Buffalo – Dallas 4:5 (kon.) | Philadelphia – Columbus 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 6:4 (kon.)
Boston – Washington 4:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:2 (kon.) | Edmonton – Florida 0:6 (kon.)
Los Angeles – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Montreal 4:3 (po pr.) | Seattle – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 21.01.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Z levého kruhu nahodil puk do ohně Giroux. Kotouč vypadl před brankoviště a chvíli o něm nikdo nevěděl. Hráči Philadelphie toho ale nedokázali využít!
     
    59:24
    Vyhození Peekea teď těsně minulo prázdnou branku domácích! Pískán icing. Domácí si berou oddechový čas.
     
    57:40
    A Hart je na střídačce, domácí to zkoušejí v šesti!
    52:40 Gerald MAYHEW - 1:2
     
    52:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale přeci jen je tu snížení! V brance nakonec skončilo poměrně nenápadné nahození GERALDA MAYHEWA, které Merzlikins neviděl a puk zapadl do pravého horního rohu jeho svatyně – 1:2. Asistence: Rasmus Ristolainen a Scott laughton.
     
    46:06
    Dvě minuty za podrážení pro Camerona Yorka. Po reklamní přestávce bude hrát Columbus přesilovku.
    45:49 Patrik LAINE - 0:2
     
    45:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly! Hosté vydolovali puk ze souboje v rohu kluziště, kterého se zúčastnil i Jakub Voráček. Boone Jenner ho následně posunul na pravý kruh, odkud PATRIK LAINE střelou švihem vymetl vzdálenější horní růžek nad vyrážečkou Cartera Harta. Asistence: Boone Jenner a Dean Kukan.
     
    42:44
    Patrik Laine je vyloučen za sekání. Přesilovka pro Philadelphii.
     
    40:29
    Těsně po skončení přesilovky měli domácí dobrou příležitost! Joel Farabee nejprve těsně před Merzlikinsem tečoval spoluhráčovo nahození, ovšem brankář Blue Jackets stačil zareagovat. Následně pokryl i dorážku Claudea Girouxe.
     
    38:27
    Oba hráči už jsou na trestné lavici. Gavin Bayreuther dostal dvě minuty navíc za faul na Lindbloma a Letci si tak zahrají přesilovku.
     
    38:27
    Bitka mezi Scottem Laughtonem a Gavinem Bayreutherem! Laughton přijel pomstít zákrok hostujícího obránce na spoluhráče Lindbloma. Toho Bayreuther poslal k ledu a pak ho ještě krosčekoval.
     
    35:40
    Další šance Letců! Zack MacEwen se důrazem natlačil s pukem až k brankovišti, kde rozpoutal velký závar. Merzlikins odolal s pomocí obránců!
     
    34:10
    Scott Laughton se dostal ke kotouči na ose hřiště a okamžitě ho zápěstím nahodil na branku. Merzlikins předvedl krásný zákrok, když se v brankovišti roztáhl jako gymnasta a puk mířící nad jeho levý beton našel v rukavici!
    31:53 Oliver BJORKSTRAND - 0:1
     
    31:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Ivan Provorov v obranném pásmu rozehrával na spoluhráče, který byl ale pod tlakem Seana Kuralyho. Kotouč se pak před Boonea Jennera dostal až k OLIVEROVI BJORKSTRANDOVI. Ten byl už sám před Hartem, kterého překonal bekhendovým blafákem, po němž zvedl puk pod víko. Asistence: Boone Jenner a Sean Kuraly.
     
    29:28
    Jakub Voráček svou aktivitou donutil k faulu Zacka MacEwena, který českého útočníka podrazil. Přesilovka pro Modré kabáty.
     
    26:12
    Obránce Ivan Provorov ujel na levém křídle hostující obraně! Jeho zakončení však dokázal pokrýt Merzlikins. Následuje reklamní přestávka.
     
    23:43
    První přesilovku v zápase si zahraje Columbus. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Justin Braun.
    22:02 Neuznaný gól Werenskiho. Kontakt Texiera s Hartem v brankovišti byl ilegální.
     
    22:02
    Gól neplatí! Střela Zacha Werenskiho prošla Hartovi mezi betony i proto, že byl domácí brankář rozhozen kontaktem s Alexandrem Texierem, k němuž došlo v brankovišti. Došlo tedy k porušení pravidel. Letcům tedy trenérská výzva vyšla.
     
    22:02
    Hosté se radovali z gólu, ovšem střídačka Philadelphie si bere challenge! Těsně před gólovou střelou totiž projel domácím brankovištěm Alexandre Texier, jenž se dotkl brankáře Harta a evidentně ho rozhodil...
     
    21:23
    Na druhé straně Patrik Laine vylákal Harta z brankoviště a překládal puk před odkrytou branku Texierovi! Tomu však zkazil radost Sanheim, jenž gumový předmět odehrál z brankoviště!
     
    20:18
    Domácí po vhazování vytvořili zmatek před brankou Columbusu. Brankář Merzlikins však velký závar dokázal přežít bez inkasovaného gólu!
     
    17:45
    Šance domácích! Po výpadu Travise Sanheima se kotouč odrazil před brankoviště, odkud ho nedokázal dorazit za ležícího Merzlikinse Oskar Lindblom!
     
    13:10
    Potyčka mezi Justinem Braunem a Maxem Domim! Oba hokejisté si ale nechali rukavice a tak se vylučuje jen za hrubost. Domi dostává dvojku navíc, to znamená přesilovku pro Philadelphii.
     
    12:56
    Málem vedoucí gól Columbusu! Emil Bemström napálil z mezikruží pravou tyčku domácí svatyně.
     
    12:10
    Domácí v přečíslení 2 na 1! Cam Atkinson to řešil sám střelou z levého kruhu, kterou namířil vedle bližší tyčky.
     
    10:36
    Dobrá příležitost pro Flyers! Travis Konecny si na pravém křídle počkal na z druhé vlny najíždějícího Ivana Provorova, kterému adresoval pas mezi kruhy. Ruský obránce však neprostřelil Merzlikinse!
     
    00:28
    Domácí si hned v úvodu zápasu zahrají přesilovku. Za podražení Provorova je vyloučen Alexandre Texier.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 53. Mayhew (Ristolainen, Laughton) – 32. O. Bjorkstrand (Jenner, Kuraly), 46. Laine (Jenner, Kukan)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Braun, Provorov (A), Sanheim, York, Ristolainen, Yandle – Atkinson, Giroux (C), Farabee – Konecny, Laughton (A), Lindblom – Mayhew, Frost, J. van Riemsdyk – MacEwen, Bunnaman, Willman.
    Trenér: Yeo

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Peeke, Werenski (A), Bean, Bayreuther, Christiansen, Kukan – O. Bjorkstrand, Jenner (C), Nyquist (A) – J. Voráček, Texier, Laine – Bemström, Roslovic, Domi – Činachov, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Larsen

    Rozhodčí: Morton, O’Rourke – Cormier, Deschamps

    Diváci: 15 359
    bahis siteleri