Chrudim – Kralupy n. Vltavou 5:1 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 6:3 (kon.) | Písek – Kobra 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 1:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 3:4 (1:3 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 7:5 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
6:3 (1:2, 3:1, 2:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 09.01.2022, 13:45 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 29. kolo
Partner:
     
    56:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Zápas jde do rozhodnutí. Situace na ledě je vyhrocená. Sudí nejprve signalizovali trest hostů, následně jej zrušili a signalizovali trest domácích. Ve výhodě se prosadil DOMNIK LÍSKA. Asistence: Alex Sever.
     
    44:15
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dvojitou přesilovou hru. ERIK POSPÍŠIL zbystřil na levém kruhu, všiml si, že si Bielecký nehlídá bližší tyč a do mezery zacílil. Technika opět odskakuje do dvoubrankového vedení. Asistence: Jiří Mrkvica.
     
    39:56
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci se nakonec přece jen prosadili a ke konci třetiny vstřelili kontaktní gól. O ten se po rychlé akci postaral ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ. Tímto gólem do šatny je upraveno skóre na 4:3. Asistence: Ondřej Holub a Kristián Šucha.
     
    27:52
    Technika právě vstřelila branku!
    To je smršť. Technika nasadila vysoké tempo hry a Mladí Draci zůstali jako opaření, toho užil ERIK POSPÍŠIL, jenž zajišťuje domácí dvoubrankové vedení. Asistence: Bez asistence.
     
    27:29
    Technika právě vstřelila branku!
    Platí pravidlo, nedáš – dostaneš. To si nyní vyzkoušeli i Mladí Draci, kteří inkasovali ve vlastní přesilové hře, v níž měli nespočet pohledných a gólových akcí. Poté ale ujel do brejku MARTIN ADAM, hráč, který dnes vypadl, že už se po střetu na led nepodívá nyní posílá Techniku do vedení. Asistence: Erik Pospíšil.
     
    24:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Úvodní nápor Mladých Draků ve třetině nepřinesl své ovoce, zato se prosadila Technika. Jednoho z neproduktivnějších hráčů ligy ALEXE SEVERA, není radno nechávat samotného před bránou. Tento útočník se nyní prosadil rychlou akcí z brankoviště a srovnal skóre zápasu. Asistence: Erik Pospíšil a Lukáš Lajoš.
     
    13:08
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Mladí Draci se ujímají vedení. Přesilovku se podařilo využít i hostujícímu celku. Před brankou to vypadalo, že finální puk tečoval za Skoupého Horký, ale branka je připsána TOMÁŠI MINAŘÍKOVI. Touto ranou byl rovněž ze své klece vyhnán domácí gólman. Asistence: Ondřej Holub.
     
    10:24
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JAKUB HORKÝ, který to vzal na modré čáře na sebe a vystřelil přesně mířenou střelu zpoza nohou domácích hráčů, na kterou Skoupý nedokázal reagovat. Skóre je vyrovnáno 1:1. Asistence: Tomáš Minařík a Marek Netolický.
     
    08:03
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí v přesilové hře otevírají skóre. Hostující obrana si nyní nepohlídala rychlého ERIKA POSPÍŠILA, který se dostal přímo před Bieleckého, kterého překonal střelou mezi nohama. Asistence: Michael Fornál.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 9. Pospíšil (Fornál), 25. Sever (Pospíšil, Lajoš), 28. Adam (Pospíšil), 28. Pospíšil, 45. Pospíšil (Mrkvica), 57. Líska (Sever) – 11. Horký (Minařík, Netolický), 14. Minařík (Holub), 40. Šotkovský (Holub, Šucha)


    Technika Hockey Brno: Skoupý (Nešpůrek) – Kubica (A), Šujan, Mrkvica, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Trögner, Sever, Růžek, Čoupek (C), Lajoš, Adam, Fornál, Líska, Nerad, Pospíšil.
    Trenér: Jiří Rech

    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (Ryšavý) – Netolický, Sedláček, Slabý, Blaháček (A), Křivohlávek, Holub, Minařík – Tomiczek, Šotkovský, Kesler, Šembera (A), Haas, Ševčík, Pánek, Šucha, Polách (C), Horký.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Karpíšek, Vašíček, Komínek
    bahis siteleri