Švýcarsko – Lotyšsko 4:3 (kon.) | Kanada – Česko cz 5:6 (po pr.) | Švédsko – Finsko 4:3 (kon.)
USA – Německo 10:2 (kon.)
po prodl.
Kanada
5:6 (1:1, 2:3, 2:1 - 0:1)
Česko
Úterý 26.04.2022, 15:30 • Fanatec Arena, Landshut • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    61:50 Jiří KULICH - 5:6
     
    61:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to doma, Češi poráží Kanadu! Rána Šalého z levého kruhu nebyla přesná, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu na pravou stranu. Tam byl jako první JIŘÍ KULICH, který se opřel do puku a zamířil pod horní tyčku. Český kapitán kompletuje hattrick a šestým gólem na turnaje se dostává do čela tabulky střelců. Asistence: Tomáš Hamara.
    57:26 Eduard ŠALÉ - 5:5
     
    57:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Převaha národního týmu v posledních minutách opravdu přinesla vyrovnání! Češi dokázali udržet útočné pásmo, Kulich vybojoval ztracený puk a posunul ho na pravý kruh. Odtud pálil mezi betony kanadského gólmana EDUARD ŠALÉ. Ten tak prolomil střelecké trápení a k šesti asistencím na turnaji přidává i první gól. Stává se tak nejproduktivnějším hráčem šampionátu. Asistence: Jiří Kulich.
    49:06 Kocha DELIC - 5:4
     
    49:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy otáčejí skóre a vedou 5:4. Owen Pickering dostal přihrávku z rohu kluziště. Jeho ránu z pravého kruhu ještě Špunar vyrazil, ale na dorážejícího KOCHU DELICE už byl krátký. Asistence: Owen Pickering a Connor Hvidston.
    41:40 Grayden SIEPMANN - 4:4
     
    41:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bohužel je znovu srovnáno. Češi dlouho útočili, ale poté propadli a z brejku Kanada udeřila. Při průniku byl faulován Fantilli, ale hra pokračovala a při velkém závaru před brankou dotlačil puk do sítě GRAYDEN SIEPMANN. Asistence: Josh Filmon.
    35:15 Jiří KULICH - 3:4
     
    35:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výtečné přesilovky národního týmu pokračují, čtvrtý gól v početní výhodě v tomto zápase! JIŘÍ KULICH si najel netradičně na levý kruh na přihrávku Šalého z rohu kluziště, opřel se do kotouče a propálil Dycka mezi betony. Asistence: Eduard Šalé a Matyáš Šapovaliv.
    34:43 Lukas DRAGICEVIC - 3:3
     
    34:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy bohužel znovu srovnávají skóre. Lorenz našel rozjetého Goyettea, který objel nešikovně se otáčejícího Prčíka. Následně při akci dvou na jednoho naservíroval puk LUKASI DRAGICEVICOVI, který jen zasunul kotouč do prázdné branky. Špunar byl bez šance. Asistence: David Goyette a Rieger Lorenz.
    27:29 Adam BAREŠ - 2:3
     
    27:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovky národnímu týmu fungují! Dvojnásobnou početní výhodu Češi využívají po 40 sekundách. Hamara vypálil z mezikruží, Dyck kotouč pouze vyrazil. Na brankovišti byli hodně důrazní Šapovaliv a ADAM BAREŠ, který doklepl puk do sítě. Asistence: Matyáš Šapovaliv a Tomáš Hamara.
    22:38 Adam FANTILLI - 2:2
     
    22:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vedení Česka trvalo jen 73 sekund. ADAM FANTILLI si najel na přihrávku na levý kruh. Jeho první pokus národní tým zablokoval, ale kotouč se po skrumáži před brankou dostal zpět znovu k Fantillimu. Napodruhé už kanadský útočník nezaváhal a vypálil k pravé tyčce nad Špunarův beton. Bez asistence.
    21:25 Jiří KULICH - 1:2
     
    21:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka, čtvrtý gól českého kapitána na turnaji a národní tým jde do vedení! JIŘÍ KULICH si vyměnil pozice i kotouč s Tomášem Hamarou a zápěstím vypálil od modré čáry. Dyck toho pravděpodobně moc neviděl a puk propustil kolem lapačky do sítě. Asistence: Tomáš Hamara a Eduard Šalé.
    05:59 Adam BAREŠ - 1:1
     
    05:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šest sekund stačilo národnímu týmu na využití přesilovky a srovnání! Tomáš Hamara napřáhl od modré čáry a kotouč přizvedl do pravého horního rohu ADAM BAREŠ, který stál mezi kruhy. Zafungovala tak spolupráce hráčů z finských týmů Tampere a Lahti. Asistence: Tomáš Hamara a Eduard Šalé.
    01:55 Nick MOLDENHAUER - 1:0
     
    01:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy jdou z první šance do vedení! Dragicevic vypálil od modré čáry, sražený kotouč skončil mezi kruhy u osamoceného NICKA MOLDENHAUERA. Ten z dobré pozice propálil Špunara střelou po ledě. Asistence: Lukas Dragicevic a Adam Fantilli.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 2. Moldenhauer (Dragicevic, Fantilli), 23. Fantilli, 35. Dragicevic (Goyette, Lorenz), 42. Siepmann (Filmon), 50. Delic (Pickering, Hvidston) – 6. Bareš (Hamara, Šalé), 22. Kulich (Hamara, Šalé), 28. Bareš (Šapovaliv, Hamara), 36. Kulich (Šalé, Šapovaliv), 58. Šalé (Kulich), 62. Kulich (Hamara)


    Kanada: Dyck (Lalonde) – Pickering (A), Mastrodomenico, Siepmann, Dragicevic, Collins, Parker, Morden – Howe, Bedard (C), Ward – Filmon, Fantilli (A), Moldenhauer – Lorenz, Schuurman, Goyette – Davies, Hvidston, Delic – Wood.
    Trenér: Nolan Baumgartner

    Česko: Špunar (Schnattinger) – Hamara, Prčík (A), A. Čech (A), Tůma, Dvořák, F. Němec, Puchala – Šalé, Šapovaliv, Kulich (C) – Melovský, Becher, Bareš – Š. Slavíček, Sapoušek, Gaspar – Plos, Polák, M. Soukup.
    Trenér: Jakub Petr

    Rozhodčí: Palkovi (HUN), Suominen (FIN) – Hautamäki (FIN), Rozitis (LAT)

    Diváci: 326
    bahis siteleri