Ottawa – Philadelphia 3:1 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Winnipeg – Boston 2:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 0:1 (po pr.) | Anaheim – Florida 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 3:5 (kon.)
Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 4:2 (kon.) | Edmonton – New Jersey 6:3 (kon.)
Vegas – Los Angeles 5:1 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:5 (0:2, 1:2, 2:1)
Colorado Avalanche
Sobota 19.03.2022, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Valerij NIČUŠKIN - 3:5
     
    59:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, Colorado nakonec dnes přeci jen zvítězí. Po ztrátě San Jose šli hosté dopředu VALERIJ NIČUŠKIN neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen.
    58:35 Erik KARLSSON - 3:4
     
    58:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Závěr zápasu bude ještě hodně zajímavý, je totiž sníženo na 3:4! Couture dobře udržel rukavicí puk v útočném pásmu a poté ho poslal ERIKU KARLSSONOVI, který střelou zápěstí překonal Francouze, jenž toho moc neviděl. Asistence: Logan Couture.
    53:02 Rudolfs BALCERS - 2:4
     
    53:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose už prohrává jen o dvě branky! Tento gól bude Francouze hodně mrzet, protože RUDOLFS BALCERS ho propálil střelou z pravého kruhu mezi jeho betony. Asistence: Alexandr Barabanov, Tomáš Hertl.
    39:20 Jeffrey VIEL - 1:4
     
    39:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně dočkali první branky! Od modré čáry vystřelil obránce Vlasic a před brankou Colorada zrovna byli dva hráči San Jose, takže Francouz toho moc neviděl. Jeden z nich, konkrétně JEFFREY VIEL, navíc kotouč tečoval. Asistence: Marc-Édouard Vlasic, Nicolas Meloche.
    35:29 Valerij NIČUŠKIN - 0:4
     
    35:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté dál směřují neohroženě za vítězstvím, už vedou 4:0. Znovu se prosazuje první formace Colorada, v době, kdy měli hosté po faulu Coutura ponechanou výhodu, se z dorážky prosadil VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: Cale Makar, Nathan MacKinnon.
    20:34 Cale MAKAR - 0:3
     
    20:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Výborný start Colorada do druhé třtiny! Hosté získali na hranici faulu puk v útočném pásmu. První střelu CALEA MAKARA ještě zablokoval Meier, ale obránce Avalanche se dostal k dorážce a ta už skončila v brance. Asistence: Nathan MacKinnon, Devon Toews.
    14:14 Darren HELM - 0:2
     
    14:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí obránce Karlsson si v obranném pásmu hrál s pukem a to se mu teď krutě nevyplatilo, protože kotouč mu vzal DARREN HELM a střelou do horní části branky překonal Sawchenka. Asistence: André Burakovsky.
    10:18 Nazem KADRI - 0:1
     
    10:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají hned svou první přesilovou hru a jdou do vedení! Z pravého kruhu vystřelil Rantanen a kotouč šikovně hokejkou tečoval NAZEM KADRI. Sawchenko nedokázal na tuto změnu směru reagovat. Asistence: Mikko Rantanen, Cale Makar.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 40. Viel (M.-É. Vlasic, Meloche), 54. Balcers (Barabanov, Hertl), 59. E. Karlsson (Couture) – 11. Kadri (Rantanen, Makar), 15. Helm (Burakovsky), 21. Makar (MacKinnon, D. Toews), 36. Ničuškin (Makar, MacKinnon), 60. Ničuškin (MacKinnon, Rantanen)


    San Jose Sharks: Sawchenko (J. Reimer) – B. Burns (A), Jaycob Megna, E. Karlsson (A), J. Middleton, Meloche, M.-É. Vlasic – Balcers, Hertl, Barabanov – Dahlén, Couture (C), T. Meier – Nieto, Bonino, Cogliano – Viel, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Bougher

    Colorado Avalanche: Francouz (Kuemper) – Makar (A), D. Toews, Manson, R. Murray, E. Johnson, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Ničuškin – L. O'Connor, Kadri, Burakovsky – Compher, N. Sturm, Newhook – Aube-Kubel, Helm, MacDermid.
    Trenér: Bednar

    Rozhodčí: O’Rourke, Rehman – Hunt, Nagy

    Diváci: 13 022
    bahis siteleri