Lazio – Venezia 1:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:0 (0:0)
Venezia FC
Pondělí 14.03.2022, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Lazia v pondělní dohrávce 29. kola italské Serie A potvrdili roli favorita a Venezii porazili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    Po bezbrankovém úvodním dějství se domácí radovali z vedoucí trefy ve 49. minutě, avšak gól Cira Immobileho byl po konzultaci s VARem odvolán pro ofsajd. Italský ostrostřelec se však jedním neúspěchem nenechal odradit a byl to právě on, kdo rozhodl o třech bodech svého týmu. Ciro Immobile si po faulu na Felipeho vzal v 58. minutě na starost penaltu, kterou proměnil prudkou ránou k pravé tyči. Ve zbývajícím průběhu střetnutí Lazio výrazně zvolnilo a udržovalo těsný náskok, který uhájilo až do závěrečného hvizdu.

    Svěřenci kouče Sarriho se díky vítězství vyšvihli na pátou příčku a Atalantu a městského rivala AS. Venezia zůstává v sestupovém pásmu, z osmnácté příčky ztrácí na Cagliari tři body. (22:46:57)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Po faulu Immobileho na polovině hřiště měla Venezia poslední šanci. Do vnitra pokutového území Lazia poslal dlouhý nákop gólman Niki Mäenpää. Nebezpečí zažehnal Luiz Felipe, který odtlačil Henryho a balón nechal doletět k brankáři Strakošovi.
     
    90+3
    Sarriho družina je blízko. V honbě konkurenta za vyrovnáním přežili i akci Ethana Ampadua, tou nevyšla odvážná klička do dvou protihráčů.
     
    90+2
    Volnějším středem hřiště chtěl proběhnout do střelecké pozice Sofian Kiyine. Úmysl protihráče přečetl Felipe Anderson a v souboji tělo na tělo byl tím úspěšnějším.
     
    90+1
    Luiz Felipe splnil defenzivní povinnosti na jedničku. Odcouval spolu se Sigurdssonem a hlavou zkušeně prodloužil míč do rukavic Strakoši.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Střední záložník Toma Bašić chtěl vyslat do gólové příležitosti Cira Immobileho. Marco Modolo očekával pas na největší útočnou hvězdu soupeře, nataženou pravou nohou balón úspěšně zastavil.
     
    88
    Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Luca Fiordilino, přichází Arnór Sigurdsson.
     
    87
    Brazilský fotbalista Felipe Anderson se zlobí na Milinkoviće-Saviće, protože sprintoval po levé lajně dobrých třicet metrů, přesto se míče nedočkal. Srb místo toho odcentroval do rukavic gólmana.
     
    86
    Otevřenější obrany hostů chtěl využít Ciro Immobile. Zkusil si kulatý nesmysl hodit mezi dva obránce, což se mu i povedlo, ale protihráči jej pak skřípli do neřešitelných kleští.
     
    85
    Už to vypadalo, že Thomas Henry bude zakončovat z velmi zajímavé pozice. Ještě před střelou se však ozval hvizd arbitra Manganiella, ten reagoval na zdvižený praporek pomezního. Ofsajd.
     
    84
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Toma Bašić.
     
    83
    Ofenzivu podpořil i Mattia Caldara. Byl to právě on, kdo sáhl k centru od pravé lajny, vzdušenému prostoru kraloval Elseid Hysaj.
     
    82
    Manuel Lazzari je na hřišti krátce, proto je ještě plný cil. Po pravé lajně unikl Ebuehimu, jenže pak dlouho váhal s centrem, protihráč jej doběhl a balón ve finále zblokoval do autu.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Lazio udržuje těsné jednobrankové vedení, nicméně v posledních minutách polevilo a Venezia tak stále může živit naději alespoň na bod.
     
    80
    Francesco Acerbi dlouho váhal s rozehrávkou a nebezpečně se k němu přiblížil Thomas Henry. Stoper si nakonec poradil, hru přenesl k pravé lajně na Luize Felipeho.
     
    79
    Na trávníku zůstal sedět Felipe Anderson poté, co mu Marco Modolo bolestivě stoupl na levou nohu. Jasný faul, který pozornosti rozhodčího neunikl.
     
    79
    Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Gianluca Busio, přichází Nani.
     
    78
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Patric, přichází Manuel Lazzari.
     
    77
    Svěřenci kouče Zanettiho drží míč na kopačkách, ale jen v okolí kolem poloviny hřiště. A z tohoto prostoru mohou jen těžko pomýšlet na kýžené vyrovnání.
     
    76
    Mattia Caldara nerozehrál vůbec dobře. Všiml si u pravé lajny stojícího Tyronna Ebuehiho, jemuž ovšem adresoval příliš vysoký pas, spoluhráč jej chytil rukou za postranní čárou.
     
    75
    Velšský reprezentant Ethan Ampadu správně odhadl, kam bude Luis Alberto nahrávat. Přihrávku po pravé lajně zachytil, jenže sám neměl komu přihrát, takže sáhl k dlouhému odkopu.
     
    74
    Ciro Immobile si pod tlakem pomohl zpětným pasem na Sergeje Milinkoviće-Saviće. Srbský středopolař volil oblouček za obranu na Andersona, nízký míč však odhlavičkoval Ridgeciano Haps.
     
    73
    Vlastní šestnáctku nicméně fotbalisté ve světle modrém pokrývají na jedničku. Luiz Felipe zachytil náběh Henryho, hlavou míč nasměroval mimo hrací plochu.
     
    72
    Lazio zvolnilo, což se mu ve výsledku nemuselo vyplatit. Venezia naopak bojuje ze všech sil, aktuálně trpělivě kombinuje na útočné polovině.
     
    71
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Pedro.
     
    70
    Hráči v červených dresech ukazují, že se rozhodně nevzdají bez boje. Měli k dispozici rohový kop, který Luca Fiordilino rozehrál na Caldaru, ten místo zakončení dal nepříjemnou ránu loktem Acerbimu.
     
    69
    Nově příchozí Thomas Henry se neuvedl v pozitivním světle. Náběh sice solidní, ale pak nezvládl zpracování, tuto skutečnost potrestal Luiz Felipe.
     
    68
    Hostující Sofian Kiyine moc dobře věděl, že mu za záda běží Felipe Anderson. Jeho rychlost nezachytil, ale skvěle přečetl nákop Patrica, který hlavou sklepl pro Modola.
     
    67
    Ciro Immobile ukázal, že umí zabrat i směrem do defenzivy. Ve vlastním pokutovém území skvěle natlačil tělo před Ebuehiho, ten se vzápětí dopustil útočného faulu.
     
    66
    Fotbalisté ve světle modrých dresech kontrolují průběh střetnutí. Vedoucí branka jim dala potřebný klid na kopačky, Venezia to ve zbývajícím průběhu bude mít extrémně těžké.
     
    65
    Za obranu si zabíhal Felipe Anderson. Luis Alberto si spoluhráč všiml, leč nebezpečí znovu zažehnal včasným vyběhnutím Niki Mäenpää, balón nadvakrát sebral do rukavic.
     
    64
    Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Domen Črnigoj, přichází Sofian Kiyine.
     
    64
    Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Jean-Pierre Nsamé, přichází Thomas Henry.
     
    63
    Další nebezpečná příležitost domácího mužstva. Elseid Hysaj obdržel nahrávku k pravé lajně a z první hrál pod sebe na Luise Alberta, Španěl vypálil placírkou nad horní tyčku.
     
    62
    Cirovi Immobilemu nevyšel dobře krok. Po skákavé nahrávce od Andersona pálil z halfvoleje, bránu přestřelil o několik metrů. Následně schoval hlavu do dlaní.
     
    61
    Už to vypadalo, že se Sergej Milinković-Savić protáhne mezi dvěma protihráči a bude zakončovat. První krok zvládl, ale včas vyběhl Niki Mäenpää, balón soupeři sebral před nosem.
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí. Lazio vstřelilo veledůležitý první gól, nyní se hráčům domácího celku určitě bude lépe dýchat. Venezia naopak musí začít hrát do defenzivy, do této doby jenom bránila.
    58. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    58
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tento gól už platit bude, o tom není pochyb! Na bílý bod si podle očekávání postavil balón CIRO IMMOBILE. A italský forvard se osamostatnil na čele tabulky střelců Serie A, na prudkou ránu k pravé tyčce totiž Niki Mäenpää nedosáhl!
     
    57
    VAR podruhé výrazně zasáhl do dění zápasu. Manganiellovi stačilo shlédnout opakovaný záběr třikrát, aby došel k závěru nařídit pokutový kop!
     
    56
    Ale pozor! Znovu se do hry zapojil videorozhodčí, jenž dal kolegovi informaci, aby si šel celou situaci ještě překontrovat na obrazovku!
     
    55
    Je to dnes už potřetí, co Lazio chtěl výhodu pokutového kopu. Luiz Felipe naznačoval, že jej Domen Črnigoj zasáhl vysokou nohou, arbitr byl jiného názoru.
     
    54
    Brazilský reprezentant Felipe Anderson neúspěšně zkoušel vymíchat Marca Modola. Protihráč jej skvěle vystál, aby nakonec ještě získal odkop od brány.
     
    53
    Lazio je zpět na útočné polovině. Luis Alberto si vyměnil balón s Milinkovićem-Savićem, aby vzápětí střílel technicky na zadní tyč, těsně minul.
     
    52
    Málem udeřilo na druhé straně. Jean-Pierre Nsamé zakončoval zprava z velkého úhlu na přední tyč. Tomas Strakoša chtěl míč udržet, což se mu nepovedlo, soupeři věnoval rohový kop.
     
    51
    Všechno je jinak, gól neplatí! Videorozhodčí dal kolegovi Manganiellovi do sluchátka informaci, že zakončující Immobile byl v době nahrávky Milinkoviće-Saviće v ofsajdu, rozhodovaly centimetry.
     
    50
    Tak pozor, hlavní rozhodčí ještě celou situace řeší s videorozhodčím. Autor gólu možná stál v ofsajdovém postavení.
    49. Gól Immobileho neplatil pro ofsajd
     
    49
    Bezbrankové skóre prolomeno! Milinković-Savić po nahrávce od Alberta z první nahrál mezi dva protihráče CIROVI IMMOBILEMU, jenž z levé strany pokutového území vyslal nechytatelný technický pokus na zadní tyč, Niki Mäenpää plnil roli diváka.
     
    48
    Ciro Immobile poděkoval Patricovi za dobře myšlenou nahrávku, která k němu ovšem nedoputovala. Tyronne Ebuehi ve skluzu uzmul kulatý nesmysl pro sebe.
     
    47
    Zatímco domácí kouč o poločasové přestávce změnu neudělal, tak hostující trenér jedno střídání provedl, českého obránce Matějů nahradil Ebuehim.
     
    46
    Střídání v týmu Venezia FC: ze hřiště odchází Aleš Matějů, přichází Tyronne Ebuehi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:48.
     
    První polovina zápasu mezi Laziem a Venezií branku nepřinesla. K vidění byly dvě příležitosti, které stojí za řeč. Tu první obstaral Sergej Milinković-Savić, který se chopil volného přímého kopu a vypálil na stranu gólmana těsně vedle pravé tyče. Druhou vypracoval Immobile parádním pasem na Andersona, jenž zprava postupoval sám na brankáře, křižně ovšem mířil nepřesně. Lazio je podle očekávání daleko aktivnější, Venezia zuby nehty brání bezbrankový výsledek. Zatím úspěšně, takže lze jen těžko předpokládat, že by pro druhé dějství nováček měnil taktiku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Právě Felipe Anderson nechtěl útok Lazia zbytečně zdržovat a sáhl k centru od levé lajny. Míč pravou nohou výrazně zpomalil Aleš Matějů, nasměroval jej ideálně do rukavic brankáře.
     
    43
    Už to vypadalo, že Luis Alberto zkusí vystřelit, aby nakonec ještě vylepšil palebnou pozici pro Cira Immobileho. Před něj však vběhl Haps, proto Ital jen posunul do lajny na Andersona.
     
    42
    Jeden nafilmovaný pád Mattiovi Zaccagnimu nestačil. Zkusil přihrát penaltu i napodruhé, a to již arbitr Manganiello ocenil kartónkem žluté barvy. Zbytečná karta, která navíc znamená, že křídelník Lazia bude chybět v městském derby s AS.
     
    41
    Ofenzivu podpořil Elseid Hysaj. Narazil si s Leivou a vyslal vysoký centr do vnitra pokutového území Venezie, ten si ze vzduchu stáhl zatím bezchybný Mäenpää.
     
    40
    Velkou parádu si dovolil Ridgeciano Haps. Kousek od vlastní brány a navíc čelem k ní si zažongloval s míčem a měl velké štěstí, že ho Alberto fauloval, jinak by domácí postupovali do přečíslení.
     
    39
    Pokutový kop si chtěl vymodlit Mattia Zaccagni. Je ale pravdou, že do Mattia Caldary vyloženě narazil, obránce soka nechtěl atakovat. O faulu nemohla být řeč.
     
    38
    Felipe Anderson prokázal, že technicky je vybavený skvěle. Prokličkoval skrze třemi protihráče, načež nahrával před bránu Immobilemu, Niki Mäenpää se natáhl a pravou rukou míč vyrazil do bezpečí.
     
    37
    Fotbalisté v červených dresech zkusili zahrozit pravou stranou. Luca Fiordilino zkusil štěstí pravou stranou, s čímž Luis Alberto počínal a soka odstavil tělem.
     
    36
    Po dlouhé době si zahrál s míčem Tomas Strakoša. Obdržel malou domů od Felipeho a neporadil si vůbec dobře, dlouhý odkop poslal mimo hrací plochu.
     
    35
    Dlouhý nákop Aleše Matějů pohlídal Sergej Milinković-Savić. Přestože hlavičkoval ve velkém záklonu, tak dokázal najít spoluhráče Hysaje.
    34. Felipe Anderson nevyužil tutovku, křižně střílel vedle pravé tyče
     
    34
    Velká příležitost domácích gólem nekončí! Ciro Immobile ukázal, že kromě střílení gólu umí i přihrávat. Vymyslel parádní pas za obranu do běhu Andersonovi, jenž postupoval na Mäenpäu sám z pravé strany. Pálil na zadní tyč, bránu minul!
     
    33
    Rychlý protiútok Venezie neměl dlouhého trvání. Jean-Pierre Nsamé si sice pohybem řekl o balón za obranu, avšak Marco Modolo přecenil jeho schopnosti, pas vyslal příliš dlouhý.
     
    32
    Ciro Immobile chtěl odpískání standardní situace. Arbitr Manganiello hru přerušil, ale z úplně jiného důvodu, prohřešek naopak viděl v počínání italského forvarda.
     
    31
    Přestože zatím domácí defenziva nemusela řešit moc nebezpečných situací, tak si teď Francesco Acerbi poradil na jedničku. Do poslední chvilky vystál Fiordilina, přízemní centr zblokoval do bezpečí za cenu rohového kopu.
     
    30
    Felipe Anderson reklamoval hru rukou v podání Ridgeciana Hapsa. Rozhodčí inkriminovaný okamžik neviděl a pomezní mu signál nedal, nechal proto hru pokračovat bez přerušení.
     
    29
    První žlutou kartu střetnutí vyfasoval český obránce Aleš Matějů. Vůbec neočekával, že by mu Luis Alberto udělal zpětnou zasekávačku, španělského fotbalistu nepříjemně vzal přes kotníky.
     
    28
    Elseid Hysaj vyzval k souboji jeden na jednoho Marca Modola. Zkusil kličku po levé lajně, s níž protihráč počítal a před albánského beka vložil tělo.
     
    27
    Mattia Zaccagni s špatně zpracoval balón, proto nemohl střílet, ale je centrovat. Ani tato volba mu nevyšla, nízko letící míč odhlavičkoval mimo bezprostřední nebezpečí Modolo.
     
    26
    Poslední okamžiky jsou ve znamená rohových kopů celku z hlavního města Itálie. Po tom šestém si odražený balón našel Francesco Acerbi, ránu levačkou v poslední chvíli obětavě zblokoval Domen Črnigoj.
     
    25
    Nejprve roh zleva, potom i zprava. Luis Alberto zatím nevysílá dobré centry, ve vzdušném prostoru zatím kralují obránci hostující Venezie.
     
    24
    Luis Alberto vyslal centr přímo blízko bráně. Z čáry vystartoval Niki Mäenpää a s přehledem kulatý nesmysl vyboxoval mimo pokutové území.
     
    23
    Faulem se provinil český bek Aleš Matějů. Neodhadl dobře, kam Felipe Anderson udělá kličku, Brazilce zastavil jen zatažením za dres.
     
    22
    Lucas Leiva si narazil s Milinkovićem-Savićem, aby následně natáhl k dalekonosnému projektilu, ten měl k úspěchu hodně daleko.
     
    21
    Fotbalisté v červených dresech vzdali snahy o kombinační hru a většinou, když získají balón, tak volí dlouhý odkop na soupeřovu polovinu. To Laziu do karet nehraje.
     
    20
    Elseid Hysaj zkusil štěstí po levé lajně. Sice si šikovně obhodil míč kolem Fiordilina, jenže za ním stál ještě Domen Črnigoj, na toho již domácí bek nevyzrál.
     
    19
    Jean-Pierre Nsamé je v dosavadním průběhu hodně vidět. Tentokráte na sebe ovšem neupozornil v pozitivním světle, po pasu Modola na jeho osobu pomezní odmával ofsajd.
     
    18
    Po dlouhé době hosté navštívili útočnou polovinu. Dlouho na ní ovšem s balónem nepobyli, Nsamému nevyšla klička proti Felipemu.
     
    17
    U levé lajny si vytvořil prostor Lucas Leiva. Stříleným centrem hledal Cira Ommobileho, nejlepší střelec domácích v sezóně na dlouhou nohu střílel nepřesně.
     
    16
    Venezia brání bezbrankový stav zuby nehty. Luis Alberto si narazil s Immobilem, načež pálil z dvaceti metrů příliš vysoko, gólman měl opět situaci pod kontrolou.
    15. Milinković-Savić vypálil vedle pravé tyče
     
    15
    Exekuce se podle očekávání chopil Sergej Milinković-Savić. Volil překvapivé zakončení na vzdálenější tyč, kterou hlídal gólman Niki Mäenpää. Zřejmě si byl vědom, že míč směřuje těsně vedle, proto nezasahoval.
     
    14
    Domácí mají k dispozici volný přímý kop z ideální palebné pozice. Kličkovanou Andersona zastavil Mattia Caldara těsně za šestnáctkou jen za cenu faulu.
     
    13
    Luis Alberto viděl na hraně šestnáctky stojícího Felipeho Andersona. Tomu ovšem vůbec nevyšlo zpracování, čehož dokonale využil Ridgeciano Haps.
     
    12
    Složitou situaci Patric zvládl na jedničku. Proti přesile si poradil skvěle, když nastřelil Nsamého a vybojoval pro domácí mužstvo autové vhazování.
     
    11
    Mattia Zaccagni zvládl zpracování na jedničku, ale na zakončení zpoza šestnáctky si netroufl. Volil prostrkávačku na Immobileho, ten v souboji jeden na jednoho neuspěl proti Modolovi.
     
    10
    Svěřenci kouče Sarriho po rozpačitém úvodu postupně získávají větší a větší převahu. Pokračují v kombinaci na útočné polovině a hledají mezírku v defenzivě konkurenta.
     
    9
    Stoperská dvojice Luiz Felipe, Francesco Acerbi zafungovala příkladně. Brazilec nechal míč italskému spoluhráči, ten nečekanou kličkou k levé lajně vyřadil ze hry presujícího Nsamého.
     
    8
    Netrvalo dlouho a Lazio znovu přeneslo hru na útočnou polovinu. Elseid Hysaj oslovil přetaženým centrem na levou stranu Immobileho, jeho slabé zakončení z voleje Niki Mäenpää schoval v rukavicích.
     
    7
    Dokonce dvakrát si Luis Alberto vyzkoušel centr od rohového praporku. ANi v jednom případě ovšem nenašel hráče ve světle modrém dresu, po druhém balónu odvracel kulatý nesmysl do bezpečí Ridgeciano Haps.
     
    6
    Kolem osobního strážce si Felipe Anderson našel prostor k centru, ale za Modola dopil v obraně Aleš Matějů a ten balón srazil na rohový kop.
     
    5
    Pod tlakem Marco Modolo volil sázku na jistotu, tedy malou domů. Niki Mäenpää po rychlém zpracování přenesl hru k pravé lajně na osamoceného Fiordilina.
     
    4
    Může se to zdát překvapivé, ale úvod klání zvládá lépe tým, který je momentálně namočený v sestupovém pásmu. Luca Fiordilino svým centrem našel pouze protihráče Felipeho.
     
    3
    Po levé lajně zkusil prchnout defenzivní řadě Lazia David Okereke. Nakonec volil střílený centr do vápna na Nsamého, jenž na rychle letící míč nedosáhl.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních světle modrých dresech. Hostující Venezia pro dnešní pondělní dohrávku oblékla dresy barvy červené.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile (C), Zaccagni.
    Náhradníci: Adamonis, Reina – Akpa-Akpro, A. Anderson, Bašić, Cabral, Floriani, Kamenović, Lazzari, Moro, Pedro, Romero.
    Trenér: Maurizio Sarri

    Venezia FC: Mäenpää – Matějů, Caldara, Modolo (C), Haps – Črnigoj, Fiordilino, Ampadu – Busio, Nsamé – Okereke.
    Náhradníci: Bertinato, Lazar – Ceccaroni, Ebuehi, Henry, Kiyine, Nani, Dor Peretz, Sigurdsson, Svoboda, Tessmann, Ullmann.
    Trenér: Paolo Zanetti

    Rozhodčí: Manganiello – Longo, Liberti.
     
    Venezia FC

    Nováček soutěže podle očekávání řeší úplně jiné starosti, než jeho dnešní soupeř, a sice ty záchranářské. Venezia okupuje osmnáctou příčku, tedy je v sestupovém pásmu, nicméně na Cagliari ztrácí jenom dva body, přičemž odehrála o dvě utkání méně. Zanettiho družina aktuálně táhne nelichotivou sérii dvou porážek v řadě za sebou, když nejprve nestačili 1:3 na Veronu a v předešlém kole doma padli 1:4 se Sassuolem. Střelecké produktivitě vévodí dvojice David Okereke, Thomas Henry s šesti trefami.
     
    S. S. Lazio

    Fotbalisty Lazia čeká ještě tvrdý boj, pokud chtějí být příští sezónu součástí evropských pohárů. Za současné situace by nebyli, protože jsou sedmí, avšak nic není ztraceno, na šestou Atalantu ztrácejí pouhé dva body. Svěřenci kouče Sarriho už se mohou středit jen na Serii A, protože v Evropské lize vypadli v osmifinále s Portem po výsledcích 1:1 a 1:2. Na domácí scéně minulý víkend zvítězili s přehledem 3:0 na půdě Cagliari. Nejlepším střelcem týmu je Ciro Immobile s 25 góly.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný pondělní večer. Vítám vás při sledování dohrávky 29. kola italské Serie A, u zápasu mezi Laziem a Venezií.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Branky: 58. Immobile (pen.)

    Karty:   42. Zaccagni (LAZ) – 29. Matějů (VEN)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:13.
    S. S. Lazio: Strakoša – Patric (78. Lazzari), Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto (84. Bašić) – Felipe Anderson, Immobile (C), Zaccagni (71. Pedro).
    Náhradníci: Adamonis, Reina – Akpa-Akpro, A. Anderson, Bašić, Cabral, Floriani, Kamenović, Lazzari, Moro, Pedro, Romero.

    Trenér: Maurizio Sarri

    Venezia FC: Mäenpää – Matějů (46. Ebuehi), Caldara, Modolo (C), Haps – Črnigoj (64. Kiyine), Fiordilino (88. Sigurdsson), Ampadu – Busio (79. Nani), Nsamé (64. Henry) – Okereke.
    Náhradníci: Bertinato, Lazar – Ceccaroni, Ebuehi, Henry, Kiyine, Nani, Dor Peretz, Sigurdsson, Svoboda, Tessmann, Ullmann.

    Trenér: Paolo Zanetti

    Rozhodčí: Manganiello – Longo, Liberti
    bahis siteleri