Trenčín – HC Slovan 0:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 3:5 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 0:1 (2:4 po s.n.)
Nitra – Zvolen 6:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:5 (2:2, 0:2, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 04.03.2022, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Dukla Michalovce dala gól!
    Po súbojoch pri bránke Bakalu sa puk odrazil na ľavý kruh a voľný DÁVID BUC z prvej prestrelil všetko pred sebou. Gólman domácich kvôli hráčom pred ním nevidel nič.
     
    42:45
    HC Nové Zámky dali gól!
    Šišovský poslal puk medzi kruhy, odkiaľ strieľal Varga. Williams iba vyrazil pred seba, kde bol pripravený ĽUBOMÍR FETKOVIČ.
     
    38:02
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tomáš Bokroš nahadzoval puk od modrej čiary a ANTTI ERKINJUNTTI predviedol výborný teč. Spred Bulla puk nasmeroval k žrdi.
     
    29:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Keränen znova vyslal výborný puk sprava medzi kruhy a PAVOL REGENDA sa postaral o skvelý teč, ktorým zmiatol Bakalu.
     
    19:32
    Dukla Michalovce dala gól!
    Bakala prišiel o hokejku a doplatil na to. Strela od modrej čiary síce ešte skončila na žrdi, avšak osamotený PAVOL REGENDA nemal s dorážkou väčší problém.
     
    18:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Už sa zdalo, že Michalovce dostanú puk do stredného pásma, no domáci to udržali na modrej a Števuliak poslal z pravého kruhu krásnu prihrávku na voľného CHRISA LANGKOWA. Ten nemal problém trafiť odkrytú časť svätyne Williamsa.
     
    12:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci reagujú na inkasovaný zásah najlepšie ako mohli, vyrovnali. PATRIK ŠTEVULIAK sa najlepšie zorientoval pred bránkou, kde si to nepostrážil ideálne Mihalik.
     
    09:58
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia idú v presilovke do vedenia a to v čase, kedy bolo avizované ďalšie vylúčenie Zámčanov. Po strele Cameranesiho si puk našiel JANNE KERÄNEN a dorazil ho za čiaru.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 13. Števuliak (Šišovský), 19. Langkow (Števuliak, Jackson), 43. Fetkovič (T. Varga, Šišovský) – 10. Keränen (Suja, Cameranesi), 20. Regenda (Erkinjuntti, Cameranesi), 30. Regenda (Keränen, Ross), 39. Erkinjuntti (Bokroš, Cameranesi), 58. Buc


    HC MIKRON Nové Zámky: Bakala (Lackovič) – Hatala, Bull, Knižka, Kozák, Roman, Holenda, Ligas, Fereta – Števuliak, Langkow, Klempa – Afanasyev, Jackson, Šišovský – T. Varga, Fetkovič, Ahlholm – Mišiak, Ondrušek, Tóth
    Trenér: Gergely Majoross

    HK DUKLA Ingema Michalovce: D. Williams (Vojvoda) – Ross, Doherty, Macejko, Pavlin, Mihalik, Bokroš, Luža, Stripai – Regenda, Cameranesi, Erkinjuntti – Keränen, Galamboš, Faith – Suja, Buc, Kukuča – Przygodzki, Gajdoš, Galbavý
    Trenér: Tomasz Valtonen

    Rozhodčí: Štefik, Müllner – Hercog, Crman – Jonák
    bahis siteleri