Island – Izrael 2:2 (kon.)
konec
Island
2:2 (1:1)
Izrael
Pondělí 13.06.2022, 20:45 • Laugardalsvöllur, Reykjavík • Liga národů UEFA - Liga B • Skupina 2
Předzápasové kurzy
    65. Dor PERETZ - 2:2
     
    65
    Izrael právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Ačkoli rozhodčímu Strukanovi na hodinkách nic nepíplo, nakonec se předchozí situace po zakončení DORA PERETZE zkoumala na videu, a ve finále opravdu míč přešel celým svým objemem brankovou čáru. Takže máme srovnáno. Asistence: Eli Dasa.
    60. Thórir Jóhann Helgason - 2:1
     
    60
    Island právě vstřelil branku!
    Domácí prožívají stejně dobré úvodní pasáže poločasu jako před přestávkou. A na své konto přidali další přesný zásah! Dlouhý nákop z levé strany nezachytil Menachem, jenž nahradil po obrátce na levém beku Leidnera, Sigurdsson udržel míč na hrací ploše, jeho produkou přihrávku z úhlu vyrazil Marciano pouze k nohám THÓRIRA JÓHANNA HELGASSONA, jenž pak lehce zamířil do poloprázdné brány. Bez asistence.
    35. Daníel Leó Grétarsson vlastní - 1:1
     
    35
    Izrael právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno. Izrael už v předchozích pasážích ukázal, že umí být nebezpečný, a tentokráte již svou snahu přetavil v první branku. Abada poslal přihrávku doprava na Dasu, ten míč vrátil dozadu do šestnáctky, odkud vypálil Safouri, a jeho pokus i s pomocí teče bránícího DANÍELA LEA GRÉTARSSONA zapadl přesně k tyčce, kam se gólman Rúnarsson nestačil natáhnout. Bez asistence.
    9. Jón Dagur Thorsteinsson - 1:0
     
    9
    Island právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic domácí udeřili! Dostali se do první šance v tomto utkání a okamžitě ji přetavili v úvodní přesný zásah. Po autovém vhazování Magnússona se míč dopotácel po teči spoluhráče Grétarssona až na JÓNA DAGURA THORSTEINSSONA, který se opřel do míče hlavou a jeho oblouček zapadl za marně se natahujícího Marciana. Asistence: Daníel Leó Grétarsson.

    Patrik Sandev

    Branky: 9. Thorsteinsson (Grétarsson), 60. Helgason – 35. Grétarsson (vla.), 65. Peretz (Dasa)

    Karty:   69. Haraldsson (ISL) – 45+2. Peretz (ISR), 90+6. Menachem (ISR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:12.
    Island: Rúnarsson – Sampsted, Magnússon, Grétarsson, Ólafsson – Helgason (90. A. Gudmundsson), Bi. Bjarnason (79. Thrándarson), Haraldsson – A. Sigurdsson (61. Johannesson), A. Gudjohnsen (62. S. Gudjohnsen), Thorsteinsson (79. Thórdarson).
    Náhradníci: Valdimarsson, P. Gunnarsson – Barkarson, Fridriksson, Ellertsson, Bjarnason, Leifsson.

    Trenér: Vidarsson

    Izrael: Marciano – Dasa, Goldberg, Vítor (78. Abu Abaid, 90+3. O. Glazer), Leidner (46. Menachem) – Safouri, Peretz, Jaber – Abada (78. Atzili), Dabbur (73. Weissman), Solomon.
    Náhradníci: Gerafi – Baribo, D. Glazer, Haziza, Abu Fani, Gandelman, Shlomo.

    Trenér: Hazan

    Rozhodčí: Strukan – Zobenica, Jakšič (všichni CRO)
    bahis siteleri