Česko – Rakousko 2:2 (kon.)
konec
Česko
2:2 (1:1)
Rakousko
Úterý 26.04.2022, 16:00 • Písek • Reprezentace U16
     
    83
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Binar, přichází Zelina.
     
    80
    Piták poslal autový hod k Riedlovi, jehož rána zpoza šestnáctky šla jen kousek nad břevno svatyně gólmana Überbachera.
     
    76
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Lalic, přichází Suka.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Mankan, přichází Hajdini.
     
    75
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Bouchner, přichází Riedl.
     
    73
    Celek z alpské země kombinuje na vlastní polovině hrací plochy. Nepřesnost v rozehrávce Rakouska vystihl Binar, jenž vypálil z ostrého úhlu, Überbacher jeho pokus jen vyrazil a obrovskou šanci měl Honajzer, který mohl pálit z penalty, jenže střela mu vůbec nesedla a zamířila jen do náruče brankáře hostí!
     
    68
    Daniel Rus nyní dobře sklepl balon pod sebe a Petr Zíka pálil z druhé vlny. Jeho rána z dobrých dvaceti metrů byla pěkně razantní, šla však do středu klece Rakouska, kde byl připraven gólman Überbacher!
     
    65
    Leon Lalic nyní skluzem zezadu sundal k zemi Petra Zíku a zcela po zásluze vidí kartonek žluté barvy. Češi rozehrají standardku z vlastní poloviny hrací plochy.
     
    63
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jindra, přichází Kubín.
     
    61
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Kucharik, přichází Zíka.
     
    59
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Murauer, přichází Canazlar.
    55. WURMBRAND - 2:2
     
    55
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané během minuty srovnávají na 2:2! Vysoký balon na hranici pokutového území nedokázal Jindra odkopnout a NIKOLAUS WURMBRAND byl najednou proti Hložánkovi sám. Nohou se razantně opřel do míče a nad vyběhnuvším brankářem českého celku poslal merunu pod horní tyč! Máme tak znovu vyrovnaný stav.
    54. BINAR - 2:1
     
    54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ale z protiútoku trefují a otáčí vývoj utkání! Na levém křídle se uvolnil Rus, který posunul míč do vápna Pitákovi, jenž ještě vylepšil pozici domácích, když předložil balon ADAMU BINAROVI, který přibližně z penalty zamířil nádhernou ranou k zadní tyči! Češi vedou po této akci hradeckých jmen 2:1! Asistence: Eliáš Piták.
     
    53
    Centr Daniela Ruse na hranici malého čtverce Rakušané odvrátili a ihned se vrhli do bleskového kontru, který zakončoval na penaltě Grgic, Hložánek však proti němu skvěle vyběhl a přízemní ránu kryje.
     
    48
    Do obrovské šance se na levé straně dostal nově příchozí Grgic, ale jeho prudkou ránu chytá Hložánek do náruče!
     
    47
    Rakousko provedlo na startu druhé půle hned trojí střídání a po centru z levé strany nyní hlavičkoval Österreicher jen kousek na břevno svatyně českého celku!
     
    46
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Kavaz, přichází Österreicher.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Brandtner, přichází Grgic.
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Kerber, přichází Brkic.
     
    45
    Saal nyní poslal z pravé strany krásný centr na malý čtverec Rakouska, kde se do ideální pozice dostal Binar, jehož hlavička však šla jen do středu klece soupeře a trefila brankáře Überbachera.
    36. Daniel RUS - 1:1
     
    36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi srovnávají na 1:1! Piták z levé strany nacentroval do vápna, kde se k hlavičce dostal Bouchner, jehož pokus skončil na tyči. K odraženému balonu se okamžitě prodral DANIEL RUS, jenž pohotově uklidil míč z bezprostřední blízkosti do svatyně Rakušanů. Máme tak znovu nerozhodný stav. Asistence: Daniel Bouchner.
     
    35
    Centr ze standardky šel na malé vápno, kde hlavičkoval Bouchner, jehož hlavičku vykopl z brankové čáry Rakouska snad Schuster!
    24. Oliver LUKIC - 0:1
     
    24
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko otevírá skóre zápasu! Lalic na pravém křídle vysunul OLIVERA LUKICE. Kapitán hostí parádní individuální akci přešel přes bránícího hráče a pak z ostrého úhlu na straně šestnáctky trefil přesně na přední tyč, Hložánek jeho ránu vytěsnit nedokázal a jižní sousedé Česka tak jdou do vedení 1:0! Asistence: Leon Lalic.
     
    24
    Wurmbrand se protáhl po pravé straně a centroval na zadní tyč, kde se zjevil Brandtner, jenž hlavičkoval těsně vedle levé tyče svatyně českého celku!
     
    7
    Brandtner dostal nízký oblouček do šestnáctky soupeře a z ostrého úhlu pálil na levé straně vápna. Svůj projektil však na bránu Hložánka nenasměroval.

    Petr Šatalík

    Branky: 36. Rus, 54. Binar – 24. Lukic, 55. Wurmbrand

    Karty:   65. Lalic (AUT)


    Česko: Hložánek – Herák, Konečný, Jindra (63. Kubín), Piták – Saal, Kucharik (61. Zíka), Binar (83. Zelina), Honajzer – Rus "C", Bouchner (75. Riedl).
    Náhradníci: Drobný – Michálik, Princ, Rek, Zelina, Kubín, Šetka, Zíka, Riedl.

    Trenér: Petr Havlíček.

    Rakousko: Überbacher – Schuster, Brunnhofer, Murauer (59. Canazlar) – Kerber (46. Brkic), Lukic "C" – Wurmbrand, Mankan (76. Hajdini), Lalic (76. Suka), Brandtner (46. Grgic) – Kavaz (46. Österreicher).
    Náhradníci: Dietinger – Suka, Stöckl, Canazlar, Brkic, Hajdini, Grgic, Österreicher.

    Trenér: Manfred Zsak.

    Rozhodčí: Opočenský – Pečenka, Hrabovský.
    bahis siteleri