na individuální průnik a raději si pomohl přihrávkou do zadních řad.
     
    32
    Tass si na polovině hřiště předkopl míč daleko před sebe, ale nedovoleným zákrokem jej vysvobodil De Paul. Rozehrávat bude domácí celek.
     
    31
    Domácí brankář se musel zapojit do rozehrávky. Před rozběhnutým Lemarem nákopem jen odevzdal míč fotbalistům Atlética.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina utkání a zatím sledujeme jednoznačný duel. Atlético je od úvodu aktivnější a už si vypracovalo náskok.
     
    29
    Za další přihrávkou na levou stranou sprintoval Lemar, jehož náběh si pohlídal González, který míč nakonec nechal propadnout do autu.
    27. Renan LODI - 0:2
     
    27
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético Madrid podtrhuje svůj skvělý vstup do dnešního souboje! Domácí opět přišli o míč poblíž velkého vápna. Kondogbia poslal přihrávku do šestnáctky a rozběhnutý RENAN LODI uklidil míč pod břevno!
     
    26
    Kondogbia si tělem skvěle pokryl míč na vlastní polovině a levačkou přenesl hru na křídlo. Jeho pobídku ještě na trávníku dohnal Lemar.
     
    25
    Felipe a Gimenez kombinovali na hranici velkého vápna. Jeden z domácích hráčů rozehrávku Atlética napadal, ale míč pro sebe nezískal.
     
    24
    Sánchez si řekl o přihrávku na hranici velkého vápna, pěkně si míč zpracoval, ale v pádu zakončil přímo do míst, kde stál pozorný stoper.
     
    23
    Kondogbia se krásně otočil v blízkosti velkého vápna a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka ale skončila až v zámezí.
     
    22
    Atlético Madrid zahrávalo další rohový kop. Centr z levé strany přiletěl na malé vápno, odkud míč do bezpečí odkopl Vega.
     
    21
    Llorente táhl míč vpřed po pravé straně, ale zadáci domácího celku se na vlastní polovině dobře srovnali a nenechali hosty odcentrovat.
     
    20
    Domácí se ihned po obdržení úvodní branky vydali do útoku se snahou o rychlou odpověď. Přihrávku mezi stopery ale zajistil Jan Oblak.
    18. Matheus CUNHA - 0:1
     
    18
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético Madrid se po obrovské chybě domácích v rozehrávce dostává do vedení! MATHEUS CUNHA se po nepřesném odkopu a odrazu dostal k míči, který levačkou poslal do prakticky odkryté branky!
     
    17
    Do dalšího zakončení se v pokutovém území dostal Cunha, ale jeho hlavička skončila daleko vedle vzdálenější tyčky domácí svatyně.
     
    16
    Atlético už opět kombinuje na polovině soupeře, nicméně akce hostů se zatím odehrává daleko od pokutového území. Po skvělém vstupu aktivita madridského celku poněkud opadla.
     
    15
    Casado diriguje rozehrávku domácího celku na polovině hrací plochy, nicméně proti skvěle napadajícím hráčům Atlética to domácí mají složité.
     
    14
    Hostující Renan Lodi sice po přímém kopu dostal míč za brankovou čáru, ale podle asistenta rozhodčího si nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdu.
     
    13
    Domácí obránce Osei před napadajícím soupeřem nakopl míč levačkou na polovinu Atlética, jenže tam ve vzdušném prostoru kraloval Kondogbia.
     
    12
    Jan Oblak si poprvé v utkání také sáhl na míč. Slovinský brankář bez problémů před napadajícím soupeřem roztáhl hru na pravou stranu.
     
    11
    Na opačnou stranu se hnal Susaeta, který neustál souboj s jedním z obránců Atlética Madrid, ale rozhodčí nedovolený zákrok nepíská.
     
    10
    Atlético opět kombinuje s míčem na kopačkách, ale nikam se moc netlačí. Suárez si sice řekl pohybem o přihrávku, ale nedostal přesný míč.
     
    9
    Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit střídající brankář Fernández. Jeho nákop směřoval na levou stranu, kde už neměl nikoho v bílém.
     
    8
    Atlético už se znovu usadilo na polovině soupeře, kde hosté kombinují s míčem na kopačkách, ale zatím se nedostávají k dalšímu zakončení.
     
    7
    Atlético vlétlo do utkání v hodně vysokém tempu. Zpoza velkého vápna střílel pravou nohou Renan Lodi, jehož rána prolétla nad břevnem.
     
    6
    Atlético zahrávalo rohový kop. Po přihrávce do kombinace zakončil levou nohou Lemar, jenže jeho technický pokus skončil na bloku obránce.
     
    5
    Střídání v týmu CF Rayo Majadahonda: ze hřiště odchází Giralt, přichází Fernandez.
     
    3
    Domácí brankář zůstává po předchozí situaci pořádně otřesený a podle všeho bude potřebovat ošetření.
     
    2
    Po dalším prudkém centru domácí brankář neudržel míč v rukavicích. K dorážce se hnal Gimenéz, ale špičkou kopačky trefil právě brankáře!
     
    1
    Hosté zahrávali hned v úvodu utkání přímý kop na polovině soupeře. Lemar poslal centr na hranici velkého vápna, kde neměl spoluhráče.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v bílém, zatímco favorizované Atlético Madrid oblékne červenobílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    CF Rayo Majadahonda: Giralt – Casado, Vega, Bernal – Sánchez, Tass, González, Osei, García – Sánchez, Susaeta
    Náhradníci: Baston, Fernandez, Gomez, Hernandez, Ituraspe, Juanjo, Lopez, Manny, Perez, Sánchez

    Atlético Madrid: Llorente, Felipe, Gimenez, Lodi – Carrasco, De Paul, Kondogbia, Lemar – Cunha, Suárez
    Náhradníci: Correa, Griezmann, Hermoso, Félix, Koke, Lecomte, Serrano, Vrsaljko.
     
    CF Rayo Majadahonda

    Domácí Rayo Majadahonda vstupuje do duelu z pozice jasného outsidera. Rayo hraje až třetí nejvyšší španělskou soutěž, kde mu patří až šestá pozice. V poháru v prvním kole vyřadilo vítězstvím 1:0 celek Eldense. Ve druhém vystoupení pak na svém hřišti přehrálo Málagu.
     
    Atlético Madrid

    Hostující Atlético Madrid vstoupí do letošního ročníku Copa del Rey až v tomto kole. Úřadující španělský mistr ale neprožívá úplně povedenou sezónu. V Lize mistrů si postup ze skupiny zajistilo až v posledním kole. V lize mu pak po devatenácti odehraných zápasech patří čtvrtá pozice ligové tabulky. Na vedoucí Real Madrid navíc ztrácí už čtrnáct bodů a na obhajobu titulu to moc nevypadá. O víkendu ale doma přehrálo 2:0 Vallecano.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 18. Cunha, 27. Lodi, 41. Suárez, 68. Griezmann, 80. Félix

    Karty:   61. Sánchez (MAJA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:15.
    CF Rayo Majadahonda: Giralt (5. Fernandez) – Casado, Vega (47. Ituraspe), Bernal – Sánchez (62. Hernández), Tass, González, Osei, García (47. Manny) – Sánchez, Susaeta (62. Sánchez)
    Náhradníci: Baston, Fernandez, Gomez, Hernandez, Ituraspe, Juanjo, Lopez, Manny, Perez, Sánchez

    Atlético Madrid: Oblak – Llorente (46. Vrsaljko), Felipe, Gimenez (46. Koke), Lodi – Carrasco, De Paul , Kondogbia, Lemar (58. Félix) – Cunha (46. Correa), Suárez (58. Griezmann)
    Náhradníci: Correa, Griezmann, Hermoso, Félix, Koke, Lecomte, Serrano, Vrsaljko
    bahis siteleri