Karlova univerzita – Banská Bystrica 2:9 (kon.)
konec
Karlova univerzita
2:9 (2:2, 0:3, 0:4)
UMB Banská Bystrica
Pondělí 28.02.2022, 19:00 • Zimní stadion Slaný • European University Hockey League
Partner:
     
    Konec zápasu! Hosté ze Slovenska po nerozhodné první třetině nakonec zvítězili s velkým přehledem, výběr Karlovy univerzity totiž porazili 9:2. (21:02:19)
     
    Konec zápasu.
     
    58:52
    Švejdovo nahození od modré čáry před brankou tečoval Krajíček, puk ale nakonec skončil na obránci.
     
    57:34
    Nyní si zachytal i protějšek Jelínka. K levé tyči mířil Michal Novák, Mikuláš Mosný nastavil lapačku.
     
    56:55
    Tentokrát za domácím brankářem zvoní tyč! Stalo e tak poté, co z vrcholu levého kruhu vystřelil Adam Sapar!
     
    56:07
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Pouhých šest sekund dělilo dva góly hostů! Po vyhraném vhazování se rychle s pukem před branku dostal ADRIAN DANIŠ a i na jeho pokus byl Jelínek krátký! Bez asistence.
     
    56:01
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    David Jelínek znovu loví puk ze své sítě! MATÚŠ KAMZÍK dostal přihrávku a ukrytou střelou k tyči zakončil přesně! Asistence: Richard Novodomec.
     
    55:12
    Šimon Čollák si převzal puk na modré čáře a chtěl přidat svou druhou dnešní trefu, svou přední tyč ale brankář Karlovy univerzity pokrytou.
     
    54:42
    Stejná situace jako před dvěma minutami. Jozef Vlk tentokrát střílel zprava, i tentokrát jeho pokus skončil na vyrážečce gólmana.
     
    53:40
    Puk před branku si našel Matej Turiansky, ten ovšem byl pod velkým tlakem obránce a tak nedokázal vystřelit.
     
    52:50
    Rychlý protiútok Banské Bystrice zakončil tvrdou ranou Jozef Vlk, pokus hostujícího hokejisty skončil na vyrážečce Jelínka.
     
    51:43
    Pražané to ale ještě nezabalili. Zprava od mantinelu pálil Tomáš Vala, Mikuláš Mosný kotouč ukryl do náruče a už ho nepustil.
     
    49:51
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    To už se dá nazývat debaklem! Adrian Daniš se dostal k odraženému kotouči vedle branky a zadovkou ho poslal na hůl MATEJE POKRIEVKY, jehož zakončení z blízkosti skončilo v síti! Asistence: Adrian Daniš.
     
    48:58
    Domácí rozjeli přímočarou akci od vlastní branky, tu ale Petr Svoboda nedokázal zakončit. Na druhé straně tak zahrozili Slováci, ani jejich akce nebyla nebezečná.
     
    47:12
    Petr Novák toho sice moc nenabruslí, střelu ale má dost solidní. To nyní znovu předvedl od modré čáry, Mosný vyrazil do bezpečného prostoru
     
    46:59
    Vyloučení v týmu UMB Banská Bystrica (Dávid Petrik – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    45:57
    Reprezentanti slovenské univerzity se od vstřeleného gólu nedostali do útoku. Domácí hráči toho ale zatím využít nedokázali, brankář Mosný chytá s přehledem.
     
    45:06
    Lukáš Kukačka po přihrávce zpoza branky přesprintoval obránce a najel si před branku, kde byl čistým zákrokem obrán o puk.
     
    44:01
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Imaginární čepice padají na led, kapitán hostů RICHARD NOVODOMEC završil hattrick! Dostal totiž pas z levé strany a následně překonal Jelínka, který už byl na zemi. Asistence: Martin Jendrol a Marek Chamula.
     
    43:14
    Začínají se pomalu zastřelovat také domácí hráči, Jakub Krajíček nyní donutil Mosného k zákroku lapačkou.
     
    42:03
    Ondřej Matoušek získal odražený puk v útočném pásmu a jeho následné zakončení vykopl brankář Mikuláš Mosný.
     
    41:20
    Nepříjemná záležitost pro domácího brankáře. Ten nyní schytal střelu z mezikruží přímo do masky a zprvu to vypadalo ošklivě, nakonec ale vše bude v pořádku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. Pálili v ní jen hosté, kteří tak vedou o tři góly. Domácím hráčům už dochází síly, k zápasu totiž nastoupili jen ve 13 hráčích.

    Poslední třetina začne asi ve 20:32.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Tuto početní výhodu už slovenský tým využívá a navyšuje své vedení! David Jelínek vykopl střelu z levého kruhu jen k RICHARDU NOVODOMCOVI, jehož úloha už byla jednoduchá! Asistence: Matúš Kamzík.
     
    38:50
    Hosté při přesilovce přišli o puk před svojí brankou. Tam se ho zmocnil Lukáš Kukačka, po jeho přihrávce ale nedokázal zakončit Novák.
     
    38:17
    Vyloučení v týmu Karlova univerzita (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Filip Kotrba.
     
    38:16
    Domácí přečkali oslabení bez žádných větších problémů, při snaze založit akci ale zahráli na zakázané uvolnění.
     
    36:14
    Po pasu Novodomce vyslal tvrdou ránu mezi tři tyče Matúš Kamzík, David Jelínek byl dobře postaven a puk ztlumil hrudí.
     
    35:18
    Trest hostujícího Daniše skončil a Banská Bystrica tak má k dispozici vůbec první přesilovku v tomto zápase.
     
    35:04
    Vyloučení v týmu Karlova univerzita (Martin Šimáček – 2 min., podrážení).
     
    34:23
    V další slibné příležitosti se ocitl Petr Svoboda, po přihrávce od modré ale ani tentokrát z levého kruhu netrefil branku.
     
    33:43
    Petr Novák má velkou ránu, což nyní hned dvakrát předvedl. Druhý pokus po teči zamířil mezi tři tyče, slovenský brankář zakročil betonem.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu UMB Banská Bystrica (Adrian Daniš – 2 min., podrážení).
     
    32:20
    Ve velké šanci se ocitl Petr Svoboda! Ten ujel obraně po levé straně a najel si před Gašparoviče, který po střele nad ani zasahovat nemusel!
     
    31:50
    Po delší době musel předvést zákrok Marek Gašparovič. Ten si poradil s nahozením Šimáčka, které přes hradbu těl viděl až na poslední chvíli.
     
    30:26
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Souvislý tlak na branku v podání hostujícího týmu přináší své ovoce! ADAM SAPAR dostal přihrávku vpravo a přesnou přízemní střelou prostřelil Davida Jelínka! Asistence: Marek Chamula a Šimon Čollák.
     
    30:07
    Hráči Banské Bystrice se nyní usadili v pásmu soupeře a dlouho ho nenechali vystřídat. Domácí se až skoro po dvou minutách osvobodili.
     
    28:58
    Puk se u domácí brány odrazil do jízdy Matúši Jablonskému. Ten střílel na zadní tyč, Jelínek zasáhl. Tentokrát k tomu použil lapačku.
     
    28:08
    Brankář David Jelínek se zatím vůbec nenudí. Před chvíli se zapojil i do rozehrávky, nyní musel zasahovat proti nepříjemné střele zleva.
     
    26:44
    Michal Novák si skvěle potáhl puk na pravé straně a vystřelil, bohužel pro Pražany ale zamířil jen vedle pravé tyče. Znovu tak mohou útočit hráči ze slovenské univerzity.
     
    25:03
    Až nyní se domácímu celku povedlo dostat se do útoku. Puk na střelu si rovnal Jakub Krajíček, tomu to ale trvalo až příliš dlouho a zezadu ho čistým bodyčekem odstavil obránce.
     
    23:16
    Pražanům se zatím v této části hry vůbec nedaří udržet kotouč na hokejkách. Nyní o něj přišli v přechodové fázi a tak znovu hrozilo nebezpečí, to ale zatím bylo zažehnáno.
     
    21:36
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Hosté vstoupili do třetiny ve skvělém tempu a berou si zpět vedení! KRISTIÁN JANÁČEK nejprve backhandem donutil Jelínka k zákroku, slovenský útočník se ale dostal i k dorážce a tu už dostal za brankovou čáru! Asistence: Matúš Kamzík.
     
    20:22
    Hosté pár sekund ještě hráli ve čtyřech, už ale jsou zpět v plném počtu. Dělovou ránu vyslal zleva Matúš Kamzík, trefil ale jen nohu Petera Nováka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Hosté se sice dostali v sedmé minutě do vedení už 2:0, Pražané ale skóre dokázali srovnat, když vzápětí snížil Kopice a následně vyrovnal Pavel Švejda. Jinak hosté byli nebezpečnějším týmem, sráží je ale vlastní vyloučení, která je poté tolik nepouští do útoku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:07
    Petr Svoboda byl u puku v pásmu, byl ale vyhnán Novodomcem až do středního pásma.
     
    18:05
    Vyloučení v týmu UMB Banská Bystrica (Roman Kadlečík – 2 min., držení).
     
    17:39
    Slovenský tým se dostal do zajímavé šance, první střela ale byla vyražena a dorážka z hokejky Jozefa Vlka nebyla přesná.
     
    16:26
    Matúš Kamzík vyslal ukrytou střelu na vzdálenější tyč, Jelínek puk pouze kontroloval, jak letí vedle jeho svatyně.
     
    15:37
    Marian Mosný si poradil s nepříjemným lobem do jeho pásma, který nakonec ze vzduchu ukryl do rukavice.
     
    14:28
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Pražané ale na druhé straně proměňují přesilovou hru a vyrovnávají skóre! PAVEL ŠVEJDA dostal nabito v pravém kruhu a tvrdou ranou prostřelil brankáře! Asistence: Petr Svoboda.
     
    14:08
    Hosté jsou znovu nebezpeční i při početní nevýhodě. Tečovaná přihrávka z hole kapitána se dostala doleva k Turianskému, jehož zakončení šlo mimo.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu UMB Banská Bystrica (Evtgeniy Koptev – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:36
    Jakub Krajíček i ze stísněného prostoru dokázal vystřelit, Mosný ovšem dokázal nastavit vyrážečku.
     
    11:01
    Na druhé straně kapitán domácího celku vystihl přihrávku soupeře, poté ale kotouč vyletěl mimo mantinely.
     
    09:38
    Velká šance hostů v přesilovce! Chamula získal puk a jel se spoluhráčem dva na jednoho. Přihrál doleva na kapitána Novodomce, který tváří v tvář s gólmanem neuspěl!
     
    09:08
    Lukáš Kukačka skvěle zavezl kotouč do pásma středem. Poté ho předal Martinu Šimáčkovi, jehož pokus vyjetý brankář dokázal zachytit.
     
    07:59
    Hráči v černém chtěli i ve čtyřech ohrozit svatyni soupeře, Robert Svitek se ale nepohodl se spoluhráčem a tak o puk přišel.
     
    07:39
    Vyloučení v týmu UMB Banská Bystrica (Kristián Janáček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    07:30
    Karlova univerzita právě vstřelila branku!
    Ovšem domácí hráči rychle snižují! VLADIMÍR KOPICA obdržel puk na modré čáře a přesnou střelou zakončil přesně do šibenice! Mosný měl zakrytý výhled a na střelu ani nezareagoval! Bez asistence.
     
    06:42
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Slováci vyhráli u branky soupeře vhazování a to vyústilo v jejich druhý přesný zásah! Přihrávku totiž dostal RICHARD NOVODOMEC, na jehož zakončení byl David Jelínek krátký! Asistence: Marek Chamula.
     
    05:55
    Jablonský sice vjel do pásma Pražanů, ti ale rychle zastavili akci a šli dopředu. Od modré střílel Šimáček, trefil ale jen před ním stojícího obránce.
     
    04:46
    Pražané se pokusili zahrozit kolmou přihrávkou, Vladimír Kopica ale nenašel hůl Petera Nováka a následně je pískáno zakázané uvolnění.
     
    03:35
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Hráči v červeném přišli o puk v útočném pásmu. K tomu se dostali hosté a Marek Chamula se dostal do dobré příležitosti. Tu ještě zachránil Jelínek, k odraženému puku se ale dostal ŠIMON ČOLLÁK, jehož dorážka už skončila v síti! Asistence: Marek Chamula.
     
    03:09
    Po neúspěšném útoku Karlovky přišla přímočará akce hostů. Zprava rychle vystřelil Adam Sapar, gólman si i tentokrát poradil, kotouč ukryl v lapačce.
     
    02:24
    Domácí hráči přišli o puk za bránou a bylo z toho velké nebezpečí. Mezi kruhy totiž byl osamocený Adrian Daniš, jehož pokus skončil na betonu Jelínka!
     
    01:34
    První střela mezi tři tyče i na druhé stráně. Petr Novák nepříjemně vystřelil od pravého mantinelu, kterou Mosný pouze nadzvedl lapačkou.
     
    00:51
    Gólman David Jelínek musel poprvé zasahovat. Dávid Petrik se dostal ke střele z pravé strany, z úhlu ale brankáře nepřekvapil.
     
    00:26
    Domácí hokejisté se po vyhraném vhazování vydali dopředu. Jakub Krajíček hledal v pásmu Martina Šimáčka, před ním tečoval puk do středu hřiště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Po státních hymnách České republiky a Slovenska už se vše schyluje k úvodnímu buly. Domácí Karlova univerzita nastoupí v červeném, hosté z Banské Bystrice celí v černém.
     
    Úvodní sestavy:

    Karlova univerzita: Jelínek (Kinský) – Svoboda, Peter Novák, Matoušek, Kotrba, Vala, M. Novák, Jiráň, Kukačka, Krajíček, Švejda (C), Šimáček, Kopica, Petr Novák (A).
    Trenér: Stanislav Veselý

    UMB Banská Bystrica: Gašparovič (Mosný) – Novodomec (C), Jablonský, Kadlečík, Čollák, Turiansky, Kamzík, Vlk, Koptev, Jendrol (A), Chamula, Šoltés, Janáček, Svitek, Sapar (A), Štec, Pokrievka, Daniš, Petrik.
    Trenér: Lukáš Opáth.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 8. Kopica, 15. Švejda (Svoboda) – 4. Čollák (Chamula), 7. Novodomec (Chamula), 22. Janáček (Kamzík), 31. Sapar (Chamula, Čollák), 40. Novodomec (Kamzík), 45. Novodomec (Jendrol, Chamula), 50. Pokrievka (Daniš), 57. Kamzík (Novodomec), 57. Daniš


    Karlova univerzita: Jelínek (Kinský) – Svoboda, Peter Novák, Matoušek, Kotrba, Vala, M. Novák, Jiráň, Kukačka, Krajíček, Švejda (C), Šimáček, Kopica, Petr Novák (A).
    Trenér: Stanislav Veselý

    UMB Banská Bystrica: Mosný (Gašparovič) – Novodomec (C), Jablonský, Kadlečík, Čollák, Turiansky, Kamzík, Vlk, Koptev, Jendrol (A), Chamula, Šoltés, Janáček, Svitek, Sapar (A), Štec, Pokrievka, Daniš, Petrik.
    Trenér: Lukáš Opáth
    bahis siteleri