Columbus – Montreal 5:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 0:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 9:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
9:3 (4:0, 2:2, 3:1)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 14.04.2022, 03:30 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:09 Phillip DANAULT - 9:3
     
    55:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru zápasu se nakonec přece jen prosazuje i hostující celek, po pěkné akci se trefuje PHILLIP DANAULT. Asistence: Jordan Spence a Trevor Moore.
    49:52 Nathan MACKINNON - 9:2
     
    49:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krásná přihrávka před branku a snadná práce pro domácího hráče. NATHAN MACKINNON překonal brankáře a máme tu hattrick, čtvrtý pro tohoto hráče v jeho kariéře. Asistence: André Burakovsky.
    46:11 Valerij NIČUŠKIN - 8:2
     
    46:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Colorada vede k další brance, střelou do horní části branky se prosazuje VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: Cale Makar.
    41:18 Nathan MACKINNON - 7:2
     
    41:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající domácí celek navyšuje své vedení, z brejku se rychlou střelou prosazuje aktivně hrající NATHAN MACKINNON. Poslal puk na stranu, kde má brankář vyrážečku. Asistence: Cale Makar.
    38:22 Cale MAKAR - 6:2
     
    38:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka a domácí celek navyšuje své vedení, po dobré spoluhráčově přihrávce se ránou z první prosazuje CALE MAKAR. Asistence: Nathan MacKinnon a Artturi Lehkonen.
    33:05 André BURAKOVSKY - 5:2
     
    33:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek chyboval ve svém obranném pásmu, Troy Stecher špatně rozehrál a puk MacKinnon vybojoval pro spoluhráče, následně se tvrdou ránou prosazuje ANDRÉ BURAKOVSKY. Asistence: Nathan MacKinnon.
    30:40 Alex IAFALLO - 4:2
     
    30:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Krátce po polovině zápasu se znovu prosazuje hostující celek a snižuje na rozdíl dvou branek. Spoluhráčovu střelu od modré čáry výborně dokázal tečovat ALEX IAFALLO. Asistence: Jordan Spence a Blake Lizotte.
    21:43 Adrian KEMPE - 4:1
     
    21:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se prosazuje poprvé v tomto zápase, hodně prostoru před brankou získat ADRIAN KEMPE. Jeho bekhendová střela zamířila do odkryté části branky. Asistence: Arthur Kaliyev a Troy Stecher.
    10:56 Nicolas AUBE-KUBEL - 4:0
     
    10:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Cal Petersen inkasuje z první střely na branku, pěknou ránou se prosazuje aktivně hrající NICOLAS AUBE-KUBEL. Asistence: Alex Newhook a Devon Toews.
    10:15 Nathan MACKINNON - 3:0
     
    10:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Velmi dobře hrající Colorado navyšuje své vedení v přesilovce, po rychlé akci se prosazuje ránou mezi betony přesunujícího se brankáře NATHAN MACKINNON. Asistence: Cale Makar a Mikko Rantanen.
    03:33 Valerij NIČUŠKIN - 2:0
     
    03:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Vhazovalo se v obranném pásmu Colorada, domácí rychle otočili směr hry a po bleskové akci se střelou do odkryté části branky prosazuje obranou Kings neobsazený VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: Bowen Byram a Artturi Lehkonen.
    02:54 Nicolas AUBE-KUBEL - 1:0
     
    02:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se zaslouženě dostává do vedení, NICOLAS AUBE-KUBEL dokázal šikovně dostat z dobré pozice puk do branky. Asistence: Erik Johnson a Bowen Byram.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. Aube-Kubel (E. Johnson, Byram), 4. Ničuškin (Byram, Lehkonen), 11. MacKinnon (Makar, Rantanen), 11. Aube-Kubel (Newhook, D. Toews), 34. Burakovsky (MacKinnon), 39. Makar (MacKinnon, Lehkonen), 42. MacKinnon (Makar), 47. Ničuškin (Makar), 50. MacKinnon (Burakovsky) – 22. A. Kempe (Kaliyev, Stecher), 31. Iafallo (Spence, B. Lizotte), 56. Danault (Spence, T. Moore)


    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – D. Toews, Makar (A), Girard, Manson, E. Johnson, Byram – Burakovsky, MacKinnon (A), Rantanen (A) – Lehkonen, Compher, Ničuškin – Newhook, N. Sturm, Aube-Kubel – Cogliano, Helm, L. O'Connor.
    Trenér: Jared Bednar

    Los Angeles Kings: Quick (11. C. Petersen) – M. Roy, Durzi, Edler, Stecher, O. Määttä, Spence – Kaliyev, Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Danault (A), Arvidsson – Iafallo, B. Lizotte, D. Brown (A) – Vilardi, Byfield, Kupari.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Pochmara, Chmielewski – Knorr, Nagy

    Diváci: 18 017
    bahis siteleri