Trenčín – HC Slovan 0:4 (kon.) | Nové Zámky – Michalovce 3:5 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 0:1 (2:4 po s.n.)
Nitra – Zvolen 6:2 (kon.)
konec
HK Nitra
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 04.03.2022, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:32
    Nitra aréna sa baví hokejom. Na štadióne je skvelá atmosféra, ktorá je aktuálne podporená veľkou vlajkou putujúcou po štadióne nad hlavami divákov.
     
    51:44
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Jedličku.
     
    48:42
    Nitra dala gól!
    V momente skončenia oslabenia ADAM SÝKORA strieľa ďalší gól Corgoňov. Sýkora vybojoval puk na obrannej modrej, nabral rýchlosť a rutinérsky zakončil svoj samostatný únik. Bez asistencie.
     
    44:41
    Pomer síl na ľade sa opäť mení. Tentokrát si presilovku zahrajú hostia pri vylučení Bodáka a Holešinského. Na trestnú lavicu hostí si sadol Leskinen a hostia si zahrajú štvorminútovú presilovku o jedného hráča nakoľko Holešinský inkasoval dvojitý menší trest.
     
    43:37
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva ďalšiu presilovku po góle z hokejky MAREKA TVRDOŇA. Nemec prihral puk na ľavý kruh na Holešinského. Jeho strelu Rahm vyrazil pred seba, dorážka Vargu sa následne neujala. Pred bránkou sa stihol najlepšie zorientovať Tvrdoň, ktorý už nemal problém streliť ďalší gól Corgoňov do odkrytej bránky. Asistencie: Róbert Varga, Adrián Holešinský.
     
    42:45
    Tak Nitra si nakoniec zahrá presilovku po naskočení Mezeia na ľad. Na trestnú lavicu si ešte sadol Zuzin za vystrelenie puku.
     
    42:45
    Mikúš fauloval Krivošíka. Rozhodca poslal na trestnú lavicu oboch hráčov, nakoľko domáci hráč podľa rozhodnutia arbitra pád prifilmoval. Krivošík za buchnutie hokejkou po plexiskle inkasoval aj osobný trest.
     
    41:09
    Mezei poslal po odpískaní k ľadu Saracina a hostia si zahrajú 26 sekúnd presilovku 5 na 3.
     
    39:36
    Nitra mohla inkasovať druhýkrát v poslednej minúte. Záchrannú brzdu zatiahol Vitáloš, ktorý fauloval unikajúceho hráča hostí a Zvolen si zahrá presilovku.
     
    39:07
    Zvolen dal gól!
    Zvolen v závere tretiny znižuje z podobnej situácie ako pri svojom prvom góle. Sýkora prehral súboj o puk v rohu klziska, Roy prihral puk na PETRA KRIEGERA, ktorý strelou švihom prekonal Honzíka. Aistenicie: Peter Zuzin, Jeremy Roy.
     
    37:56
    Nitra dala gól!
    Nitra strieľa počas Kriegerovho vylúčenia druhý gól. Tentokrát bol úspešným strelcom SAMUEL BUČEK, ktorý si prebral puk v rohu klziska, namieril si to pred bránku a strelou švihom prekonal hosťujúceho brankára. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    36:07
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva vylúčenie a po 5 sekundách dáva tretí gól z hokejky ADAMA ROCKWOODA. Ten tečoval strelu Nemca od modrej za chrbát brankára hostí. Hrá sa naďalej 4 na 4. Asistnecie: Šimon Nemec, Adrián Holešinský.
     
    36:01
    Krieger zastavil unikajúceho Bučeka a pomer síl na ľade sa vyrovnáva.
     
    34:35
    Na trestnú lavicu si sadol Molnár a Zvolen si zahrá presilovku, pretože domáca striedačka si vyžiadala videorozhodcu na posúdenie, ktoré nebolo úspešné.
     
    34:35
    Gól platí a Zvolen znižuje stav na rozdiel jedného gólu.
     
    34:35
    Zvolen dal gól!
    Vitáloš prihral puk rovno na hokejku Osterberga, ten vystrelil z pravého kruhu, Honzík puk vyrazil iba pred seba a PETER CHARLES KRIEGER pohotovo dorazil puk za chrbát domáceho brankára a znížil stav stretnutia. Asistencia: Kyle Osterberg.
     
    29:21
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Kriegera.
     
    16:57
    Nitra dala gól!
    Zvolen chyboval v obrannom pásme, Holešinský vybojoval puk na ľavej strane, potiahol ho na os klziska, prihral na pravú stranu na RÓBERTA VARGU, ktorý opäť strelou do odkrytej bránky prekonal brankára hostí. Asistencia: Adrián Holešinský.
     
    08:32
    Nitra dala gól!
    Perfektná domáca akcia, Rockwood si prevzal puk v útočnom pásme, vybral sa s ním priamo na bránku, zasekol si obrancu a následne bekendovou prihrávkou našiel hokejku RÓBERTA VARGU, ktorý už poslal puk do odkrytej bránky. Asistencie: Adam Rockwood, Ivan Švarný.
     
    06:12
    Zvolen v nápore avšak hra je prerušená po tom, čo sa opäť vylučuje. Na trestnú lavicu si sadá Mezei a za hostí Leskinen za vzájomný súboj pred bránkou. Hrá sa 5 na 4.
     
    05:08
    Zvolen si zahrá prvú presilovku v stretnutí pri vylúčená Hrnku. Hrnka tvrdo poslal k ľadu Diakova, ktorý následne z ľadu odišiel do kabín za pomoci spoluhráča.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 9. Varga (Rockwood, Švarný), 17. Varga (Holešinský), 37. Rockwood (Nemec, Holešinský), 38. Buček (Bajtek), 44. Tvrdoň (Varga, Holešinský), 49. Sýkora – 35. Krieger (Osterberg), 40. Krieger (Roy, Zuzin)


    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Mezei, Nemec, Švarný, Raskob, Vitáloš, Bodák, Rais, Volko – Buček, Buncis, Krivošík – Tvrdoň, Bajtek, Hrnka – Holešinský, Rockwood, Varga – Molnár, Sýkora, Pupák
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Kotvan, Hain, Diakov, Roy, Meliško, Kubka, Hraško – Zuzin, Viedenský, Jedlička – Leskinen, Krieger, Osterberg – Török, Mukúš, Saracino – Csányi, Marcinek, Chlepčok
    Trenér: Peter Oremus

    Rozhodčí: Goga, Orolín, Synek, Ševčík
    bahis siteleri