Boston – Toronto 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 7:4 (kon.)
Columbus – NY Islanders 3:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 4:1 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 1:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
New York Rangers
Středa 30.03.2022, 01:13 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:37 Sidney CROSBY - 2:3
     
    50:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh využívá početní výhodu a snižuje na 2:3! SIDNEY CROSBY dostal kotouč k modré čáře a vůbec se nerozmýšlel. Napřáhl, vypálil a jeho ostrý projektil zaplul na zadní tyči do sítě i díky skvělé cloně Jakea Guentzela. Penguins tak snižují na rozdíl jediné branky! Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.
    41:06 Chris KREIDER - 1:3
     
    41:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají přesilovku a vedou už 3:1! Adam Fox vystřelil od modré čáry. Jeho rána šla do zadního hrazení, odkud se kotouč odrazil před bránu, kde ho na brankovišti rychle uklidil do sítě Pens CHRIS KREIDER! New York tak vede o dva góly! Asistence: Adam Fox, Artěmij Panarin.
    37:04 Braden SCHNEIDER - 1:2
     
    37:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers otáčí duel a vedou 2:1! New York nyní skvěle přečíslil soupeře a stáhl jeho obranu hluboko do pásma. Artěmij Panarin se na pravé straně neunáhlil a počkal na BRADENA SCHNEIDERA, jenž situaci dojel v druhé vlně, obdržel pas na vrchol kruhů a perfektně umístěnou ranou na vyrážečku Jarryho posílá Jezdce do těsného vedení! Asistence: Artěmij Panarin, Andrew Copp.
    33:32 Frank VATRANO - 1:1
     
    33:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers srovnávají na 1:1! Kotouč se po souboji v rohu kluziště dostal do vzduchu, ze kterého ho v mezikruží šikovně sklepl Mika Zibanejad přímo na hůl FRANKA VATRANA, jenž ranou z ideální pozice propálil Jarryho a dává tak první gól New Yorku v tomto utkání, Jezdci vyrovnali na 1:1! Asistence: Mika Zibanejad, Chris Kreider.
    14:24 Brian BOYLE - 1:0
     
    14:24
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh otevírá skóre duelu a jde do vedení! Brian Dumoulin dostal kotouč na levou stranu k modré čáře, vypálil, puk škrtl nohu bránícího hráče a pak také hokejku před bránou číhajícího BRIANA BOYLEA, jenž posílá Pens do nejtěsnějšího možného náskoku – 1:0! Asistence: Brian Dumoulin, Kris Letang.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 15. Boyle (Dumoulin, Letang), 51. Crosby (Malkin, Letang) – 34. Vatrano (Zibanejad, Kreider), 38. B. Schneider (Panarin, Copp), 42. Kreider (A. Fox, Panarin)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, Matheson, Ruhwedel, M. Pettersson – Rodrigues, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Rakell – Kasperi Kapanen, J. Carter, D. Heinen – Blueger, Boyle, R. Zohorna.
    Trenér: Mike Sullivan.

    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, B. Schneider, Nemeth – Vatrano, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, Copp, Panarin – Goodrow, Chytil, Lafreniere – Reaves, Brodzinski, Motte.
    Trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: McCauley, Rehman – Suchánek, Cormier

    Diváci: 18 011
    bahis siteleri