Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Boston – Carolina 1:7 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Nashville – Vancouver 1:3 (kon.) | Dallas – Montreal 3:5 (kon.)
Calgary – Florida 5:1 (kon.) | Los Angeles – Tampa 4:6 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Buffalo Sabres
Středa 19.01.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Ottawa má opravdu přesilovku! Peyton Krebs i Don Granato se nyní naprosto oprávněně zlobí. Sudí nejprve přehlédli dva vážné fauly Ottawy a nyní vylučují útočníka Šavlí za něco, co lze stěží nazvat nedovoleným zákrokem. Krebs fasuje dvě minuty za sekání, ale vůbec se nedivím, že proti trestu vehementně protestuje ještě na lavici hříšníků.
     
    29:14
    Přesilovka pro Ottawu. Mark Jankowski je vyloučen za prapodivné podrážení, když o něj Tim Stützle zakopl ve středu kluziště.
     
    26:33
    Kyle Okposo už sedí na trestné lavici, když zahákoval soupeře v útočném pásmu. Ottawa hraje přesilovku.
     
    22:35
    Tim Stützle podrazil u hrazení Kylea Okposa, který se na ledě rozplácl jako žába, Buffalo si zahraje další přesilovou hru.
     
    18:13
    Alex Formenton se v oslabení tlačil před Housera, Rasmus Dahlin ho zastavil sekáním a zabránil mu zakončit. Síly na ledě se tak srovnávají.
     
    17:27
    Austin Watson sestřelil zezadu ve středu hřiště Jeffa Skinnera a fasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Sabres.
     
    14:21
    Brady Tkachuk a John Hayden předvedli nyní parádní pěstní souboj i s šarvátkou po tvrdém hitu Tkachuka na Butchera. Vítězně ze souboje však vychází právě kapitán Ottawy, jenž svého soupeře povalil u hrazení na led. Oba kohouti musí na trestnou lavici. Fasují pět minut za rvačku. Ottawa hraje přesilovku, dvě minuty navíc vyfasoval Hayden za vyprovokování bitky, rovněž obdržel osobní trest na deset minut, Tkachuk z toho vyvázl s podstatně nižším trestem.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 28. Batherson (Stützle, Chabot) – 13. Cozens (Tuch, Butcher), 51. Jankowski, 60. Tuch (Cozens, J. Skinner)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Bernard-Docker, Chabot (A), Zub, Holden, J. Brown, Brännström – Ennis, Norris, B. Tkachuk (C) – Batherson, Stützle, N. Paul (A) – Watson, Gambrell, Sanford – Gaudette, Tierney, Formenton.
    Trenér: D.J. Smith.

    Buffalo Sabres: Houser (Dell) – Jokiharju (A), Dahlin, Pysyk (A), M. Samuelsson, Hägg, Butcher – Tuch, J. Skinner, V. Olofsson – Cozens, R. Asplund, Krebs – Okposo (C), Hayden, Eakin – Bjork, B. Murray, Jankowski.
    Trenér: Don Granato.

    Rozhodčí: Syvret, Hebert – Shewchyk, Barton.

    Diváci: Bez diváků.
    bahis siteleri