Pittsburgh – Columbus 5:1 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 7:4 (kon.)
Washington – St. Louis 2:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:0 (kon.)
Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.) | Dallas – Edmonton 5:3 (kon.) | Calgary – San Jose 3:4 (kon.)
Arizona – Seattle 2:4 (kon.) | Los Angeles – Nashville 6:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
7:4 (0:2, 5:0, 2:2)
New York Rangers
Středa 23.03.2022, 00:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:56 Chris KREIDER - 7:4
     
    54:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Pas Adama Foxe tečoval Andrew Copp, když Nico Daws následně kotouč vyrazil před sebe, kde byl na dorážku již tradičně připraven CHRIS KREIDER. Asistence: Andrew Copp a Adam Fox.
    50:46 Jack HUGHES - 7:3
     
    50:46
    Devils právě vstřelili branku!
    A další branka domácích! JACK HUGHES si přebral puk ve středním pásmu, dostal se na osu hřiště a po kličce přesným bekhendem poslal puk do protipohybu Alexandara Georgijeva. Asistence: Jegor Šarangovič a P. K. Subban.
    49:36 Jack HUGHES - 6:3
     
    49:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přečíslení! JACK HUGHES si vyměnil kotouč s Nicem Hischier, když jej následně první zmíněný uklízel v podstatě do prázdné brány. Asistence: Nico Hischier.
    43:46 Ryan STROME - 5:3
     
    43:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ryan Lindgren si u modré čáry vyměnil puk s Artěmijem Panarinem, jehož nahození před bránou ještě přizvedl RYAN STROME. Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Lindgren.
    38:07 Jegor ŠARANGOVIČ - 5:2
     
    38:07
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jsou k nezastavení! Nico Hischier si na útočné modré čáře prohodil puk s JEGOREM ŠARANGOVIČEM, jehož rána o bližší tyč zaplavala do sítě. Asistence: Nico Hischier a Dougie Hamilton.
    33:13 Tomáš TATAR - 4:2
     
    33:13
    Devils právě vstřelili branku!
    A další gól domácích! Jesper Bratt sice s průnikem neuspěl, ale následně se ke kotouči dostal Damon Severson, který viděl dobře najetého TOMÁŠE TATARA, který trefil polodkrytou bránu. Asistence: Damon Severson a Jesper Bratt
    32:40 Dawson MERCER - 3:2
     
    32:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté z mezikruží dostali puk jen na modrou čáru, odkud ihned pálil Ryan Graves, jehož ránu vyrazil Igor Šesťorkin jen na hůl DAWSONA MERCERA, který puk doklepl do prázdné brány. Asistence: Ryan Graves.
    28:30 P. K. Subban - 2:2
     
    28:30
    Devils právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! Andreas Johnsson předl puk na modrou čáru, odkud z první tvrdě a hlavně velmi přesně vypálil P. K. SUBBAN. Asistence: Andreas Johnsson a Ty Smith.
    27:12 Ryan GRAVES - 1:2
     
    27:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí z ojedinělé akce skórují! Jesper Bratt předal puk doleva na RYANA GRAVESE, jehož ránu Igor Šesťorkin neudržel, když mu následně do betonů klepl Tomáš Tatar, tak se kotouč od betonu hostujícího brankáře dostal do brány. Asistence: Jesper Bratt.
    13:55 Adam FOX - 0:2
     
    13:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Andrew Copp vyhrál buly na Miku Zibanejada, jenž kotouč posunul doprava, kde stál ADAM FOX, jehož zakončení mířilo přesně pod břevno. Asistence: Mika Zibanejad a Andrew Copp.
    07:10 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    07:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kotouč za bránou soupeře získal Alexis Lafreniere, když následně Chris Kreider ještě neuspěl, avšak puk se odrazil na hůl MIKY ZIBANEJADA, jehož zakončení už síť Devils rozvlnilo. Asistence: Chris Kreider a Alexis Lafreniere.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 28. Graves (Bratt), 29. P. K. Subban (A. Johnsson, Ty Smith), 33. Mercer (Graves), 34. Tatar (Severson, Bratt), 39. Šarangovič (N. Hischier, D. Hamilton), 50. J. Hughes (N. Hischier), 51. J. Hughes (Šarangovič, P. K. Subban) – 8. Zibanejad (Kreider, Lafreniere), 14. A. Fox (Zibanejad, Copp), 44. R. Strome (Panarin, R. Lindgren), 55. Kreider (Copp, A. Fox)


    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – Siegenthaler, D. Hamilton, Graves, Severson (A), Ty Smith, P. K. Subban – Šarangovič, J. Hughes (A), Mercer – A. Johnsson, N. Hischier (C), Bratt – Tatar, J. Boqvist, Vesey – M. McLeod, Bastian, Geertsen.
    Trenér: Lindy Ruff

    New York Rangers: Šesťorkin (41. A. Georgijev) – R. Lindgren, A. Fox, Trouba (A), K'A. Miller, Nemeth, Braun – Kreider, Zibanejad (A), Lafreniere – Panarin, R. Strome (A), Vatrano – Copp, Chytil, Dryden Hunt – Motte, Goodrow, Reaves.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Furlatt, Brenk – Kovachik, Murray

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri