BO Ostrava – HC UP Olomouc 2:8 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – HC MUNI 5:3 (kon.) | North wings Ústí – Akademici Plzeň 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
5:3 (2:0, 3:1, 0:2)
HC MUNI
Pondělí 17.01.2022, 19:15Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Jan Vacek v přečíslení tři na dva přestřelil!
     
    René Štrauch se teď dostal do kolize s brankovou konstrukcí, tohle nevypadá vůbec dobře, hostující útočník nemůže došlápnout na pravou nohu!
     
    47:24
    Nádherné sólo Pavla Tomaníka! Hostující kapitán projel mezi dvěma beky jako nůž máslem a pokusil se o bekhendový blafák! Petr Sodomka si na něj však počíhal a Tomaníka vyčapal.
     
    46:35
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Jakub Muška – 2 min., sekání).
     
    Timeout pro Riders!
     
    45:04
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Drama je tu! Ač se to nedálo tak hosté se vracejí do zápasu zásluhou VOJTĚCHA KADLICE! Ten dojížděl z druhé vlny do protiútoku, vyškrábl puk, zamířil a přesně vypálil mezi ruku a tělo maskovaného muže v bílém! 5:3b a my se máme na co těšit!. Asistence: Pavel Tomaník.
     
    42:02
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Povedlo se! Hosté skutečně založili útok, kotouč dostal na svůj hůl TOMÁŠ RAČICKÝ, projel do pásma a zprava vypálil. Tahle střela měla zůstat v lapačce Petra Sodomky, ten ji však propustil a umožňuje nejlepšímu brněnskému střelci navléknout šestý korálek v sezoně! 5:2 . Asistence: Peter Ivičič.
     
    40:36
    Náznak přečíslení 3 na 1 a v ní domácí! Matěj Kmoníček však zvolil tvrdou bombu, minul bránu a David Holub ani nemusí zasahovat.
     
    39:13
    Dva na nikoho ve vlastním oslabení! Mirek Bazala zkusil kličku do backhandu, nakonec však ani netrefil bránu.
     
    38:36
    Štěstí na straně Davida Holuba! Domácí se usadili v pásmu, začali kombinovat, přechytračili bránící čtveřici a už se zdálo, že překonají i brněnského brankáře. Kotouč mu však "jen" proletěl brankovištěm a po sléze se vydal na další štaci!
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Jan Plhal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    33:02
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    V Enteria aréně propuká čirá radost a to po nádherné kombinaci! Lukáš Bezděk si jako obránce udělal ofenzivní výlet, sjel do mezikruží, oblafl dva bránící hráče a luxusně nahrál na MARKA LADMANA, který už měl na brankovišti s dorážkou lehkou práci a překonává tak Davida Holuba poprvé! Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    31:37
    Výborný David Holub svým přesunem v přečíslení soupeře 2 na 1 dokázal sebrat gól z hole jednomu z útočníků! Střela se mu pravda moc nepovedla, i tak se ale brankář MUNI vyznamenal!
     
    30:02
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!Medvědi už tentokrát nabídnutou možností nepohrdnou a vykřesávají jiskřičku naděje. JAN PAVEL stál na konci povedené akce, dostal puk do mezikruží, z první vypálil a připravuje tak Petra Sodomku o čisté konto! 4:1!
     
    29:24
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Lukáš Bezděk – 2 min.).
     
    28:02
    Střídání v týmu HC MUNI: ze hřiště odchází Petr Koval, přichází David Holub.
     
    28:02
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Hostům se hra úplně rozpadá! Ondřej Bláha vyrobil v hloubi vlastního pásma trestuhodnou minelu, nalil LUKÁŠI BEZDĚKOVI, který nabídnutou tutovkou nepohrdl, sjel si na pravé kruh a propaluje Petra Kovala po čtvrté. Ten toho má dost a opouští brankoviště!
     
    27:38
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pěkná myšlenka a nakonec i gól! Pohledná akce na jeden dotyk na jejímž startu stál Josef Hejný sice ještě gólem neskončila, ale z následné skrumáže se vymotal Akce na jejím MARTIN MAŤÁTKO, propálil Petra Kovala a dává na 3:0!
     
    25:10
    Domácí úplně zapomněli na Tomáše Račického, který se vyřítil do už vyprázdněného pásma z rohu a pokusil se překonat Petra Sodomku! Ten vše řeší tygřím skokem ještě dříve než Račický stihl vypálit!
     
    23:41
    Tak tohle bylo něco neuvěřitelného! Jiří Šrámek se zjevil nikým nehlídán před úplně prázdnou hostující klecí, napálil však kotouč jen do tyčky! Kus černé gumy se ještě odrazil do tyče druhé aby jí to nebylo líto, nicméně do sítě už nezamířil. Masaryčka ustála kritickou chvíli!
     
    20:52
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Šimon Lenoch – 2 min., podrážení).
     
    20:52
    Tomáš Račický v samostatném úniku! Hostující lídr zkusil střelu kterou však brankář soupeře vyrazil, do brankoviště se ještě cpal Strakoš, ten však byl pro změnu podražen.

    MUNI čeká alespoň přesilovka!
     
    16:19
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    No to se podívejme, už je to 2:0! Jan Vacek vyslal nenápadné nahození od modré a do puku ještě sáhl DANIEL KRÁLÍČEK, který kus černé gumy zvedl, cinkla tyčka a pak už se jen rozvlnila síť! Petr Koval absolutně bez šance. Asistence: Jan Vacek a Jakub Muška.
     
    13:31
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Dominik Bureš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Tadeáš Jakubec – 2 min., hrubost).
     
    12:37
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Martin Maťátko – 2 min., podrážení).
     
    09:37
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení! JAKUB MUŠKA ukazuje že bude pro Pardubice obrovským přínosem a po návratu do červeno bílého dresu hned skóruje. Nebyla to sice žádná akce do zlaté helmy – spíše šikovné a nepříjemné nahození od modré čáry, zdálo se mi, že tam ještě byla teč, ale gól platí, skutečně je připsá Muškovi a Riders mohou slavit. 1:0! .Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Mirek Bazala – 2 min., nedovolené bránění).

    Mirek Bazala to přehnal při bránění za brankou, zbytečně chytil hůl do obou ruk a sroloval soupeře na mantinel. Čeká nás první přesilovka!
     
    06:11
    První tutovka zápasu! Račický šikovně vysunul Strakoše do pásma, ten se pustil do souboje za brankou, získal puk a nalil jej před Sodomkovu klec kde nikým nehlídán vartoval Vojtěch Kadlic! Ten si kotouč pokusil potáhnout a a objet tak vyjetého gólmana v bílém, který si ale se štěstím poradil. Obránci Riders odpalují kus černé gumy do bezpečí.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 10. Muška (Bezděk), 17. Králíček (Vacek, Muška), 28. Maťátko, 29. Bezděk, 34. Ladman (Bezděk) – 31. Pavel, 43. Račický (Ivičič), 46. Kadlic (Tomaník)


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Vaněk) – Obr, Muška, Vacek, Lenoch, Bezděk – Maršík, Maťátko, Bureš, Klííma, Šrámek, Stolín, Králíček, Ladman, Voldán, Jindra, Kmoníček, Hejný
    HC MUNI: Koval (Holub) – Kučera, Bláha, Grman, Plhal, Věžník – Voříšek, Bazala, Aulehla, Pavel, Mokrohajský, Jakubec, Drlík, Kadlic, Tomaník, Ivičič, Strakoš, Stodůlka, Štrauch, Račický

    Rozhodčí: Vepřovský – Bohuněk,Hájková
    thejrc.org