Tampa – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Florida – Ottawa 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 4:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:3 (po pr.)
Vegas – Boston 2:5 (kon.) | Calgary – Montreal 4:5 (po pr.) | Arizona – Colorado 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
Vancouver Canucks
Pátek 04.03.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:19 Vasilij PODKOLZIN - 3:4
     
    50:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je velký obrat Canucks! Bo Horvat vyhrál souboj u mantinelu a zadovkou poslal puk do střelecké pozice na levém kruhu VASILIJOVI PODKOLZINOVI. Ten se z první trefil k pravé tyčce a hosté rázem vedou. Góly Höglandera a Podkolzina od sebe dělí 45 sekund – 3:4. Asistence: Bo Horvat.
    49:34 Nils HÖGLANDER - 3:3
     
    49:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Skvěle to udělal Conor Garland, který si rovnal puk na pravém kruhu a všichni čekali střelu. Místo ni však přišla nahrávka na NILSE HÖGLANDERA, na kterého obrana Ostrovanů úplně zapomněla a švédský útočník střílel do prázdné branky. Asistence: Conor Garland a Quinn Hughes.
    41:49 Anthony BEAUVILLIER - 3:2
     
    41:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Po chybě hostujících zadáků se dostal k puku ANTHONY BEAUVILLIER, který najížděl sám na Demka. Před ním rychle zamíchal s kotoučem a šel do forhendové kličky. Gólman Vancouveru dělal, co mohl, puk se po jeho zákroku ale snesl k brankové čáře, kde ho nešťastně posunul do vlastní branky vracející se Brock Boeser – 3:2. Bez asistence.
    38:20 Kyle PALMIERI - 2:2
     
    38:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí skvěle sehráli situaci po vhazování! Pageau ho vyhrál na modrou čáru pro Adama Pelecha. Ten si počkal na KYLEA PALMIERIHO, který přejel na levý kruh. Pelech mu tam adresoval křížnou přihrávku a tu forvard Ostrovanů z první uklidil k bližší tyčce, ke které se Demko nemohl stačit přemístit. Asistence: Adam Pelech a Jean-Gabriel Pageau.
    31:50 J. T. Miller - 1:2
     
    31:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre! Nahození Brocka Boesera mezi kruhy šikovně tečoval J. T. MILLER a Varlamov nestihl na změnu směru letu kotouče adekvátně zareagovat – 1:2. Asistence: Brock Boeser a Quinn Hughes.
    27:19 Brad HUNT - 1:1
     
    27:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vzápětí se však ke kotouči dostal u levého mantinelu BRAD HUNT, jehož rána propadla Varlamovovi mezi betony a puk skončil až za brankovou čarou. Domácí reklamují, že situaci předcházel nedovolený zákrok na obránce Aha, gól však platí – 1:1. Bez asistence.
    23:37 Noah DOBSON - 1:0
     
    23:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! NOAH DOBSON napřáhl od modré čáry z pozice blíže pravému mantinelu a jeho rána zapadla ke vzdálenější tyčce z pohledu brankáře Demka. Tomu dobře zakrýval výhled Anders Lee. Asistence: Brock Nelson a Anders Lee.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Dobson (Nelson, Greene), 39. Palmieri (Pelech, Pageau), 42. Beauvillier – 28. B. Hunt, 32. J. T. Miller (Boeser, Q. Hughes), 50. Höglander (Garland, Q. Hughes), 51. Podkolzin (Horvat)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Mayfield, Pelech, Dobson, Greene, Pulock, Aho – Beauvillier, Nelson, A. Lee (C) – Palmieri, Pageau, Parise – Wahlstrom, Bailey (A), Bellows – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, Hamonic, B. Hunt – Boeser, J. T. Miller (A), Pearson – Garland, Elias Pettersson, Höglander – Chiasson, Horvat (C), Podkolzin – Motte, Lammikko, Highmore.

    Rozhodčí: Luxmore, Rehman – MacPherson, Baker

    Diváci: 16 412
    bahis siteleri