Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 3:2 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 5:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 14.04.2022, 16:00 • RT TORAX ARENA • Mistrovství ČR - 9. třída
Partner:
     
    55:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav si své vedení bere zpět! MAREK POLANSKÝ dostal skvělou přihrávku k modré čáře, jeho první pokus sice Nováková vyrazila, jenže hráče Mladé Boleslavi s číslem 3 se k puku dostal znovu a puk pohotově posunul za brankovou čáru, sedící brankářka už nedokázala zasáhnout. Bez asistence.
     
    50:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Grebeníčkovu střelu František Kovář vyrazil, jenže na dorážku najíždějícího PETRA LABUZÍKA už nestačil. Asistence: Štěpán Grebeníček.
     
    42:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia snižuje! Hosté udrželi pásmo, z pravé strany pak vystřelil PETR LABUZÍK, jeho pokus sice nebyl nijak rychlý, ale nakonec propadl za záda mladoboleslavského brankáře. Asistence: Matouš Kucharčík.
     
    24:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velice nepřesnou rozehrávku Slavie zachytil ADAM KURKA, který nezaváhal a zamířil do pravé části branky, Nováková se za pukem jen otočila. Bez asistence.
     
    08:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB KRISTEK dostal přihrávku k pravému kruhu, odkud zamířil nad rameno slávistické brankářky, která se k puku nedokázala natáhnout. Asistence: Karel Macháček.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 9. Kristek (Macháček), 25. Kurka, 56. Polanský – 43. Labuzík (Kucharčík), 51. Labuzík (Grebeníček)


    BK Mladá Boleslav: F. Kovář (Balák) – Tetiva (A), Šilhavý, Barták, Macháček, Hora, D. Kovář (A) – Holoubek, Horníček, Růžička, Poustecký, Hájek, Polanský, Trefil, Kurka, Kristek (C), Novák, Hanyš
    Trenér: Lukáš Zörkler

    HC Slavia Praha: Nováková (F. Poletín) – Marek, Lorenz (A), Macek, Derka, Labuzík, Rachůnek, Pšenička – Matějovský, Tittl, Kucharčík, Tichý, T. Poletín (C), Huk, Krčál, Šámal, Grebeníček
    Trenér: Tomáš Kucharčík

    Rozhodčí: Hranoš – Kořistka, Janoško
    bahis siteleri