Ottawa – Philadelphia 3:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Winnipeg – Boston 2:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 0:1 (po pr.) | Anaheim – Florida 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 3:5 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 4:2 (kon.) | Edmonton – New Jersey 6:3 (kon.)
Vegas – Los Angeles 5:1 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 19.03.2022, 00:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:22 Alex FORMENTON - 3:1
     
    57:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí dávají gól v oslabení do prázdné branky soupeře! Atkinsonovu střelu vyrazil Forsberg. Kotouč se pak dostal k ALEXOVI FORMENTONOVI, který se přes celé kluziště trefil do odkryté svatyně soupeře! Forsbergovi by možná mohla být připsána i asistence, zatím ale ve statistikách není... Asistence: Nikita Zajcev.
    49:16 Josh NORRIS - 2:1
     
    49:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Už v momentě, kdy se hrálo 5 na 4, Senátoři skórovali! Erik Brännström nabil na pravý kruh JOSHOVI NORRISOVI, který z voleje napálil kotouč ke vzdálenější tyčce – 2:1. Asistence: Erik Brännström a Connor Brown.
    26:10 Cam ATKINSON - 1:1
     
    26:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Van Riemsdyk nahrál puk na modrou čáru, odkud vystřelil Justin Braun. Letící kotouč tečoval CAM ATKINSON a přizvedl ho nad levé rameno klekajícího Forsberga – 1:1. Asistence: Justin Braun a James van Riemsdyk.
    10:45 Tim STÜTZLE - 1:0
     
    10:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Wow, tak to byla šleha! Alex Formenton předal v útočném pásmu puk TIMOVI STÜTZLEMU. Ten si s ním sjel na vrchol levého kruhu a dělovým švihem kotouč umístil do bližšího horního rohu Jonesovy branky. Ten se jen ohlédl. Asistence: Alex Formenton a Connor Brown.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Stützle (Formenton, C. Brown), 50. Norris (Brännström, C. Brown), 58. Formenton (N. Zajcev) – 27. Atkinson (Braun, J. van Riemsdyk)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Brännström, N. Zajcev, Holden (A), J. Brown, Mete – C. Brown (A), Norris, B. Tkachuk (C) – Ennis, Stützle, Formenton – Sanford, Colin White, Gambrell – Watson, Tierney, Gaudette.
    Trenér: Smith

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Hart) – York, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Braun, Yandle – Atkinson (A), Brassard, J. van Riemsdyk – Konecny, Frost, Mayhew – Farabee, K. Hayes, Lindblom – MacEwen, P. Brown, Willman.
    Trenér: Yeo

    Rozhodčí: St. Laurent, South – McNamara, Barton

    Diváci: 11 431
    bahis siteleri