Nashville – Florida 3:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Florida 4:0 (kon.) | Seattle – Edmonton 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
New York Islanders
Úterý 27.09.2022, 01:09 • Madison Square Garden, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:10 Robin SALO - 4:1
     
    36:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Gólu se konečně dočkali i hosté. Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru, střela ROBINA SALA od mantinelu prošla přes všechny stínící hráče a zastavila se až v síti Garandovy branky – 4:1. Asistence: Ross Johnston, Andy Andreoff.
    31:41 Zac JONES - 4:0
     
    31:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí zase utíkají a připisují už čtvrtou branku. U modré čáry napřahoval ZAC JONES a když dostal přihrávku, vystřelil z první. U branky tuto ránu navíc lehce tečoval hostující Lee a Varlamov byl na to všechno krátký – 4:0. Asistence: Kaapo Kaako, Chris Schneider.
    19:56 K'Andre MILLER - 3:0
     
    19:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    No a v závěru přichází úder na opačné straně. Po pravé straně ujel Othmann, naservíroval přihrávku před branku na volného K'ANDRE MILLERA a ten zblízka hravě překonal přemisťujícího se Varlamova. Domácí tak udeřili ve vlastním oslabení a je to už 3:0. Asistence: Brennan Othmann, Mika Zibanejad.
    15:48 Chris KREIDER - 2:0
     
    15:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď už byl ale i Varlamov krátký a je tu druhý gól. Nahození od modré čáry skončilo u CHRISE KREIDERA, ten měl u branky dost času na úhyb doleva a zakončení do odkryté části branky – 0:2. Asistence: Jacob Trouba.
    10:51 VESEY - 1:0
     
    10:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Hráči NY Rangers se v závěru přesilovky dostali do kombinace, ke střele z takřka nulového úhlu se dostal JIMMY VESEY a střelou pod horní tyčku překonal gólmana, když se jeho pokus odrazil od Varlamovovy masky a skončil za brankovou čárou – 1:0. Asistence: Filip Chytil, Brennan Othmann.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. Vesey (Chytil, Othmann), 16. Kreider (Trouba), 20. Miller (Othmann, Zibanejad), 32. Jones (Kakko, Scheider) – 37. Salo (Johnston, Andreoff)


    New York Rangers: Šesťorkin (32. Garand) – Trouba (C), Miller, Schneider, Jones, Welinski, Hájek – Kakko, Zibanejad (A), Kreider (A) – Kravcov, Chytil, Vesey – Reaves, Carpenter, Trivigno – Othmann, Rydahl, Sýkora.
    Trenér: Gerard Gallant

    New York Islanders: Varlamov (32. Škarek) – Dobson, Romanov, Mayfield (A), Salo, Hutton, Wotherspoon – Holmström, Barzal, Parise – Wahlstrom, Pageau, Lee (C) – Clutterbuck (A), Andreoff, Johnston – Durandeau, Bardreau, Kubiak.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Lambert, Charron – Hughes, MacPherson

    Diváci: 14 776
    bahis siteleri