USA – Kanada 2:4 (kon.) | Japonsko – Česko cz 3:2 (1:0 po s.n.) | Finsko – Olympijští sportovci z Ruska 5:0 (kon.)
Švédsko – Dánsko 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:5 (3:3, 2:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 08.02.2022, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    59:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    PAVEL ŠIMEK završuje hattrick a Lvi skoro jistě tento mač vyhrají. Hradecký forvard si najel před Heczka a dostal puk mezi jeho betony do klece. Je rozhodnuto – 7:5. Asistence: Jiří Klíma.
     
    59:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující gólman se vrací mezi tři tyče, jeho týmu se totiž podařilo snížit na rozdíl jediného gólu. Postaral se o to ROBIN GERYCH, který střelou z otočky překvapil Kasala, jenž jeho pokus neudržel v lapačce – 6:5. Asistence: Patrik Masnica, Šimon Pohludka.
     
    44:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi vedou o dva góly. Pavel Šimek nejprve mezi dvěma obránci ujížděl na brankáře, defenzíva ho ale stačila přibrzdit. Šimek však našel najíždějícího JIŘÍHO KLÍMU, který si položil Heczka a po krásné kličce zasunul do prázdné kasy – 6:4. Asistence: Pavel Šimek.
     
    34:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šílený zápas a domácí jdou do vedení. Jeden z Hradeckých ujel hostující obraně a pokusil se zasunout pod betonem Heczka. Třinecký brankář si poradil, nicméně vyrazil puk jen před sebe, kde se k dorážce propracoval JAN VENCL – 5:4. Bez asistence.
     
    30:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce po vlastním oslabení se Slezané prosazují. Kasal výborně zasáhl proti střele Miroslava Holinky, vyrazil ji ale jen k němu a hostující forvard našel před klecí volného MATĚJE KUBIESU. Ten pohodlně zasunul do brány a srovnal na 4:4. Asistence: Miroslav Holinka, Vladimír Dravecký.
     
    25:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí poprvé v dnešním utkání vedou. Jakub Jón vyslal do úniku osamoceného MARKA MACHA, který si poradil s Heczkem a zasunul přesně k tyči – 4:3. Asistence: Jakub Jón, Adam Bezpalec.
     
    18:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je zápas! Začíná se zase od znovu, jelikož PAVEL ŠIMEK pláchl defenzívě a přesnou střelou určil vyrovnané skóre 3:3. Asistence: Lukáš Král.
     
    16:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Svižný mač a Oceláři už zase vedou. Adam Solowski našel pasem ŠIMONA POHLUDKU, který z hranice kruhu prostřelil Kasala na přední tyči – 2:3. Asistence: Adam Solowski.
     
    15:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme znovu srovnáno. JIŘÍ KLÍMA v přesilové hře obdržel kotouč na modré čáře, napřáhl a jeho pokus zapadl ideálně do vinglu Milotovy klece – 2:2. Asistence: Pavel Šimek.
     
    09:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Uběhla jen minuta a hosté se vracejí do vedení. DAVID HOLUB se zmocnil kotouče před bránou, nerozpakoval se a propálil hradeckého gólmana – 1:2. Bez asistence.
     
    08:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. PAVEL ŠIMEK obdržel kotouč, najel si před Milotu a šikovně vystřelil. Znovu při gólu cinkla tyčka, Lvi se ale radují z vyrovnání. Bez asistence.
     
    04:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí, Oceláři se dostali zpátky do pásma a radují se z prvního gólu. MIROSLAV HOLINKA obdržel puk před Kasalem, vypálil a svoji střelu zřejmě otřel o konstrukci. Tak jako tak zapadla do klece a hosté vedou díky přesilovce 1:0. Asistence: Michal Rybnikár a Šimon Pohludka.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 9. Šimek, 16. Klíma (Šimek), 19. Šimek (Král), 26. Mach (Jón, Bezpalec), 35. Vencl, 45. Klíma (Šimek), 60. Šimek (Klíma) – 5. Holinka (Rybnikár, Pohludka), 10. Holub, 17. Pohludka (Solowski), 31. Kubiesa (Holinka, Dravecký), 60. Gerych (Masnica, Pohludka)


    Mountfield HK: Kasal (Meišner) – Fiala, Žaba (A), Pavič, Burda, Mráz, Bezpalec, Samek – Jón, Vencl (C), Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Šimek, Král, Voděracký.
    Trenér: Václav Pánek

    HC Oceláři Třinec: Milota (19. Heczko) – Dravecký, Solowski, Buják (A), Čmiel, Pospíšil, Holub – Sajdok, Gerych, Holinka, Kubiesa, Rybnikár, Pohludka, Sikora, Cedzo (A), Lipka, Masnica (C), Urbánek.
    Trenér: Marek Malík

    Rozhodčí: Mejzlík – Polák, Augusta

    Diváci: 70
    bahis siteleri