Tampa – Pittsburgh 1:5 (kon.) | Florida – Ottawa 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 4:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:3 (po pr.)
Vegas – Boston 2:5 (kon.) | Calgary – Montreal 4:5 (po pr.) | Arizona – Colorado 2:1 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (2:2, 0:0, 1:1 - 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 04.03.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:23 Alex DEBRINCAT - 4:3
     
    62:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane se ani třetí dělovkou netrefil, takže změnil plán a dvakrát za sebou přebíjel z pravého kruhu do levého. V prvním případě střelu ALEXE DEBRINCATA obětavě zablokoval Ceci, ovšem další projektil už zmizel v odkryté bráně. Asistence: Patrick Kane, Seth Jones.
     
    60:56
    To samé udělal i Caleb Jones, kterého ve středovém kruhu podrazil Leon Draisaitl. Hawks mají přesilovku 4 na 3!
    59:10 Evander KANE - 3:3
     
    59:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vypadá to na prodloužení! Carpenter vyhrál důležité vhazování. Seth Jones ale nevyhodil a následně měl i velkou smůlu, když ve snaze o zablokování přihrávky EVANDERA KANEA čepelí hokejky ztečoval puk za vlastního gólmana. Asistence: Connor McDavid, Evan Bouchard.
    42:49 Dominik KUBALÍK - 3:2
     
    42:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    United Center slaví gól na 3:2! Mikko Koskinen zkazil vlastní rozehrávku od zadního mantinelu. Namazal DOMINIKU KUBALÍKOVI a ten střelou do nikým nehlídané branky dal 11. gól v sezoně. Bez asistence.
     
    34:41
    Edmonton si zahraje přesilovku. Connor Murphy měl hokejku ve tváři Brada Malonea.
     
    32:31
    Strome ukázal rychlé ruce. V mezikruží mu byl puk odsunut k de Haanovi, jehož střelu do tyče dorážel Kane a o kousek minul ze svého pohledu odkrytou levou tyč.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Calvin de Haan – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:26
    Na McDavida byla upřena pozornost všech pěti hráčů. Před kruhy tak zůstal úplně volný Keith a po přihrávce svého kapitána orazítkoval tyč.
     
    20:36
    Keith nebezpečně chyboval. Entwistle nabídnutou šanci nedal, protože ho bývalá opora Chicaga nedovoleně sekla. Přesilovka pro domácí!
    19:26 Evander KANE - 2:2
     
    19:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Opět je vyrovnáno! V době, kdy Leon Draisaitl vedl puk pravým křídlem, se EVANDER KANE odtrhl od Caleba Jonese. Do slotu obdržel od německého spoluhráče přesnou přihrávku a ve finále zakončil mezi nohy gólmana. Asistence: Leon Draisaitl, Darnell Nurse.
     
    17:34
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Za podražení jsou odehnáni na trestnou lavici Zach Hyman a Sam Lafferty.
    16:55 Patrick KANE - 2:1
     
    16:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Caleb Jones odvedl důležitou práci pod mantinelem. Během aktivního forčekinku tam vydoloval puk a dále ho adresoval Stromeovi. Ten moc dobře věděl o PATRICKU KANEOVI a přihrál mu na gól z pravého kruhu. Asistence: Dylan Strome, Caleb Jones.
     
    16:33
    Marc-Andre Fleury si hladí břevno! Právě to ho nyní uchránilo od druhé kapitulace po parádním švihu Boucharda z osy kluziště.
    14:35 Leon DRAISAITL - 1:1
     
    14:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nespočet přesných nahrávek přece jenom dovedl hosty až za vyrovnáním! McDavid vyjížděl z rohu směrem k modré čáře. V ten okamžik přihrál LEONU DRAISAITLOVI a ten z ostrého úhlu trefil odkrytou klec. Fleury reagoval velmi pozdě, patrně si ani nevšiml zmíněné McDavidovy přihrávky. Asistence: Connor McDavid, Tyson Barrie.
     
    13:27
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Dominik Kubalík.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Dominik Kubalík.
    02:34 Sam LAFFERTY - 1:0
     
    02:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    McCabe zastavil hostující vyhození. Hawks se zdrželi v útočném pásmu a dosáhli na vedoucí gól! Kursahev prostrčil puk skrz obránce do předbrankového území a SAM LAFFERTY jej propasíroval mezi betony Koskinena. Asistence: Philipp Kurashev, Ryan Carpenter.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Lafferty (Kurashev, R. Carpenter), 17. P. Kane (D. Strome, C. Jones), 43. D. Kubalík, 63. DeBrincat (P. Kane, S. Jones) – 15. Draisaitl (McDavid, Barrie), 20. E. Kane (Draisaitl, Nurse), 60. E. Kane (McDavid, Bouchard)


    Chicago Blackhawks: M.-A. Fleury (Lankinen) – S. Jones, de Haan, C. Murphy (A), C. Jones, McCabe, R. Stillman – P. Kane (A), D. Strome, D. Kubalík – T. Johnson, J. Toews (C), DeBrincat – Entwistle, Dach, Hagel – Lafferty, R. Carpenter, Kurashev.
    Trenér: Derek King

    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Barrie, Nurse (A), Bouchard, Keith, Ceci, Lagesson, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Foegele – Yamamoto, Draisaitl (A), E. Kane – D. Ryan, R. McLeod, Benson – Devin Shore, B. Malone.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: South, MacDougall – Pancich, Cormier

    Diváci: 19 688
    bahis siteleri