BO Ostrava – HC UP Olomouc 2:8 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 5:3 (kon.) | North wings Ústí – Akademici Plzeň 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
5:3 (2:0, 3:1, 0:2)
HC MUNI
Pondělí 17.01.2022, 19:15Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:04
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Drama je tu! Ač se to nedálo tak hosté se vracejí do zápasu zásluhou VOJTĚCHA KADLICE! Ten dojížděl z druhé vlny do protiútoku, vyškrábl puk, zamířil a přesně vypálil mezi ruku a tělo maskovaného muže v bílém! 5:3b a my se máme na co těšit!. Asistence: Pavel Tomaník.
     
    42:02
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Povedlo se! Hosté skutečně založili útok, kotouč dostal na svůj hůl TOMÁŠ RAČICKÝ, projel do pásma a zprava vypálil. Tahle střela měla zůstat v lapačce Petra Sodomky, ten ji však propustil a umožňuje nejlepšímu brněnskému střelci navléknout šestý korálek v sezoně! 5:2 . Asistence: Peter Ivičič.
     
    33:02
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    V Enteria aréně propuká čirá radost a to po nádherné kombinaci! Lukáš Bezděk si jako obránce udělal ofenzivní výlet, sjel do mezikruží, oblafl dva bránící hráče a luxusně nahrál na MARKA LADMANA, který už měl na brankovišti s dorážkou lehkou práci a překonává tak Davida Holuba poprvé! Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    30:02
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!Medvědi už tentokrát nabídnutou možností nepohrdnou a vykřesávají jiskřičku naděje. JAN PAVEL stál na konci povedené akce, dostal puk do mezikruží, z první vypálil a připravuje tak Petra Sodomku o čisté konto! 4:1!
     
    28:02
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Hostům se hra úplně rozpadá! Ondřej Bláha vyrobil v hloubi vlastního pásma trestuhodnou minelu, nalil LUKÁŠI BEZDĚKOVI, který nabídnutou tutovkou nepohrdl, sjel si na pravé kruh a propaluje Petra Kovala po čtvrté. Ten toho má dost a opouští brankoviště!
     
    27:38
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pěkná myšlenka a nakonec i gól! Pohledná akce na jeden dotyk na jejímž startu stál Josef Hejný sice ještě gólem neskončila, ale z následné skrumáže se vymotal Akce na jejím MARTIN MAŤÁTKO, propálil Petra Kovala a dává na 3:0!
     
    16:19
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    No to se podívejme, už je to 2:0! Jan Vacek vyslal nenápadné nahození od modré a do puku ještě sáhl DANIEL KRÁLÍČEK, který kus černé gumy zvedl, cinkla tyčka a pak už se jen rozvlnila síť! Petr Koval absolutně bez šance. Asistence: Jan Vacek a Jakub Muška.
     
    09:37
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení! JAKUB MUŠKA ukazuje že bude pro Pardubice obrovským přínosem a po návratu do červeno bílého dresu hned skóruje. Nebyla to sice žádná akce do zlaté helmy – spíše šikovné a nepříjemné nahození od modré čáry, zdálo se mi, že tam ještě byla teč, ale gól platí, skutečně je připsá Muškovi a Riders mohou slavit. 1:0! .Asistence: Lukáš Bezděk.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 10. Muška (Bezděk), 17. Králíček (Vacek, Muška), 28. Maťátko, 29. Bezděk, 34. Ladman (Bezděk) – 31. Pavel, 43. Račický (Ivičič), 46. Kadlic (Tomaník)


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Vaněk) – Obr, Muška, Vacek, Lenoch, Bezděk – Maršík, Maťátko, Bureš, Klííma, Šrámek, Stolín, Králíček, Ladman, Voldán, Jindra, Kmoníček, Hejný
    HC MUNI: Koval (Holub) – Kučera, Bláha, Grman, Plhal, Věžník – Voříšek, Bazala, Aulehla, Pavel, Mokrohajský, Jakubec, Drlík, Kadlic, Tomaník, Ivičič, Strakoš, Stodůlka, Štrauch, Račický

    Rozhodčí: Vepřovský – Bohuněk,Hájková
    thejrc.org