Č.Budějovice – SOHO Olomouc 1:13 (kon.) | Karlovy Vary – Flamingos Ostrava 8:2 (kon.) | SHK Mustangové – Zlín sledge 3:8 (kon.)
HC Sparta Praha Sledge – Havířov 1:0 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
8:2 (2:1, 1:1, 5:0)
Flamingos Ostrava
Neděle 09.10.2022, 11:00 • KV aréna, tréninková plocha. • Česká para hokejová liga • 4. kolo
Partner:
     
    44:15
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Sedláček vyhrál buly v útočné třetině, Haas posunul puk o ohně a sváteční střelec VÁCLAV KOVÁŘÍK překonal reprezentační jedničku! Asistence: Jakub Haas, Patrik Sedláček.
     
    41:25
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Flamingos sice propadli, ale karlovarské řešení muselo potěšit oko. Kovářík poslal z hlouby obranného pásma puk na hrot Geierovi, který jel zcela sám proti ostravské bráně. Místo zakončení však kapitán zvolil zpětnou přihrávku na PATRIKA SEDLÁČKA a ten prostřelil nešťastného gólmana. Asistence: Michal Geier, Václav Kovářík.
     
    37:40
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Vypadá to na rozhodující karlovarský trhák. Zelinka poslal dopředu FILIPA VESELÉHO a ten nalezl svůj střelecký instinkt. Stejně jako včera proti Havířovu i dnes kompletuje hattrick. Asistence: Radek Zelinka.
     
    37:01
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarská čtveřice tak dlouho kroužila útočným pásmem, až se otevřela cesta ke gólu v oslabení. Na konci pohledné přihrávkové série byl FILIP VESELÝ zakončující do prázdné branky. I když Kudela stihl částečně zasáhnout nataženou rukou. Asistence: Radek Zelinka, Michal Geier.
     
    34:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Ostravská hráz povolila pod povedenou spoluprací Veselého a zakončujícího RADKA ZELINKY. Asistence: Filip Veselý.
     
    22:49
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    VÁCLAV HEČKO odpovídá podobnou individuální akcí a dostává hosty znovu na dostřel. Hečko vyhrál bruslařský souboj s Haasem o zakázané uvolnění, obkroužil Bergerovu branku a snížil. Asistence: Daniel Bařák.
     
    21:15
    Žraloci právě vstřelili branku!
    FILIP VESELÝ se dočkal. Tak dlouho kroužil jako hladový dravec okolo ostravské branky, až se udělalo místo u tyčky. Bez asistence.
     
    13:46
    Flamingos Ostrava právě vstřelili branku!
    Karlovarská obrana přestala na nějakou chvíli existovat a přichází trest v podobě snížení! VÁCLAV HEČKO z pravého kruhu našel místo u bližší tyče. Asistence: Aleš Němec.
     
    07:22
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Zatím nejpilnější střelec FILIP VESELÝ se dočkal a zavěsil za Kudelova záda druhý gól. Asistence: Karel Wágner.
     
    03:30
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Trvalý tlak domácího celku ústí v první gól. Veselého práci dokonal jednoduchou dorážkou JOSEF JEŘÁBEK. Asistence: Filip Veselý.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 4. Jeřábek (Veselý), 8. Veselý (Wágner), 22. Veselý, 35. Zelinka (Veselý), 38. Veselý (Zelinka, Geier), 38. Veselý (Zelinka), 42. Sedláček (Geier, Kovářík), 45. Kovářík (Haas, Sedláček) – 14. Hečko (Němec), 23. Hečko (Bařák)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Berger – Wágner (A), Zelinka, Haas – Michalčín, Jeřábek, Veselý, Kovářík, Geier (C), Sedláček, Karafiát (A).
    Trenér: Miroslav Hrbek.

    Flamingos Ostrava: M. Kudela – V. Kudela, Vrubel (A), Szturc, Varga, Bařák, Němec, Hečko (C).
    Trenér: Jiří Bříza.

    Rozhodčí: Jan Červenka, Tadeáš Hanák.

    Diváci: 15
    bahis siteleri