Finsko – Japonsko 9:3 (kon.) | Německo – Česko cz 0:6 (kon.) | USA – Švýcarsko 9:0 (kon.)
Maďarsko – Švédsko 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Německo
0:6 (0:2, 0:3, 0:1)
Česko
Pondělí 29.08.2022, 15:37 • Iscenter Nord, Frederikshavn, Dánsko • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:06 Klára HYMLÁROVÁ - 0:6
     
    41:06
    Česko právě vstřelilo branku! Češky hned v úvodu třetí části střílí šestý gól. Na ose hřiště byla Denisa Křížová, která vystřelila do bloku. Odražený puk si na levé straně sebrala KLÁRA HYMLAROVÁ, která ho pohotově uklidila do branky: Asistence: Denisa Křížová a Aneta Tejralová.
    39:09 Agáta SARNOVSKÁ - 0:5
     
    39:09
    Česko právě vstřelilo branku! Češky pokračují v demolici soupeřek dál! Aneta Tejralová zastavila puk na modré, předložila ho na Kateřinu Mrázovou. Česká křídelnice si sjela po levé straně k brance, odkud nahrála na druhou stranu AGÁTĚ SARNOVSKÉ. Ta měla lehkou úlohu, dát puk do volných míst německé klece, což se povedlo! Asistence: Kateřina Mrázová a Aneta Tejralová.
    31:42 Noemi NEUBAUEROVÁ - 0:4
     
    31:42
    Česko právě vstřelilo branku! Češky nadále dominují a je z toho čtvrtá trefa zápasu! Aleně Mills nesedla střela z osy hřiště, kus gumy se odrazil od zadního mantinelu příhodně k levé tyči. Tam byla, ve správný čas, ve správném místě NOEMI NEUBAUEROVÁ, které zametla puk do branky! Asistence: Alena Mills a Dominika Lásková.
    28:56 Alena MILLS - 0:3
     
    28:56
    Česko právě vstřelilo branku! A je to tady, Češky vedou o tři góly! Volný kotouč si sebrala česká kapitánka ALENA MILLS. Ta si vylepšila střeleckou pozici tak, že napálila touš k pravé tyčce Abstreiterové klece! Bez asistence.
    16:43 Natálie MLÝNKOVÁ - 0:2
     
    16:43
    Česko právě vstřelilo branku! Bzum, bzum brekekeke se ozývá podruhé! Češky vedou do trháku díky další využité přesilovce. Nejprve na pravé straně nedokázala trefit puk do branky Kateřina Mrázová. Ovšem ta jej rychle nahrála na NATÁLII MLÝNKOVOU, která trefila odkrytý kout neměcké branky! Asistence: Kateřina Mrázová a Dominika Lásková.
    12:02 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 0:1
     
    12:02
    Česko právě vstřelilo branku! Lvice využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Daniela Pejšová to vymyslela náramně, když ne levé straně spatřila ADÉLU ŠAPOVALIVOVOU. Mladá hvězdička si vylepšila pozici a ranou pod horní tyč rozvlnila síť! Asistence: Daniela Pejšová a Kateřina Mrázová.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Šapovalivová (Pejšová, Mrázová), 17. Mlýnková (Mrázová, Lásková), 29. Mills, 32. Neubauerová (Mills, Lásková), 40. Sarnovská (Mrázová, Tejralová), 42. Hymlárová (Křízová, Tejralová)


    Německo: Abstreiterová (41. Alblová) – T. Eisenschmidová (A), Jobst-Smithová, Strobelová, Gleissnerová (C), Botthofová, Strompfová, Düsterhöftová, Bartschová – Klugeová (A), Haiderová, Weidenfelderová – Feldmeierová, N. Eisenschmidová, Delarbreová – Luisa Welckeová, Karpfová, Lilli Welckeová – Wagnerová, Christofová, Schieferová.
    Trenér: Thomas Schadler

    Česko: Peslarová (41. Škodová) – Pejšová, Lásková, Tejralová (A), Horálková, Trnková, Radová – Šapovalivová, Mrázová, Mlýnková – Křízová (A), Hymlárová, Pejzlová – Mills (C), Přibylová, Neubauerová – Erbanová, Sarnovská, Pátková.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Karklinaová (LAT), Nurmiová (FIN) – Cameronová (USA), Dinantová (BEL)

    Diváci: 332
    bahis siteleri