Litoměřice – Sokolov 3:5 (kon.) | Třebíč – Vsetín 4:2 (kon.) | Přerov – Jihlava 2:3 (po pr.)
Slavia – Prostějov 2:4 (kon.) | Kolín – Šumperk 3:5 (kon.) | Pardubice B – Zlín 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 12.10.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:40
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Lukáš Žejdl – 2 min., sekání.
     
    52:31
    Němeček střílel z první po velmi dobré křížné přihrávce. Podařilo se mu navíc rozvlnit síť, ale k lítosti jeho a k lítosti domácích příznivců se vlní pouze boční síť.
     
    50:12
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Martin Pěnčík – 2 min., podrážení.
    49:23 Karel KLIKORKA - 2:4
     
    49:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    KAREL KLIKORKA měl na modré hodně času a před sebou viděl dostatek místa. Proto si popojel až do mezikruží a přesnou střelou snižuje na 2:4 Asistence: Lukáš Žejdl a Tomáš Knotek.
     
    47:35
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Petr Hašek – 2 min., podrážení.
     
    36:41
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Jakub Hamšík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    36:06 Martin PĚNČÍK - 1:4
     
    36:06
    Jestřábi právě vstřelili branku! MARTIN PĚNČÍK projel s pukem nikým nerušený od modré čáry středem až do mezikruží. Přesnou střelou nad Málkův beton posouvá Prostějov už do tříbrankového vedení. Asistence: Tomáš Jáchym a Vilém Burian.
     
    35:42
    Malák si popojel metr od modré čáry a schovanou střelou zápěstím prověřil pozornost brankáře Málka. Sešívaný strážce branky předvedl výborný reflex a puk i přes dobrou clonu ukryl ve své lapačce.
     
    33:51
    Propadnutý puk ve středním pásmu překvapil obranu domácích a hned z toho vzniklo přečíslení hostů dva na jednoho. Žovincovi se ale podařilo na poslední chvíli vychýlit protihráče na puku, který tak nedokázal přihrát na druhou stranu na svého najíždějícího spoluhráče.
    31:38 David OSTŘÍŽEK - 1:3
     
    31:38
    Jestřábi právě vstřelili branku! Další chyba sešívaných ve vlastním obranné pásmu a další úspěšné potrestání hostů. Knotek nejprve ztratil puk u levého mantinelu, poté jej sice získal ale puk znovu rozehrál jen na prostějovské hole. Martin Pěnčík po přenesení hry našel volného DAVIDA OSTŘÍŽKA, který si počkal na pohyb golmana Málka a poté puk nekompromisně poslal do sešívané sítě.. Asistence: Martin Pěnčík.
     
    31:17
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Robin Všetečka – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Tomáš Jáchym – 2 min., napadení.
     
    30:32
    Lukáš Strnad si našel propadlý kotouč a snažil se propálit obranu hostů postavenou natěsno kolem golmana Brízgaly. Brankář hostů ale s pomocí svých obránců situaci bezúhonně přečkal.
    24:59 Vladimír RŮŽIČKA - 1:2
     
    24:59
    Slavia snižuje na rozdíl jedné branky! Tomáš Knotek našel na pravém kruhu nepokrytého VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který si připravil náramnou střelu a vymetl horní růžek prostějovské branky! Asistence: Tomáš Knotek.
     
    19:04
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Adam Brízgala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká David Ostřížek.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Petr Hašek – 2 min., držení.
     
    15:39
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jaroslav Brož – 2 min., podrážení.
     
    13:20
    David Ostřížek dostal ideální puk za pravý kruh. Při střele se mu ale zlomila hůl! Na straně domácích teď stálo velké štěstí. Sešívaným se v o chvíli později podařilo puk vyhodit od vlastní branky pryč a oddálili tak další tlak hostů.
     
    13:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Tadeáš Hejda – 2 min., sekání.
     
    11:10
    Další nepřesná rozehrávka domácích, tentokrát u levého mantinelu. Jestřábi ihned ucítili příležitost a chtěli situaci sehrát jako při svém druhém vstřelení branky. Žejdl ale položil hůl na správné místo a na poslední chvíli zamezil další šanci hostujícího celku.
    09:22 Matouš VENKRBEC - 0:2
     
    09:22
    Jestřábi právě vstřelili branku! Chybu slávistů za jejich vlastní brankou dokázali hosté bleskově potrestat. Petr Hašek puk posunul na připraveného MATOUŠE VENKRBCE, který si zkrotil puk a poté rychle a hlavně přesně vypálil. Asistence: Petr Hašek.
     
    05:42
    Jaroslav Brož objel s pukem branku a na bližší tyči našel úplně neobsazeného Robina Všetečku. Ten ještě posunul puk na Vladimíra Růžičku na vzdálenější tyč. Nejzkušenější hráč druhého útoku si ale nedokázal najít prostor ke střele a ve velké šanci nedokázal zakončit.
    04:25 Petr HAŠEK - 0:1
     
    04:25
    Jestřábi právě vstřelili branku! PETR HAŠEK ukořistil puk ve změti soubojů v mezikruží a z tohoto místa také vypálil. Přes chumel hráčů domácí golman Málek nestihl zareagovat a puk tak zapadl přímo pod břevno jeho branky.
     
    02:15
    Maxim Havrda si šikovně sjel do předbrankového prostoru a hostující beci s ním měli hodně práce. Houškova střela z pravé strany totiž byla sražená a puk se odrazil přímo prvně jmenovanému.
    Marken.cz

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 25. Růžička (Knotek), 50. Klikorka (Žejdl, Knotek) – 5. Hašek, 10. Venkrbec (Hašek), 32. Ostřížek (Pěnčík), 37. Pěnčík (T. Jáchym, Burian)


    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Žovinec, Hejda, Klikorka, Matyáš, Barák, D. Němeček, Hanousek – Knotek, Žejdl, Kern – Všetečka, Růžička, J. Brož – Simon, Závora, Strnad – Mrňa, Houška, Havrda.
    Trenér: Jiří Veber

    LHK Jestřábi Prostějov: Brízgala (J. Němeček) – Valenta, Hamšík, Malák, Pěnčík, Poledna, Benda – Ostřížek, T. Jáchym, Burian – Jandus, Vlach, Jansa – Maruna, Hašek, Venkrbec – Dubský, Routa.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Valenta, Jaroš – Baxa, Belko
    bahis siteleri