Akademici Plzeň – VUT Cavaliers Brno 9:1 (kon.) | HC MUNI – North wings Ústí 6:3 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
9:1 (4:0, 5:0, 0:1)
VUT Cavaliers Brno
Středa 12.10.2022, 19:30 • KOOPERATIVA ARÉNA, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:08 KAUKIČ - 9:1
     
    56:08
    Cavaliers právě vstřelili branku!

    A Jonáš Štekr neodejde dnes s čistým kontem! Od pravého mantinelu se prosadil střelou k zadní tyči LUKÁŠ KAUKIČ. Asistence: Antonín Běhal a Richard Rogozník.
    34:38 SYSEL - 9:0
     
    34:38
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    A další branka Plzně! JAKUB SYSEL napřáhl kousek od modré a trefil se do bližšího růžku! Asistence: Štěpán Hanzlík a Jakub Vavřička.
    34:10 KALUS - 8:0
     
    34:10
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    Plzeň to zvládla a vede 8:0! Princl několik vteřin signalizoval střelbu, místo toho ale křižně přihrál JANU KALUSOVI a jeho střela Martinčíkovi propadla mezi nohami. Asistence: Marek Princl a Jakub Štochl.
    29:01 ROUBAL - 7:0
     
    29:01
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    Za to Akademici prohlubují debakl! Proti první střele ještě Martinčík dobře zakončil, obránce hostí ale ztečoval kotouč před branku a DAVID ROUBAL udělal dva rychlé kroky a doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Jakub Vavřička a Štěpán Hanzlík.
    25:51 ŘÍHA - 6:0
     
    25:51
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    Nevinné nahození končí šestou brankou! Martinčík měl zakrytý výhled a střela od modré mu propadla! Jako autor je označen ŠTĚPÁN ŘÍHA. Asistence: Martin Fořt a Tomáš Soukup.
    24:38 MALÝ - 5:0
     
    24:38
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    A Plzeň skóruje popáté a mají další využitou přesilovku! Obrana Brna byla totálně rozhozená a po několika odrazech se kotouč dostal mezi kruhy na JAKUBA MALÉHO, který přesně zvedl puk do růžku! Asistence: Jan Kalus a Marek Princl.
    16:06 ŠTOCHL - 4:0
     
    16:06
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    Krásná akce Plzně vede k další brance! Rychlá přihrávka z vlastní třetiny dostala Akademiky do přečíslení dva na jednoho a po pěkné přihrávce JAKUB ŠTOCHL ukázkově trefil bližší růžek! Asistence: Jan Kalus a Marek Princl.
    09:32 ROUBAL - 3:0
     
    09:32
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    A Západočeši vedou už 3:0! Přihrávku zpoza branky přetavil ve střelu v kleče do víka DAVID ROUBAL! Asistence: Jakub Vavřička.
    06:05 HANZLÍK - 2:0
     
    06:05
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    Dělovka ŠTĚPÁNA HANZLÍKA ale už do branky prošla a Plzeň využívá přesilovku! Vašátko měl absolutně zakrytý výhled a střelu vůbec neviděl. Asistence: Jakub Sysel a David Roubal.
    00:58 KALUS - 1:0
     
    00:58
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!

    Ovšem Akademici se z první střely prosazují! Jeden z plzeňských zatáhl puk křižně přes útočnou třetinu do rohu, čímž na sebe natáhl obranu. Následně ale bekhendem posal puk do brankoviště, kam si sjel JAN KALUS a doklepl puk do sítě! Asistence: Vít Reitspies a Marek Princl.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 1. Kalus (Reitspies, Princl), 7. Hanzlík (Sysel, Roubal), 10. Roubal (Vavřička), 17. Štochl (Kalus, Princl), 25. Malý (Kalus, Princl), 26. Říha (Fořt, Soukup), 30. Roubal (Vavřička, Hanzlík), 35. Kalus (Princl, Štochl), 35. Sysel (Hanzlík, Vavřička) – 57. Kaukič (Běhal, Rogozník)


    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Jankovský, Marguš, Beer (C), Sysel, Malý, Štochl, Soukup, Sklenička – Roubal (A), Reitspies, Markov – Princl, Hanzlík, Fořt – Kalus (A), Rejzek, Říha – Šiška, Šibra, Vavřička
    Trenér: Tomáš Ceperko

    VUT Cavaliers Brno: Vašátko (Martinčík) – Pejkovič, Cekr, Běhal, Orsech, Uhlíř, Jančí, Pernický (C) – Rogozník, Malíř (A), Balát – Pöschl, Kmoníček, Zemánek – Ďuriš, Plitko, Kaukič (A), Malý, Šišma
    Trenér: Ladislav Šoukal

    Rozhodčí: Jílek – Štofa, Charvát

    Diváci: 183
    bahis siteleri