Los Angeles – Anaheim 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:1 (kon.)
Ottawa – Montreal 3:2 (po pr.) | Boston – New Jersey 3:5 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.)
Toronto – Detroit 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (po pr.) | Vegas – Arizona 5:1 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 09.10.2022, 00:45 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:46 BATHERSON - 3:2
     
    62:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators využívají přesilovou hru a rozhodují o svém vítězství! Ottawa dobře vykombinovala bránící hráče, když nakonec Brassard nahrál křižně DRAKU BATHERSONOVI, jenž si i kotouč pohodlně zpracoval a následně jej poslal pod břevno hostující klece. Asistence: Derek Brassard, Shane Pinto.
    38:42 GUHLE - 2:2
     
    38:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens srovnávají stav zápasu! Dadonov chtěl přihrát puk před bránu, ale ten se nakonec odrazil na pravou stranu, kde byla zcela volný KAIDEN GUHLE, jehož pohotovou střelu Hellberg neudržel a kotouč skončil za jeho zády. Asistence. Jevgenij Dadonov, Schueneman.
    35:18 SABOURIN - 2:1
     
    35:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators otáčejí vývoj utkání na svou stranu, když se domácí dostali do rychlého protiútoku, kde Gambrell nahrával za sebe SCOTTU SABOURINOVI, jehož první pokus o střelu byl ještě zblokován, ale Sabourin následně z klece dokázal poslat puk po ledě, a ten projel Allenovi pod výstroji. Asistence: Dylan Gambrell.
    23:48 BRASSARD - 1:1
     
    23:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators vyrovnávají stav utkání v přesilové hře! Bathersonovu střelu z pravého kruhu vyrazil Allen jen před sebe, kde Chartier rychle sebral puk a nahrál ho před bránu DEREKOVI BRASSARDOVI, jenž už neměl problém doklepnout puk do zcela odkryté brány. Asistence: Chartier, Drake Batherson.
    08:47 CAUFIELD - 0:1
     
    08:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens využívají přesilovou hru! Habs nic složitého nevymýšleli, když si párkrát přihráli puk v útočném pásmu, a ten se nakonec dostal do levého kruhu ke CAULU CAUFIELDOVI, jenž vyslal milimetrovou střelou do bližšího růžku domácí klece. Asistence: Chris Wideman, Sean Monahan.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 24. Brassard (Chartier, Batherson), 36. Sabourin (Gambrell), 63. Batherson (Brassard, Pinto) – 9. Caufield (Wideman, Monanah), 39. Guhle (Dadonov, Schueneman)


    Ottawa Senators: Hellberg (Bibeau) – Sanderson, Brannstrom, Holden, Zajcev, Larsson, Bernard-Docker – Brassard, Pinto, Batherson – Ostaphuk, Chartier, Hawryluk – Kelly, Kastelic, Watson – Lucchini, Gambrell, Sabourin.
    Trenér: D.J. Smith

    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Wideman, Xhekaj, Schueneman, Guhle, Harris, Barron – Caufiled, Monahan, Dadonov – Drouin, Dach, Gallagher – Slafkovský, Pitlick, Anderson – Pezzetta, Evans, Harver-Pinard
    Trenér: Martin St. Louis
    bahis siteleri