Calgary – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Arizona 3:2 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:1 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Chicago 3:6 (kon.) | Montreal – Seattle 3:4 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 4:7 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:0 (kon.) | Edmonton – Tampa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:7 (2:4, 1:1, 1:2)
New York Rangers
Neděle 13.03.2022, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Ryan STROME - 4:7
     
    58:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak je tu ještě tedy zmiňovaná sedmá branka hostujícího týmu, když opuštěnou klec trefil ze středního pásma RYAN STROME. Asistence: Dryden Hunt, Artěmij Panarin.
    54:07 Barclay GOODROW - 4:6
     
    54:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak o vítězi tohoto utkání je zřejmě rozhodnuto, když se BARCLAY GOODROW dostal do rychlého protiútoku, kde poslal puk po ledě, a ten prošel Oettingerovi mezi jeho betony. Asistence: Filip Chytil.
    48:09 Joe PAVELSKI - 4:5
     
    48:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak, že bychom měli drama na světě? Stars se totiž z ničeho nic přibližují na rozdíl jediné branky, když Klingberg poslal puk na modrou Hintzovi, jehož následnou střelu skvěle tečoval JOE PAVELSKI mimo dosah Šesťorkina. Asistence: Roope Hintz, John Klingberg.
    38:20 Patrik NEMETH - 3:5
     
    38:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující hokejisté opět odskakují na rozdíl dvou branek, když se PATRIK NEMETH dostal s pukem za bránu Dallasu, odkud se pokusil o zakončení zpoza klece, které nejprve Oettinger zastavil, ale kotouč poté spadl z jeho betonu do brány a hvizd rozhodčího přišel až o několik momentů později. Asistence: Artěmij Panarin, Dryden Hunt.
    27:11 Jason ROBERTSON - 3:4
     
    27:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají dvojnásobnou přesilovku! Hintz poslal kotouč křižně kotouč na Klingberga, jehož následná střela trefila před bránou hlídkujícího JASONA ROBERTSONA, od kterého se puk odrazil za Šesťorkina. Asistence: John Klingberg, Roope Hintz.
    14:50 Artěmij PANARIN - 2:4
     
    14:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, jak nyní Rangers cupují domácí hráče, když se prosazují už po čtvrté v řadě! ARTĚMIJ PANARIN si s pukem najel do pravého kruhu, odkud vystřelil k vzdálenější tyči a jeho střela prošla Oettingerovi pod jeho rukou. Asistence: K´ Andre Miller, Dryden Hunt.
    14:14 Adam FOX - 2:3
     
    14:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers otáčejí stav utkání, když dlouho drželi puk ve svém útočném pásmu, kde nakonec z pravé strany vystřelil Trouba a jeho ránu před Oettingerem tečoval ADAM FOX a kotouč zaplul přesně mezi betony domácího brankáře. Asistence: Jacob Trouba, Artěmij Panarin.
    12:59 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    12:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek bleskově využívá přesilovou hru a srovnává stav utkání! Panarin na modré čáře zastavil vyhozený kotouč přihrál po mantinelu Stromovi, který ihned posunul touš na střed MIKOVI ZIBANEJADOVI a jeho dělovka se od vzdálenější tyče odrazila do domácí klece. Asistence: Ryan Strome, Artěmij Panarin.
    09:45 Greg MCKEGG - 2:1
     
    09:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo získat puk za bránou Dallasu, odkud jej Gauthier poslal na střed útočného pásma Millerovi, jehož následnou střelu ještě lehce tečoval GREG MCKEGG a kotouč se následně odrazil za záda Oettingera. Asistence: K´Andre Miller, Julien Gauthier.
    04:53 Tyler SEGUIN - 2:0
     
    04:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars odskakují na rozdíl dvou branek! Lindell poslal puk na pravou stranu útočného pásma, kde se do něj opřel Kiviranta a jeho pokus ještě těsně před Šesťorkinem tečoval TYLER SEGUIN. Asistence: Joel Kiviranta, Esa Lindell.
    00:49 Esa LINDELL - 1:0
     
    00:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují hned z první střely na bránu a Šesťorkin se tedy může hodně červenat. ESA LINDELL se po pravé straně dostal z obrany až do útoku, kde nakonec bekhendem poslal puk přesně nad rameno ruského brankáře. Asistenec: Joel Hanley.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Lindell (Hanley), 5. Seguin (Kiviranta, Lindell), 28. J. Robertson (J. Klingberg, Hintz), 49. Pavelski (Hintz, J. Klingberg) – 10. McKegg (K'A. Miller, J. Gauthier), 13. Zibanejad (R. Strome, Panarin), 15. A. Fox (Trouba, Panarin), 15. Panarin (K'A. Miller, Dryden Hunt), 39. Nemeth (Panarin, Dryden Hunt), 55. Goodrow (Chytil), 59. R. Strome (Dryden Hunt, Panarin)


    Dallas Stars: Oettinger (A. Scheel) – Lindell, J. Klingberg, R. Suter, Hakanpää, Harley, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Jamie Benn, Seguin, Gurjanov – M. Raffl, Faksa, A. Radulov – Kiviranta, Glendening, Peterson.
    Trenér: Rick Bowness

    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, B. Schneider, Nemeth, Hájek – Kreider, Zibanejad, Lafreniere – Panarin, R. Strome, Dryden Hunt – Goodrow, Chytil, Brodzinski – McKegg, J. Gauthier.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Kozari, Brenk – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri