Toronto – Carolina 4:3 (po pr.) | Ottawa – New Jersey 4:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
New Jersey Devils
Úterý 08.02.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:58 Connor BROWN - 4:1
     
    51:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení, s první střelou si brankář dokázal poradit. Následně odražený kotouč získal před brankou CONNOR BROWN, který poměrně snadno skóroval. Asistence: Nick Paul a Arťom Zub.
    28:03 Adam GAUDETTE - 3:1
     
    28:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé a domácí už vedou o dvě branky, po bleskové akci se střelou z křídla prosazuje obranou Devils neobsazený ADAM GAUDETTE. Asistence: Thomas Chabot a Chris Tierney.
    27:54 Nick HOLDEN - 2:1
     
    27:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    První svou střelou ve druhé třetině se dostává domácí celek do vedení, střelou od modré čáry se prosazuje NICK HOLDEN. Asistence: Zachary Sanford a Mark Kastelic.
    16:51 Nick PAUL - 1:1
     
    16:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, po rychlé akci se prosazuje domácí celek, Brown našel před brankou volného spoluhráče, kterým byl NICK PAUL. Jeho rychlé zakončení končí přesně v brance. Asistence: Connor Brown a Alex Formenton.
    11:48 Nico HISCHIER - 0:1
     
    11:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek se zaslouženě dostává do vedení, po rychlé kombinaci se po střele od modré čáry a dobré teči před brankou prosazuje NICO HISCHIER. Jeho teč byla pro brankáře nechytatelná. Asistence: Jesper Bratt a Damon Severson.
     
    11:39
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Nikita Zajcev – 2 min., vražení na mantinel).

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 17. N. Paul (C. Brown, Formenton), 28. Holden (Sanford, Kastelic), 29. Gaudette (Chabot, Tierney), 52. C. Brown (N. Paul, Zub) – 12. N. Hischier (Bratt, Severson)


    Ottawa Senators: M. Murray (A. Forsberg) – Chabot, N. Zajcev, Holden, Zub, Brännström, J. Brown – B. Tkachuk, Stützle, Gaudette – Formenton, N. Paul, C. Brown – Kastelic, Tierney, Ennis – Sanford, Gambrell, Watson.
    Trenér: D.J. Smith

    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – Siegenthaler, Severson, Ty Smith, P. K. Subban, Colton White, Graves – J. Boqvist, Zacha, Vesey – Šarangovič, N. Hischier, Bratt – A. Johnsson, Mercer, Tatar – Kuokkanen, M. McLeod, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Pollock, Syvret – Kovachik, Deschamps

    Diváci: 500
    bahis siteleri