Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:4 (3:0, 0:3, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 24.02.2022, 16:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    38:54
    Závěr druhé třetiny stráví Kometa v přesilovce, samozřejmě pokud ji nevyužil. Za nedovolené bránění odjíždí na lavici hanby Jan Hampl.
     
    30:10
    Výbornou práci odvedl Jan Sedláček. Domácí kapitán vyrazil na zteč a vymohl si na Petru Gajdovi faul. Hra pokračuje ve čtyřech na obou stranách, následně může trvat přesilovka Komety až 55 sekund.
     
    29:15
    Komplikace pro brněnské mužstvo. Jan Holemý byl vyloučen za krosček a to znamená, že má Liberec k dispozici 43 vteřin dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    27:58
    Liberec má šanci dokonat parádní obrat v přesilové hře. V obranném pásmu hrál proti pravidlům Viktor Nesvadba, rozhodčí jej vyloučili na dvě minuty za napadení.
     
    16:40
    Hra v pěti dlouho nevydržela. Menší dvouminutový trest vyfasoval domácí zadák František Němec, když na obranné modré nedovoleně zabránil v pohybu Měchurovi.
     
    13:45
    Po roztržce mezi Matějem Lednem a domácím Ivem Sedláčkem sáhl rozhodčí k dvouminutovému trestu pro oba hráče. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Rakus (Bělohlav, Fajmon), 16. Hrnčíř (J. Sedláček), 20. Boltvan (Bartes, Holemý), 43. Hrnčíř (Harmim, Nesvadba), 60. I. Sedláček (Bartes, J. Sedláček) – 22. Gajda (Kříž, Plos), 24. Zajíček (Nezbeda, Měchura), 26. Kovář (Hampl), 57. Gajda (Kovář, Plos)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý (A), Ulbricht, J. Sedláček (C), Němec – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, I. Sedláček, Bělohlav, Rakus, Kos, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (21. Krátký) – Kollert, Starý, Kovář, Hampl, Hladík, Dvořák (A) – Leden, Nezbeda (C), Jansa, Pavlík, Kříž, Jiruš, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda.
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Obadal, Kohoutek – Otáhal, Smetková

    Diváci: 77
    bahis siteleri