Tampa – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Florida – Ottawa 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 4:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:3 (po pr.)
Vegas – Boston 2:5 (kon.) | Calgary – Montreal 4:5 (po pr.) | Arizona – Colorado 2:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 04.03.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Dmitrij ORLOV - 4:0
     
    59:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Conor Sheary přenesl hru na modrou čáru, odkud pálil obránce DMITRIJ ORLOV. Na brankovišti stínil Anthony Mantha, ale puk se do sítě odrazil od hokejky obránce Bretta Pesceho. 4:0. Asistence: Conor Sheary a Justin Schultz.
    35:05 Alexandr OVEČKIN - 3:0
     
    35:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Ale nyní je už vše jinak, poněvadž puk dostal přímo na svou parketu střelec ALEXANDR OVEČKIN. Oshie přistrčil na modrou čáru Johnu Carlsonovi, který okamžitě předal na levý kruh ruskému kanonýrovi. Ovečkin vystřelil z první nad vyrážečku Frederika Andersena. 3:0. Asistence: John Carlson a T. J. Oshie.
    28:30 Martin FEHÉRVÁRY - 2:0
     
    28:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se dostává do dvoubrankového vedení! Sheary si rychle vyměnil kotouč s Hathawayem a poté sám vybídl v ideální pozici nabrusleného MARTINA FEHÉRVÁRYHO. Slovenský bek zamířil zápěstím nad Andersenovo rameno. 2:0. Asistence: Conor Sheary a Garnet Hathaway.
    18:33 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    18:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesilovku pět na tři ale domácí nakonec přece jen využívají. Ideální pozici si vytvořil JEVGENIJ KUZNĚCOV, jenž si najel na levý kruh a poté zápěstím přesně zacílil. Vynikající práci odvedl jeho spoluhráč T. J. Oshie, který brilantně clonil. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 19. Kuzněcov, 29. Fehérváry (Sheary, Hathaway), 36. Ovečkin (Carlson, Oshie), 60. D. Orlov (Sheary, J. Schultz)


    Washington Capitals: Vaněček (Fucale) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Mantha – Sprong, Eller, McMichael – Hathaway, N. Dowd, Sheary.
    Trenér: Peter Laviolette

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – Slavin (A), Bear, Pesce, Skjei, Chatfield, Cole – T. Teräväinen, Aho, A. Svečnikov – M. Nečas, Trocheck, Kotkaniemi – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Lorentz, Stepan, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Furlatt, Lee – Murchison, Nagy

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri