Finsko – Česko 5:2 (kon.)
konec
Finsko
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Česko
Úterý 26.04.2022, 16:00 • Kuortane • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
    58:44 Heidi KOKORAOVÁ - 5:2
     
    58:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je definitivně hotovo. HEIDI KOKORAOVÁ zachytila puk v obranném pásmu a poté ho přes celé kluziště nasměrovala do zcela opuštěné české klece – 5:2. Asistence: Adalmina Makkonenová.
    41:22 Jenniina KUOPPALAOVÁ - 4:2
     
    41:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A netrvalo dlouho a je to už 4:2. Další teč Finek, tentokráte z hole JENNIINY KUOPPALAOVÉ a Češky musejí dohánět dvoubrankové manko – 4:2. Asistence: Aino Krooková a Adalmiina Makkonenová.
    41:04 Julia SCHALINOVÁ - 3:2
     
    41:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky strhávají vedení na svou stranu, po šikovném nahození před branku nastavila před Dudkovou hůl JULIA SCHALINOVÁ a kotouč zapadl do branky – 3:2. Asistence: Oona Havanaová a Siiri Yrjöläová.
    26:55 Lucie GRUNTOVÁ - 2:2
     
    26:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finky už byly v plném počtu, nicméně český tým ještě operoval před Tarkiainenovou, která čelila akci. Barbora Bartáková pak poslala puk na LUCII GRUNTOVOU, která z mírného úhlu z pravého kruhu vymetla protější roh v síti Finek – 2:2. Opět se začíná znovu od začátku. Asistence: Barbora Bartáková.
    22:07 Siiri YRJÖLÄOVÁ - 2:1
     
    22:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A hned z následné akce Finek jde domácí reprezentace znovu do vedení. U modré čáry si našla kotouč SIIRI YRJÖLÄOVÁ a ta poté dalekonosnou střelou rozvlnila síť za zády Barbory Dalecké – 2:1. Asistence: Jennina Kuoppalaová.
    16:29 Tereza PLOSOVÁ - 1:1
     
    16:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky měly ponechanou výhodu a protože ji využily, přesilovka se konat nebude. Pištěková poslala puk na TEREZU PLOSOVOVU, která si sjela k modré čáře a tahem zakončila do finské sítě a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Tereza Pištěková a Barbora Juříčková.
    07:24 Julia SCHALINOVÁ - 1:0
     
    07:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se ujímají v přesilové hře vedení. Po teči JULIE SCHALINOVÉ těsně před českou brankářkou skončil puk v síti a Češky musejí dohánět jednobrankovou ztrátu. Asistence: Oona Havanaová a Siiri Yrjöläová.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Schalinová (Havanaová, Yrjöläová), 23. Yrjöläová (Kuoppalaová), 42. Schalinová (Havanaová, Yrjöläová), 42. Kuoppalaová (Krooková, Makkonenová), 59. Kokoraová (Makkonenová) – 17. Plosová (Pištěková, Juříčková), 27. Gruntová (Bartáková)


    Finsko: Tarkiainenová (Kyrkköová) – Eronenová, Yrjöläová, Makkonenová, Krooková, Bergová, Varjonenová, Mustonenová – Keränenová, Vanhanenová, Salonenová – Schalinová, Havanaová, Antti-Roiková – Kokoraová, Kuoppalaová, Pelkonenová – Kariová, Virtanenová, Lehmusová – Vihervuoriová
    Trenér: Mira Kuismaová

    Česko: Dalecká (od 32. Dudková) – Vaníčková, Hotová, Trnková, Narovcová, Mašková, Slavíčková – Šapovalivová, Bartáková, Gruntová – Juříčková, Plosová, Pištěková – Mazancová, Dubová, Malicka – Příhodová, Brichová, Matějová – Pavlasová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Nurmiová – Viertolaová, Kohtalaová
    bahis siteleri