Anglie – Maďarsko 0:4 (kon.) | Německo – Itálie 5:2 (kon.) | Polsko – Belgie 0:1 (kon.)
Nizozemsko – Wales 3:2 (kon.)
konec
Anglie
0:4 (0:1)
Maďarsko
Úterý 14.06.2022, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 3
Předzápasové kurzy
    89. Daniel GAZDAG - 0:4
     
    89
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Osud Garetha Southgatea se v těchto chvílích patrně otřásá v základech. Angličané nakoupili od Maďarska už čtvrtý gól. Za obranou pronikl DANIEL GAZDAG, tělem si odstavil Kylea Walkera a krásným lobem překonal brankáře Ramsdalea, který se snažil marně o vyběhnutí. Za přihrávku zaslouží pochvalu Nagy. Asistence: Ádám Nagy.
    80. Zsolt NAGY - 0:3
     
    80
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Anglický horor ve Wolverhamptonu nekončí. Znovu se ukázala důležitost příchodu Martina Ádáma. První zakončení Maďarům nevyšlo, ale střídající hráč dokázal míč dostat před vápno, kde byl dobře nastartovaný ZSOLT NAGY. Jeho prudká rána k levé tyči zaplachtila do sítě, Aaron Ramsdale už se natahoval marně. Není pochyb o tom, že Maďarsko si z Anglie odveze tři body. Asistence: Martin Ádám.
    70. Roland SALLAI - 0:2
     
    70
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné se pomalu stává skutečností! Čerstvý Martin Ádám překvapil Angličany svou bojovností na útočné polovině, doslova vydřel balon a ten pak předložil do tutové šance ROLANDU SALLAIOVI. Jeho zakončení šajtlí prošlo mezi rukou a tělem brankáře Ramsdaleho, který tak inkasoval od Maďarska podruhé. Něco takového nezažil žádný anglický brankář od 60. let minulého století. Maďaři jsou blízko senzaci a usilují o skupinové vedení v Lize národů. Asistence: Martin Ádám.
    16. Roland SALLAI - 0:1
     
    16
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok ve Wolverhamptonu. Maďaři se dostali ke standardní situaci a odražený míč propadnul až před ROLANDA SALLAIE. Ten dokázal z druhého doteku poslat míč nekompromisně na bránu, gólman Aaron Ramsdale už nestihl zareagovat dostatečně a balon pouze srazil pod břevno. Na poslední chvíli zkoušel zachránit situaci Kalvin Phillips, ale k úspěšnému bloku už se nedostal a trpaslík vede. Bez asistence.

    Patrik Czepiec

    Branky: 16. Sallai, 70. Sallai (Ádám), 80. Z. Nagy (Ádám), 89. Gazdag (Á. Nagy)

    Karty:   37. Stones (ENG), 86. Walker (ENG)   82. Stones (ENG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:0. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:11.
    Anglie: Ramsdale – R. James, Stones, Guehi, Walker – Gallagher (56. Mount), Phillips, Bellingham (68. Foden) – Saka (85. Maguire), Kane, Bowen (46. Sterling).
    Náhradníci: Pickford, Pope – Rice, Abraham, Coady, Grealish, Ward-Prowse, Trippier.

    Trenér: Gareth Southgate

    Maďarsko: Dibusz – Á. Lang, Orbán, A. Szalai – Fiola, Schäfer, Styles (55. Á. Nagy), Z. Nagy – Sallai, Á. Szalai (68. Ádám), Szoboszlai (55. Gazdag).
    Náhradníci: Szappanos – Vécsei, Schön, Négo, Bolla, Spandler, Kecskés, Kerkez.

    Trenér: Marco Rossi

    Rozhodčí: Turpin (FRA) – Danos (FRA), Gringore (FRA)
    bahis siteleri