NY Rangers – Boston 4:5 (kon.) | Washington – Detroit 4:2 (kon.) | Winnipeg – Calgary 5:0 (kon.)
Colorado – Dallas 2:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:0 (0:0, 4:0, 1:0)
Calgary Flames
Čtvrtek 06.10.2022, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:47 Nikolaj EHLERS - 5:0
     
    50:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tady to zavání debaklem! NIKOLAJ EHLERS inkasoval výtečnou přihrávku skrz pásmo od Gangera, situaci měl trošku zhoršenou těžkou pozicí, dokázal ale z první vypálit a prostřelit zoufalého Dustina Wolfa – 5:0! Asistence: Sam Gagner a Adam Lowry.
    38:53 Kyle CONNOR - 4:0
     
    38:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Stejný scénář jako před chvílí, Jets zvládají oslabení a ihned se prosazují! Kyle Connor odvedl dobrou práci už za brankou, kde vybojoval puk a udržel jej na holi, poté domácí lídr předal do mezikruží na Ehlerse, jenž si kotouč výtečně potáhl a předal zpět na KYLE CONNORA, který už jen doklepl kus černé gumy do sítě! 4:0. Asistence: Nikolaj Ehlers.
    32:54 Dominic TOMINATO - 3:0
     
    32:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DOMINIC TOMINATO naskakuje z trestné lavice přímo do samostatného úniku! Domácí útočník s číslem "21" zahýbal rameny, rozhodil Wolfa a precizně zakončil mezi betony – 3:0! Jets jdou do trháku!
     
    29:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme, s brankami se nám najedou roztrhl pytel! Z další přesilovky se prosazuje další z lídrů – MARK SCHEIFELE pohotovou tečí! Hotovo je pro Dana Vladaře, jenž střídá, nicméně to by se asi stalo i kdyby neinkasoval ani jednou, jde o předsezónní praxi. Asistence: Nikolaj Ehlers a Josh Morrisey.
    28:28 Kyle CONNOR - 1:0
     
    28:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovkový úspěch a první branka zápasu je tu! David Rittich rychle vrátil Jets do hry, Sam Ganger výborně prošel pravým křídlem a předává na KYLEA CONNORA, jenž z první otevírá skóre, Vladař bez šance...Asistence: Sam Ganger a David Rittich.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 29. Connor (Ganger, Rittich), 30. Scheifele (Ehlers, Morrisey), 33. Tominato, 39. Connor (Ehlers), 51. Ehlers (Gagner, Lowry)


    Winnipeg Jets: Rittich (Holm) – Morissey, DeMelo, Dillon, Schmidt, Stanley, Pionk, Samberg, Heinola – Connor, Scheifele, Ehlers – Barron, Lowry, Appleton – Perfetti, Toninato, Lambert – Maenalanen, Gustavasson, Gagner
    Trenér: Rick Bowness

    Calgary Flames: Vladař (Wolf) – Andersson, Tanev, Zadorov, Stone, Weeger, Hanifin – Huberdeau, Lucic, Coleman, Rooney, Ritchie, Lindholm, Dube, Růžička, R. Zohorna, Toffoli, Mangiapane, Kadri
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: Lee, Sandlak
    bahis siteleri