Tampa – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Florida – Ottawa 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 4:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:3 (po pr.)
Vegas – Boston 2:5 (kon.) | Calgary – Montreal 4:5 (po pr.) | Arizona – Colorado 2:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 04.03.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:54 Jake GUENTZEL - 1:5
     
    53:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tampa si odkrytím branky pravděpodobně podepsala ortel. JAKE GUENTZEL posílá pátý kotouč Pittsburghu do její branky a dnes už je jasné, že hosté vyhrají. Asistence: Kris Letang a Sidney Crosby.
    45:14 Jevgenij MALKIN - 1:4
     
    45:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Další brejk, další gól. Heinen vysunul na obranné modré za soupeřovu obranu JEVGENIJE MALKINA, který unikl k brance sám, nic nevymýšlel, vypálil a proměnil. Asistence: Danton Heinen.
    37:08 Brock MCGINN - 1:3
     
    37:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak už čisté konto ve druhé dvacetiminutovce nedrží. Rodrigues dostal BROCKA MCGINNA do samostatného úniku za obranu soupeře. Ten si sjel až k brankovišti, míchal s pukem a následně parádní střelou k levé tyči poslal svůj tým znovu do dvoubrankového vedení.. Asistence: Evan Rodrigues.
    26:20 Pierre-Édouard BELLEMARE - 1:2
     
    26:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Vynikající spolupráce PIERRE-ÉDOUARDA BELLEMARA, kteří si vyměnili kotouč, Bellemare se dostal do velice dobré pozice a kotouč poslal brankáři mezi nohy . Asistence: Patrick Maroon.
    06:27 Sidney CROSBY - 0:2
     
    06:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neskutečný start tučňáků, kteří vedou již 2:0. Malkin přenesl hru bekhendem na Guentzela před branku, který si sjel k tyči, ale nepálil. Přihrál křižným pasem SIDNEYMU CROSBYMU nalevo, který vypálil jednoduše do odkryté branky a proměnil přesilovku. Asistence: Jake Guentzel a Jevgenij Malkin.
    03:46 Danton HEINEN - 0:1
     
    03:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vedení se ujímají hosté. Ti se dostali do přečíslení a jeden z nic pálil. Střela se v předbrankovém prostoru odrazila, ovšem přímo na hůl dojíždějícího DANTONA HEINENA, který kotouč do branky usměrnil. Asistence: Kasperi Kapanen a Jevenij Malkin.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 27. Bellemare (Maroon) – 4. D. Heinen (Kasperi Kapanen, Malkin), 7. Crosby (Guentzel, Malkin), 38. B. McGinn (Rodrigues), 46. Malkin (D. Heinen), 54. Guentzel (Letang, Crosby)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Sergačjov, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Šustr, Rutta – Kučerov, B. Point, Palát – M. Joseph, Stamkos (C), Killorn – T. Raddysh, Cirelli, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: J. Cooper

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Friedman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), D. Heinen – Rodrigues, J. Carter, B. McGinn – D. Simon, Boyle, Aston-Reese.
    Trenér: M. Sullivan

    Rozhodčí: W. McCauley, B. Meier
    bahis siteleri